A SiteGround Cloud tárhely-áttekintése – 2016. márciusa óta használom, és bár havi 80 dolláros, én is nagyon boldog vagyok

2016. március óta vagyok a SiteGround felhő-tárhelyén.


Fejlesztettem őket félig elkötelezett GoGeek terv ami elegendő sok közepes forgalmú helyhez, de azt akartam, hogy az enyém még gyorsabban terhelhessen. Végül, WordPress sebesség az én köszönetem.

Volt néhány azonnali különbség, amikor felhőbe frissítettem …

Ha kérdése van a SiteGround felhőtárhelyével (vagy bármilyen saját tervükkel) kapcsolatban, írjon nekem egy megjegyzést. Több mint 2 éve vagyok velük, és gyakran írok a WordPress tárhelyéről.

1. Igen, ténylegesen használom a SiteGround felhőtárhelyét

Itt van az az e-mail, amelyet frissítéskor kaptam …

SiteGround-Cloud tárhely-Email

2. Mi a Cloud Hosting?

Meghatározás:

Korlátlan számú gépet képes működtetni egy rendszerként. Az egyéb (megosztott vagy dedikált) tárhelymegoldások csak egy géptől függnek, míg a felhőtárhely-biztonságot sok szerver garantálja. A felhő technológia lehetővé teszi a kiegészítő erőforrások, például a hely vagy a RAM könnyű integrálását, és ezáltal lehetővé teszi a webhelyek növekedését.

SiteGround meghatározás

A felhő-tárhely időnként jobban teljesít, mint a dedikált tárhelymegoldások

SiteGround Cloud bemutatója

Ez azt jelenti, hogy a webhelyed megkapja a sajátját izolált erőforrások és nem érintik azokat a problémákat, amelyek azokkal a webhelyekkel zajlanak, amelyekkel egyébként szervereket osztottak volna meg. Ezek az izolált erőforrások és a magasabb CPU + RAM javul sebesség, biztonság és a forgalmi tüskék kezelése.

Közös tárhely
Kiszolgálókat oszt meg több száz más webhellyel, ami csökkenti a teljesítményt. Ez jól érvényes a kisebb webhelyekre $ 3.95 / hó költségkeret, de nem ideális, ha jobb sebességet, biztonságot és megbízhatóságot akar.

Cloud tárhely
Webhelyét a szerverhálózat üzemelteti, szemben az egyetlen szerverrel. Ha egyik sikertelen, mások kompenzálják. Nál nél 80 $ / hó jobb forgalmi időket, biztonságot és uptime-ket számíthat a forgalom növekedésekor.Fél-dedikált tárhely
A SiteGround GoGeek tervének is nevezik, a félig elkötelezett négyszeresen gyorsabb, mint a szokásos megosztott tárhely $ 11.95 / hó. Kiváló terv azok számára, akik nem akarnak havonta 80 dollárt fizetni a felhő-tárhelyért.

Dedikált tárhely
Elsősorban nagy forgalmú webhelyekhez, amelyek nagy teljesítményű CPU-kat és RAM-ot igényelnek. A SiteGround árképzés 229 $ / hó és VIP támogatással jár, beleértve a folyamatban lévő szoftverfrissítéseket, a 24 órás figyelést és a gyors technikai segítséget.

Kinek lesz?
Az alkalmazások a webhelyétől függ, de a felhő-tárhely általában a közepes forgalmú helyek amely egyszerre 100 felhasználót foglalhat online. Vagy olyan összetett webhelyet futtat, amely több CPU-ra, RAM-ra és lemeztárolásra szorul, mint a megosztott tárhely-tervek. Erőforrás-igényes alkalmazásokhoz és webhelyekhez, ahol speciális szerverkonfigurációs beállításokra van szükség, például az Apache modulként futó PHP-re. Vagy számomra az, ha el akarja vinni a webhelyet a következő sebesség, uptime és biztonság szintjére.

3. 2 CPU, 4 GB RAM, 40 GB SSD terület

A SiteGround felhőtárhely alapértelmezés szerint 2CPU + 4 GB RAM-mal rendelkezik. Ennek a legtöbb webhelynek elegendőnek kell lennie, de ha nagy forgalmú webhelyet működtet, vagy ha csak több erőforrásra van szüksége a webhely gyorsabbá tételéhez és a forgalom kiegyenlítéséhez, akkor bejelentkezhet a cPanelbe, és újat is hozzáadhat (pl. Csúcsidényben). A tervet is beállíthatja autoscale ha kiszolgálóinak szüksége van rá (és értesítést kérhet, ha van).

SiteGround-Cloud tárhely-árak

CPU – (központi feldolgozó egységek) kezeli és hajtja végre a programokat. Ha több kérést tesznek a webhelyén, sorba sorozzák őket. Több CPU feldolgozza ezeket gyorsabban, így gyorsabbá teszi webhelyét. Gondoljon rá, mint az Intel Core i7 a számítógépére, csak a webhelyére. A 2 CPU általában rengeteg, de felhő esetén mindig lehetősége van frissíteni.

RAM – ideiglenesen tárolja az adatokat és a parancs utasításokat, majd továbbítja azokat a számításhoz. Csakúgy, mint egy extra RAM memóriahelyet szeretne hozzáadni a laptopjához, a RAM hozzáadása a felhő-tárhely-tervhez az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz a webhely gyorsabb betöltése érdekében..

Tárolás – ellenőrizze, hogy mennyi tárhelyet használ a jelenlegi hostolási tervében (általában a cPanelben található). Ezután adja hozzá a szükséges összeget a felhő tárhelyének tervéhez.

Frissítsen bármikor – megfigyelheti memóriáját a SiteGround-en cPanel hogy kiderüljön-e szervere stresszhatása (mindig a korlátok szélén van). Ha ez megtörténik, szükség esetén több RAM-ot vagy CPU-t is beszerezhet. Ekkor volt a minimális tervük csak 2 GB RAM, és én 4 GB-ra frissítettem:

Tárhely-memória-használat

4. Autoszkóp-erőforrások a forgalmi tüskék kompenzálására

Ha csúcsidény van, vagy szeretné kompenzálni a forgalom növekedését, akkor beállíthatja a felhőtárhely-fiókját autoscale (növelje a CPU + RAM-t), ha webhelye nagy forgalmat ér el. Ellenkező esetben a webhelye nagyon lassan fog futni vagy leáll (mint például a megosztott tárhely).

Ehhez jelentkezzen be a SiteGround cPanelbe, és kattintson az Autoscale…

cloud-autoscale

Ezután egyszerűen hozzon létre egy eseményt az Ön igényei alapján …

Siteground-cloud-autoscale

5. Nincs CPU-érték, vagy túlterhelhető a szerver

A velük A SiteGround megosztott tárhelyét az Ön webhelyét ideiglenesen le lehet állítani a következő miatt: CPU-túllépés. Ez azt jelenti, hogy túllépte a terv erőforrás-korlátját, és egy rossz bővítmény telepítésével, egy CDN (tartalomszolgáltatási hálózat) engedélyezésével járhat, mintha a W3 teljes gyorsítótárban lenne, vagy csak rossz kóddal. Ez valójában velem történt, amikor megosztott tárhelyen voltam.

NEM valószínű, hogy ezt felhő-tárhelyen fogja megkapni (a CPU-túllépés általában megosztott tárhelyet használó közepes forgalmú webhelyeken történik). Annak ellenére, hogy elkerülheti ezt a kivégzések csökkentése, A SiteGround CPU-korlátozásai a megosztott tervekben gyakran nem elégek a közepes forgalmú webhelyekhez.

cloud-hosting-cpu-források

6. Az elkülönített erőforrások a jobb használati időket és a biztonságot jelentik

Mivel nem osztja meg a szervereket más weboldalakkal, akkor az nem történik meg, ha valami rosszul fordul a webhelyükhöz. A felhőtárhely szolgáltatással sokkal kevesebb a műszaki problémák felmerülésének kockázata.

7. A felhőtárhelyhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások

A SiteGround felhő-tárhelyének a következő funkciói vannak:

 • mentések
 • Prioritási támogatás
 • Automatikus frissítések
 • Ingyenes tárhely-migráció
 • Vissza & helyreállítási szolgáltatás
 • Korlátlan hosztolt webhely
 • WordPress-hez kapcsolódó támogatás
 • Nagy mennyiségű e-mail tárolás
 • Biztonság és spammegelőzés
 • 4 adatközpontok választani
 • SiteGround féle sebesség technológia
 • SiteGround féle uptime technológia
 • SSD (félvezető meghajtók) a sebesség érdekében
 • CDN (tartalomszolgáltató hálózat) a sebességért
 • NGINX szerverek, HTTP / 2, PHP7 és HHVM a sebesség érdekében
 • Ingyenes domain név, SSL, WordPress automatikus frissítések, e-mail tárolás

Plusz mindent, ami a SiteGround-en található felhő tárhely:

cloud-hosting-funkciók

8. Hogyan csökkentettem a terhelési idejét 0,4 másodpercre Pingdomban

Írtam egy nagyon népszerű WordPresss sebesség-optimalizációs oktatóanyagot, de a gyorsítótár-beépülő modul és a tárhely a két fő tényező. Ha el tudsz dobni 49 dollárt WP rakéta ez volt a # 1-es besorolású gyorsítótár-bővítmény ebben a Facebook szavazásban és könnyen beállítható a my WP Rocket bemutató amely azt is bemutatja, hogyan kell hozzáadni a Cloudflare + StackPath CDN-jét. Kombinálja ezt a SiteGround felhőtárhelyével és webhelyének gyorsan feltöltődnie kell. Ha inkább ingyenes gyorsítótár-bővítményt szeretne használni, akkor én is rendelkezem egy bemutatóval WP leggyorsabb gyorsítótár és W3 teljes gyorsítótár (a 2 legjobban értékelt INGYENES gyorsítótár-bővítmény). Az egyiket a SiteGround-en keresztül használnám SG CachePress plugin mivel jobb eredményeket kaptak nekem.

Itt van a webhelyem …

OMM-On-SiteGround

És van egy .4s töltési idő Pingdom-ban

Pingdom betöltési idők

9. Amit más emberek mondnak a SiteGround Cloudról

@SiteGround a felhő tárol sziklákat. Valóban észrevehető javulás a GoBig-hez képest. Van-e iPhone alkalmazás, amely ellenőrzi a szerver teljesítményét?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 2015. október 24

@SiteGround Egy hónap elkészült a helyszínen. Boldogan megújítottuk felhőtárhely-csomagjainkat .. :) Nagyon köszönöm szépen..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 2016. november 1

.@SiteGround a miénk #Weboldal #Hosting Isten! Most frissítettem a Business Cloud szolgáltatást két CPU maggal, és a webhelyem repül! Köszönöm!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 2015. március 11

Köszönöm @siteground a Cloud host-fiókom frissítéséhez: komoly teljesítményjavítás! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 2014. március 18

Most feliratkoztam @SiteGround felhő távolodni @hostmonster/@bluehost. Köszönöm @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 2016. február 26

@Siteground fújja ki a vizet a HHVM-mel a felhő-elosztási tervükön https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #felhő

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 2015. május 23

10 év után elhagytam a Hostgatort. Most mindent áthelyez a Siteground felhőtárhelyre.

– Sue Bride (@sueken) 2015. szeptember 15

Szükség #managed #WordPress #hosting ? @SiteGround Új méretezhető felhő #vps jó. Az összes wp-webhelyemre használom. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 2015. április 30

Szeretem! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano jó, hogy átváltottuk @SiteGround csomag felhőalapú megoldásukba :). A webhely forgalma növekszik!

– Manolis Sfinarolakis (@AverageJoeVC) 2015. március 4

@EricHamm váltott a @SiteGround felhő vps, a teljesítmény és a támogatás valóban fantasztikus!

– Hans Swolfs (@Photastic) 2014. október 11

@gsterling Hatalmas támogatója vagyok #managedwordpresshosting A lendkerék nagyszerű, de már használtam @SiteGrounda felhő tárolása, és tetszik.

– Chris Ratchford (@prodentite) 2016. július 14

10. Következtetés: Ez a bomba, ha havonta 80 dollárt engedhet meg

Ne feledje, hogy a SiteGround ingyenesen áttelepíti a tárhelyet, így csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a tervet, majd elküldi számukra a bejelentkezési információt. Felhívhatja őket közvetlenül az 1-866-605-2484 telefonszámra is.

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

Ha viszonylag kisebb webhelyet működtet, és javítani akarja a betöltési időket anélkül, hogy a havi 80 dollárt fizetené, akkor az GoGeek terv olcsóbb (havonta 11,95 USD), és félig elkülönített tárhely, amely négyszer több szerver erőforrást jelent, mint a többi megosztott tárhely terve. Tehát ha a SiteGround felhő-tárhelyének költségkeret-megszakítója van, próbálja meg a GoGeek-et … mindig frissíthet!

Tekintse meg a SiteGround felhőtárhelyét

Nézze meg a többi webhelyről szóló véleményem

Üzembe helyezésGrowBigGoGeekFelhő

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map