Hogyan csökkenthető a processzorhasználat a HostGatoron (Sávszélesség-korlátok / fojtószelepek, amelyek az 503-as szolgáltatás nem elérhető hibákat okozzák)

A sávszélesség-korlátozások akkor fordulnak elő, amikor a host-terv nem elég szerver erőforrások beépülő modulok, képek, témák és egyéb dolgok elhelyezésére, amelyek magas CPU-t okozhatnak. Te tudod használni aWStats (beépített a HostGator cPanelbe) és a Query Monitor plugin hogy megtalálja a forrást, de ez az oktatóanyag felvázolja a leggyakoribb megoldásokat (a CPU-t túlértékeltem magam).


Csak egy fejjel a HostGator szörnyű. Ők korlátozza a CPU használatát és lassú a szerver válaszideje. Csak nézd meg a Facebook közvélemény-kutatások vagy olvassa el néhány beszélgetést a WordPress tárhely Facebook csoport. Ők tulajdonosa EIG és teljesen lefelé ment. Ha meg akarja állítani a sávszélesség túllépését, ez az útmutató segít, de átváltanom a SiteGround vagy a Cloudways szolgáltatásra. használom SiteGround (megnézheti a GTmetrix /Pingdom Jelentés a <1s töltési idő).

1. Frissítés a PHP 7.2-re

A PHP 7.1 vagy 7.2 verzióra történő frissítés jelentősen gyorsabbá teheti webhelyét, miközben csökkenti a CPU használatát. Ez különösen igaz, ha egy ideje nem frissítette a PHP verziókat (vagy soha nem tette meg).

1. lépés: A HostGator cPanel alkalmazásában válassza a PHP választót.

HostGator-PHP-választó

2. lépés: Válasszon újabb PHP verziót (minél magasabb, annál gyorsabb).

HostGator PHP frissítés

3. lépés: Ellenőrizze webhelyén hibákat. Ha hibákat tapasztal, akkor valószínűleg olyan plugineket futtat, amelyek nem kompatibilisek az új PHP verzióval. Ebben az esetben futtassa a PHP kompatibilitási ellenőrző plugin megtudhatja, mely pluginek nem kompatibilisek. Vagy törölnie kell ezeket a beépülő modulokat (és azokat helyettesítenie kell a jobban karbantartott beépülő modulokkal), vagy vissza kell állítania a korábbi PHP verziót.

PHP-kompatibilitás-ellenőrző

5. lépés: Élvezze webhelyét, amelynek sokkal gyorsabbnak kell lennie.

WordPress PHP referenciaértékek

2. Töltse le az erőforrásokat a Cloudflare CDN-hez

Kirakodás nehéz fájlokat a Cloudflare-ba 200+ adatközpont jelentősen csökkenti a saját szerver terhelését. A Cloudflare CDN ingyenes és nagyon egyszerűen telepíthető, csak kövesse az alábbi utasításokat.

1. lépés: Iratkozzon fel a Cloudflare-ra (ingyenes terv).

2. lépés: Futtassa a szkennelést, és végül eljön egy 2 névkiszolgálóval rendelkező oldalra.

CloudFlare-névszerverek

3. lépés: Bejelentkezés a HostGator-fiókjába > Domains > Sebességváltó opció > Névszerverek módosítása.

4. lépés: Cserélje ki a HostGator névszervereit a Cloudflare által biztosított nevekre.

HostGator Nameservers

3. A WordPress Heartbeat API vezérlése

A WordPress Heartbeat API automatikusan fut az adminisztrációs panel háttérben. Valós idejű beépülő modul értesítéseket jelenít meg, amikor más felhasználók szerkesztnek egy üzenetet, és más erőforrás-éhes feladatokat. Ez 15-30 másodpercenként generál kérést, ezért a sávszélesség megtakarítása érdekében a legjobb, ha azt letiltjuk. Telepítse a Heartbeat Control plugin és állítsa azt 60-ra vagy annál jobbra, teljesen tiltsa le.

Néhány gyorsítótár-bővítmény tetszik A WP Rocket rendelkezik opcióval a szívverés ellenőrzésére.

WP-Rocket-Heartbeat-Control

4. Tisztítsa meg az adatbázist

A felfúvódott adatbázis lelassíthatja webhelyét, és sávszélességet is felhasználhat. Telepítse a WP-Optimize plugin és ütemezze úgy, hogy 1-2 hetente futjon, ezáltal az adatbázis szép és tiszta.

WP-Optimalizálja a tiszta adatbázist

5. Használjon nagyszerű gyorsítótár-bővítményt

Mindhárom rendkívül fontos:

 • Ha gyorsítótár-bővítményt használ
 • Melyik gyorsítótár-bővítmény, amelyet használ
 • vajon a beállítások optimálisan vannak konfigurálva

Ha engedhet meg magának $ 49 / év, WP rakéta több Facebook közvélemény-kutatásban az első számú gyorsítótár-bővítést kapta. Ennek oka az, hogy számos olyan funkcióval érkezik, amelyben a legtöbb gyorsítótár-bővítmény nem található (lásd alább). Ellenkező esetben kb. 6 extra plugint kell telepítenie ezeknek a szolgáltatásoknak a megszerzéséhez, ha a WP Rocket rendelkezik mindegyik beépített funkcióval, így csökkentve a webhelyen található pluginek számát. Ha másik gyorsítótár-bővítményt használ, akkor meg szeretné tudni, hogy mely szolgáltatásokkal jár az adott gyorsítótár-bővítmény, majd telepítse ezeket a bővítményeket, ha nem támogatja őket..

 • Adatbázis-tisztítás (beépített WP Rocket, vagy használja) WP-optimalizálása)
 • Szívverés-vezérlés (beépített WP rakéta, vagy használja Szívverés ellenőrzése)
 • Lusta töltsön be képeket / videókat (beépített WP Rocketbe, vagy használja) WP YouTube Lyte)
 • Helyezze a Google Analytics szolgáltatást helyben (beépített a WP Rocketbe, vagy használja) CAOS elemzéshez)
 • A Google Fonts helyben tárolása (beépített WP Rocket, vagy használja CAOS betűkészletekhez, vagy SHGF)
 • Integráció a Cloudflare + más CDN-ekkel (beépített WP Rocketbe, vagy használható) CDN engedélyezõ)

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény-felmérés

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

A WP Rocket több funkcióval rendelkezik, mint a többi gyorsítótár-bővítmény:

WP-Rocket-funkciók

Ha nem engedheti meg magának a WP Rocket alkalmazását, akkor azt is ajánlom Gyors teljesítmény vagy WP leggyorsabb gyorsítótár.

6. Konfigurálja az optimális gyorsítótár-bővítmény beállításait

Oktatóanyagokat írtam a legnépszerűbb gyorsítótár-bővítményekhez. Nagyon fontos, hogy ezeket optimálisan konfigurálja … akár 1 egyszerű beállítás (pl. Az objektum gyorsítótár) nagyban befolyásolhatja a betöltési időket.

 • WP rakéta bemutatója (ajánlott prémium)
 • Swift Performance Tutorial (ajánlott ingyenes)
 • WP leggyorsabb gyorsítótár-bemutató
 • W3 teljes gyorsítótár bemutatója
 • WP Super Cache bemutató
 • Az oktatóanyag optimalizálása

7. Távolítsa el a magas CPU-bővítményeket

Túl sok plugin (vagy 1 nagy CPU plugin) növeli a sávszélességet. A gyakori magas CPU-bővítmények közé tartozik a közösségi megosztás, a statisztika, a biztonsági mentés, az élő csevegés, az oldalkészítők és a kapcsolódó post-bővítmények. Vagy törölje őket, cserélje ki könnyű pluginekre (lehet, hogy kutatást kell végeznie), vagy szükség van hostolási tervre, amelyben elegendő kiszolgáló erőforrás áll rendelkezésre a befogadásukhoz. Köszönöm Ivica-t A WordPress felgyorsítja a Facebook csoportot ennek elindításához lista.

 1. Adja hozzá
 2. AdSense kattintási csalások figyelése
 3. All-in-One eseménynaptár
 4. Backup Buddy
 5. Hódépítő
 6. Jobb WordPress Google XML webhelytérképek
 7. Törött link ellenőrző (használja a Dr. Link ellenőrzést)
 8. A WordPress állandó kapcsolattartója
 9. Kapcsolatfelvételi űrlap 7
 10. Kontextuálisan kapcsolódó hozzászólások
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus megjegyzésrendszer
 13. Divi Builder
 14. Alapvető rács
 15. Tekintse meg a 65 lassú bővítmény teljes listáját

Használhatja a GTmetrix Waterfall fület (vagy Lekérdezés figyelő) a leglassabb beépülő modulok megtalálásához:

Lassú WordPress bővítmény

Ha erőforrás-éhes beépülő modulok használatát tervezi, akkor elkerülhetetlenül frissítenie kell a HostGator-tervet (azok üzleti terv jobb, a VPS még jobb, de ha ilyen pénzt költenek, akkor jobban teljesítesz a SiteGround, a Cloudways, a Kinsta vagy a WP Engine szolgáltatással).

8. Szüntesse meg a külső erőforrásokat

A külső források szinte elkerülhetetlenek. YouTube-videó, egy tweet beágyazása, a Facebook-hoz, a Google Fonts-hoz csatlakozó, az AdSense-t futtató közösségi plugin használatával ezek extra kéréseket generálnak, és valószínűleg megjelennek a GTmetrix / Pingdom jelentésekben. Íme néhány gyors tipp:

A DNS-kérelmek előzetes letöltése
Azokban az esetekben, amikor külső erőforrásokat kell használnia, előzetesen letöltheti azokat. Ez segít a böngészőknek előre felkészülni és gyorsabban betölteni őket. Luke készített egy szép listát az előzetes letöltés általános domainjei beleértve a Google Maps, Betűtípusok, Analytics, YouTube (a videók beágyazásakor), Disqus és még sok más lehetőséget.

Prefetch-DNS-kérések-List

A WP Rocketnek lehetősége van előzetes letöltésre:

Prefetch-DNS-kérések

Egyébként felveheti a fejlécbe:

9. Méretezett képek megjelenítése

Ha látod szolgálja a méretezett kép hibákat A GTmetrix esetében ez azt jelenti, hogy át kell méreteznie a nagy képeket. A GTmetrix megmutatja, hogy mely képeket kell átméretezni, és azok helyes méreteit, de csak az egyes tesztelt oldalak nem optimalizált képeit jeleníti meg. Ha közös képméretek vannak (csúszkák, kütyü, körhinta, teljes szélességű blogképek), akkor létrehozhat egy csaló lapot minden méretükkel. Ezután vágja be / méretezze át a képeket, mielőtt feltölti őket. Ez időt és CPU-t takaríthat meg.

Méretezett képek megjelenítése

10. A képek veszteségtelen tömörítése

Ez azt jelenti, hogy veszteségmentesen tömörítenie kell őket (ShortPixel jó). Állítsa be a tömörítési szintet, majd optimalizáljon néhány képet a médiakönyvtárban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett-e a minőséggel. Ha igen, akkor tömegesen optimalizálhatja a képeket, és automatikusan tömörítheti a képeket a feltöltéskor.

optimalizálják-images-gtmetrix

11. A Spam Botok blokkolása

Ezek sokkal gyakoribbak, mint gondolnád.

A compute.amazonaws.com három másodpercenként ütötte a webhelyem, szó szerint semmi sem ürítette le a processzort. Ha nem ellenőrizte, hogy mely robotok csapnak fel webhelyére, akkor 100% -kal tennék ezt.

Telepítés Wordfence és használja őket élő forgalmi jelentés hogy az összes robotot valós időben elérje a webhelye.

Élő forgalmi jelentés-Wordfence

Írja le az összes olyan gazdanevet, amely gyanúsnak tűnik, és gyakran érinti webhelyét. Google őket, és nézd meg, hogy mások spamként jelentenek-e őket. Ha igen, keresse meg a Wordfence Blokkolás beállításait (ezt is használhatja Cloudflare tűzfalszabályok) és blokkolja itt a spam botokat. Ügyeljen arra, hogy csillagot használjon, hogy blokkolja a robot összes változatát. Ellenőrizze a blokkoló naplót, és figyelje meg, hogy a robotok blokkolódnak-e. Ha webhelyét gyakran érinti spam robotok, ez sok Sávszélességet takaríthat meg.

Wordfence-Blocking-szabály

A Wordfencenek is van osztályozást korlátozó beállítások. Ez megakadályozza / blokkolja a bejárókat (és az embereket) a túlzott kérelmek benyújtását, blokkolja a hamis Google bejárókat, és javítja a 404 oldal biztonságát. Az alábbi beállítások ugyanazok, amelyeket a Wordfence ajánlott a sebességkorlátozó oldalon.

Wordfence-sebességkorlátozó

Egy másik alternatíva az, hogy egyszerűen telepíti a Fekete lyuk a rossz robotokhoz.

Fekete lyuk a rossz robotokhoz

12. Engedélyezze a Hotlink védelmet

A hotlink-védelem megakadályozza az emberek másolását a ti képek és beillesztés őket azok webhely, amely sávszélességet fogyaszt, mivel még mindig ezeket a képeket tárolja. Ez általában csak akkor történik, ha webhelyén kiváló minőségű képek vannak (pl. Fényképezés). Kövesse ezeket utasítás:

 1. Jelentkezzen be a cPanelbe, és kattintson a HotLink Protection elemre.
 2. Ellenőrizze, hogy a védeni kívánt domain név szerepel-e az „URL-ek a hozzáférés engedélyezéséhez” mezőben..
 3. A „Közvetlen hozzáférés blokkolása ezeknek a kiterjesztéseknek” mezőben adja meg azokat a kiterjesztéseket, amelyeket blokkolni szeretne.
 4. Javasoljuk, hogy jelölje be a „Közvetlen kérések engedélyezése” négyzetet..
 5. Ugorja el a „Kérés átirányítása erre az URL-re” mezőt, és nyomja meg a Küldés gombot.

A Cloudflarenak lehetősége van hotlink védelem ban,-ben kaparás pajzs beállításai:

Cloudflare Hotlink Protection

13. Ellenőrizze az AWstats-ot, hogy megtalálja a magas processzor forrását

Az AWstats van beépített a HostGator cPanel statisztikai szakaszába és segíthet azonosítani a magas CPU forrását. Pontosan megmondja, hogy mekkora sávszélességet fogyaszt a botok, képek és egyéb elemek. Ne felejtse el, hogy blokkolhatja a spam botokat a Wordfence vagy a Blackhole For Bad Bots bővítmény segítségével, és optimalizálhatja képeit olyan eszközökkel, mint a GTmetrix és a ShortPixel.

Robots-pókok sávszélességű

14. Ellenőrizze a szerver válaszidejét

A szerver lassú válaszideje soha nem felel meg a CPU-nak, a betöltési időknek vagy bármi másnak. Futtassa webhelyét Google PageSpeed ​​Insights és ellenőrizze javíthatja a szerver válaszidejét jelenik meg a jelentésben.

A CPU és a szerver válaszideje kéz a kézben jár. Ha átnézett az oktatóanyagomon, és továbbra is magas a CPU-felhasználása a HostGatorban, akkor valószínűleg tudja, mi a probléma – ez a HostGator.

Csökkentse a szerver válaszidejét

15. Szerezz jobb hostolást

A HostGator szar.

A Facebook közvélemény-kutatások során nagyon rosszul értékelték őket, és az emberek folyamatosan panaszkodnak a szerver lassú válaszideje miatt, a sávszélesség korlátaiért, és természetesen a rossz támogatásért és az uptimesért.

használom SiteGround es van 200 ms válaszidő 100% -os GTmetrix pontszámokkal és .4s-kel Pingdom terhelési idők. Végezzen egy host-ellenőrzést, futtassa el saját teszteit, vagy kattintson a gyorsan betöltő oldalamra. 26 Facebook-os közvélemény-kutatás során az első helyezettnek minősítették őket, és a világ jobb, mint a EIG (Bluehost, HostGator), Hajrá apu, és más gazdagépeket, akik túl sok embert csomagolnak ugyanazon a szerveren. Voltak rengeteg ember WHO költöztetett és kiküldött eredmények tovább Facebook és Twitter. Csipog utána csipog, posta utána posta, közvélemény kutatás utána közvélemény kutatás utána közvélemény kutatás, gyorsabb tárhely lesz fix lassú válaszidők. ők ajánlotta a WordPress, csinál szabad migráció, és én használom őket félig elkötelezett terv.

2019 Host PollView Poll2017-WordPress tárhely-FB-PollView Poll vagy PillanatképAz Elementor ajánlásaiView Poll vagy Pillanatkép2019. július hosting ajánlásView Poll vagy PillanatképWordPress-Host-Poll-Aug-2018View Poll vagy PillanatképKözös tárhely-Poll 2017View Poll vagy Pillanatkép2019-tárhely-PollView Poll vagy PillanatképGo-To-hosting-cégView Poll vagy PillanatképWordPress tárhely-Poll 2017View Poll vagy PillanatképSikerült tárhely-PollView Poll vagy PillanatképWooCommerce tárhely-FB-PollView Poll vagy Pillanatkép2016-Web-Hosting-PollView Poll vagy PillanatképLegjobb WordPress tárhely-szolgáltató-PollView Poll vagy PillanatképA legjobb Web-Hosting 2019-PollView Poll vagy PillanatképWP Barátságos Host PollView Poll vagy Pillanatkép2016-WordPress tárhely-FB-PollView Poll vagy PillanatképKedvenc tárhely az Elementor számáraView Poll vagy Pillanatkép2018. évi tárhely-ajánlásokView Poll vagy PillanatképView Poll vagy PillanatképSikerült-WordPress tárhely-Poll 2017View Poll vagy Pillanatkép2019-Host-Poll-1View Poll vagy PillanatképTárhely-Poll-For-SpeedView Poll vagy PillanatképWordPress tárhely-Poll június 1-View Poll vagy PillanatképSiteGround-ajánlásView Poll vagy Pillanatkép2014-Managed-WordPress tárhely-FB-PollView Poll vagy PillanatképA legjobb Web-Hosting-Provider-PollView Poll vagy PillanatképTárhely-Poll-Feb-2019View Poll vagy PillanatképTárhely-ajánlások-PollView Poll vagy Pillanatkép

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatásView Poll vagy Pillanatkép

Az emberek általában azért vándorolnak, mert ők sebesség technológia javíthat szerver válaszideje több másodpercig. Íme néhány ember, akik a SiteGround-re költöztek és közzétették eredményeiket.

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

Én az őjükön vagyok félig elkötelezett GoGeek terv egy .5s töltési idővel a GTmetrix-ben…

2019-GTmetrix-jelentés

OMM-On-SiteGround

A SiteGround rendelkezik 3 terv:

SiteGround WordPress tárhely

A magasabb tervek többet tartalmaznak szerver erőforrások (# 1 tényező a WordPress optimalizálási útmutatóban). Itt van a teljes összehasonlító táblázat, de a GrowBig kétszer annyi szerver erőforrást biztosít Önnek, mint a StartUp, és a GoGeek is félig elkötelezett tárhely ami még többet ad neked. A GrowBig és újabb verziók ingyenes áttelepítéssel, átmenetileg továbbfejlesztett gyorsítótárazással és több webhely fogadására alkalmasak. A GoGeek prioritást élvez. A felhő-tárhelyük meglehetősen havi 80 USD-es áremelkedés.

Ezt láthatja a szolgáltatások oldal

SiteGround-Server-Resources-diagram

Olvasd el magad:

HostGator szerver válaszideje

HostGator visszajelzés

HostGator vs SiteGround

HostGator-To-SiteGround

Kedvenc Web-Host

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X2705; Mi okozza a magas CPU-t?

A magas CPU-t általában egy lassú szerver, erőforrás-igényes plug-inek, a webhely forgalmának növekedése, amely nem használja a CDN-t, és a nem a sebességre optimalizált webhelyek okozza.

&# X2705; Hogyan lehet csökkenteni a CPU-t??

Frissítsen a HostGator cPanel legmagasabb elérhető PHP verziójára, konfiguráljon egy gyorsítótár-bővítményt (WP Rocket-t ajánlom), állítsa be a Cloudflare ingyenes CDN-jét, telepítse a Heartbeat Control bővítményt, tisztítsa meg az adatbázist a WP-Optimize segítségével, és egyesítse a bővítményeket..

&# X2705; Mik a HostGator CPU-korlátai??

A HostGator CPU-erőforrás oldalán mentik, hogy 25% -os CPU-felhasználási korlátgal rendelkeznek, és ezt a korlátot legfeljebb 90 másodpercig túllépheti..

&# X2705; A HostGator a probléma?

A HostGator a Facebook közvélemény-kutatások során rosszul lett értékelve, és ismert, hogy lassú szerverekkel rendelkezik, ha kutatást végez a Facebook csoportokban. Nézze meg az embereket, akik a HostGatorból a többi házigazdaba költöztek, és látni fogja, hogy határozottan vannak jobb lehetőségek.

&# X2705; A váltó gépek javítják a CPU-problémát?

Minden hostnak van CPU korlátozása. Meg kell tanulnia, hogy mekkora CPU-val jár a potenciálisan új tárhely-terv, és összehasonlítania kell a jelenlegi HostGator-tervvel. Ha van még több, javítania kell a problémát.

Remélem, hogy ez segített.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map