Hogyan lehet csökkenteni a processzor használatát a Bluehoston (sávszélesség korlátozásként is ismert / Az 503 szolgáltatás által nem elérhető hibákat okozó gázszabályozás)

Szerzés CPU-túllépés a Bluehost-on?


Íme néhány a leggyakoribb megoldásokról. Ezek azon alapulnak, hogy tapasztalataim vannak a CPU-túllépésről, és olyan megoldásokra, amelyek azoknak a WordPress Facebook csoportoknak dolgoztak, amelyekben vagyok.

A Bluehost CPU-többletek javításának leggyakoribb módjai: frissítés a PHP 7.2-re a cPanelben, a Cloudflare aktiválása, a magas CPU-bővítmények kiküszöbölése, valamint a Heartbeat Control, a WP-Optimize és a Blackhole for Bad Bots plugin használata. Az alábbiakban található néhány további megoldás.

Két lehetőség közül választhat: csökkentse a webhely / beépülő modulok által használt processzort (az útmutatóm segítségével), vagy frissítse a tervet, hogy még többet tartalmazzon szerver erőforrások. De ez jól ismert a WordPress tárhely Facebook csoport hogy a Bluehost az egyik legolcsóbb, legkisebb minőségű házigazda. Ők tulajdonosa EIG, csomagoljon túl sok embert ugyanarra a szerverre, és folyamatosan bosszant a lassú szerverekről, a támogatásról és a leállásokról. Készítsen néhány kutatást, és csatlakozzon ahhoz a Facebook csoporthoz – sok van jobb lehetőségek mint például a SiteGround, a Cloudways és a Kinsta. használom SiteGround es van 200 ms szerver válaszidő, 100% -os GTmetrix pontszámok, és .4s töltési idő Pingdom-ban.

sávszélesség-meghaladta

1. Frissítés a PHP 7.2-re

A magasabb PHP verziók sokkal gyorsabbá teszik a webhely betöltését, és biztonságosabbá teszik. A Bluehost jelenleg támogatja a PHP 7.2-et – amelyet feltétlenül használnia kell. Íme hogyan kell frissíteni.

1. lépés: Használja a A PHP verzió beépülő moduljának megjelenítése annak megtekintéséhez, hogy melyik PHP verziót használja jelenleg.

Display-PHP

2. lépés: Fuss PHP kompatibilitás ellenőrző hogy ellenőrizze a bővítmények kompatibilitását.

PHP-kompatibilitás-ellenőrző

3. lépés: Menjen a Bluehost’s cPanel PHP Config szakaszához.

Bluehost-PHP-Config

4. lépés: Frissítés egy magasabb PHP verzióra (minél magasabb, annál gyorsabb):

A Bluehost frissíti a PHP verziót

5. lépés: Ellenőrizze webhelyén hibákat (mindig visszatérhet egy korábbi verzióhoz).

WordPress PHP referenciaértékek

2. Aktiválja a Cloudflare CDN-t

CloudFlare egy ingyenes CDN, amelyen tárolja a webhely fájljait 200+ adatközpont, és segít források lerakása ezekre az adatközpontokra (kevesebb stresszt okoz a saját szerverén). Rengeteg más sebesség / biztonsági funkcióval is rendelkezik, de CDN-t kell használnia, ha CPU-felhasználási problémái vannak.

A Bluehost cPanel-ben, aktiválja a Cloudflare funkciót:

A Bluehost Cloudflare aktiválása

CloudFlare sávszélességű

3. Keresse meg a CPU-éhes plugineket

Valószínűleg tudod, hogy a pluginek hírhedtek, mert lassú töltési időket okoznak és erőforrásokat fogyasztanak. Ha webhelyét a GTmetrix-en keresztül futtatja, és ugyanazt a bővítményt látja többször is a jelentésben, ez valószínűleg jele. Használhatja a GTmetrix vízesés fül megnézheti, hogy az egyes elemek / pluginek mennyi ideig töltenek be töltést. A magas CPU-bővítmények széles körű listája van, amelyeket lehetőleg kerülni kell (ezek ismertek a szerver erőforrások fogyasztásáról).

Lassú WordPress bővítmény

Lekérdezés figyelő a lassú beépülő modulokat is képes azonosítani (de ha elkészült, akkor távolítsa el őket):

Lekérdezés-monitor lassú beépülő modulok

4. Kapcsolja ki a Biztonsági mentés, A statisztika és a Beolvasás beépülő modulokat

Ezek messze a leggyakoribb CPU-éhes pluginok. Bármely plugin, amely folyamatosan fut, stresszt fog okozni a szerveren. Az UpraftPlusnak van néhány ajánlások, de lényeg az, hogy ha ilyen típusú bővítményeket fog használni, akkor ellenőriznie kell, hogy a szervernek elegendő erőforrása van-e a befogadásukhoz. Ellenkező esetben elkerülhetetlenül a CPU túlterhelésével jár.

UpdraftPlus biztonsági mentés és helyreállítás

5. Vizsgálja meg újra a gyorsítótár-bővítményt

Mind a három tényező befolyásolja a sávszélességet

 • Gyorsítótár-bővítményt használ
 • Melyik gyorsítótár-bővítményt használ
 • Megfelelően konfigurálta

WP rakéta a Facebook közvélemény-kutatások során az első helyezett lett, mivel számos olyan funkcióval érkezik, amelyek a legtöbb gyorsítótár-bővítménynél nincsenek. Ellenkező esetben kb. 6 kiegészítő plugint kell telepítenie. Ez az oka annak, hogy a WP Rocket jobb pontszámokat + betöltési időket eredményez a GTmetrix / Pingdom-ban (több funkcióval rendelkezik, és csak egy pluginre van szüksége ezeknek a szolgáltatásoknak az eléréséhez). Ha nem akar fizetni a WP Rocketért, nézd meg a Swift Performance vagy a WP leggyorsabb gyorsítótárat, amelyek általában az első számú ingyenes gyorsítótár-bővítmények..

 • Adatbázis-tisztítás (beépített WP Rocket, vagy használja) WP-optimalizálása)
 • Szívverés-vezérlés (beépített WP rakéta, vagy használja Szívverés ellenőrzése)
 • Lusta töltsön be képeket / videókat (beépített WP Rocketbe, vagy használja) WP YouTube Lyte)
 • Helyezze a Google Analytics szolgáltatást helyben (beépített a WP Rocketbe, vagy használja) CAOS elemzéshez)
 • A Google Fonts helyben tárolása (beépített WP Rocket, vagy használja CAOS betűkészletekhez, vagy SHGF)
 • Integráció a Cloudflare + más CDN-ekkel (beépített WP Rocketbe, vagy használható) CDN engedélyezõ)

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény szavazása

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

A legtöbb ember számára telepítve van a gyorsítótár-bővítmény, de a beállításokat nem az optimálisan konfigurálták. Olvassa el az oktatóanyagaimat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legtöbbet hozza ki belőle.

6. Tiltsa le a Heartbeat API-t

Az WordPress Heartbeat API lehetővé teszi a pluginek számára, hogy valós idejű értesítéseket küldjenek Önnek, és megmutatja, mikor más felhasználók szerkesztnek egy bejegyzést. Ez nagyon jól hangzik, de 15-30 másodpercenként további kérést is létrehoz (kiszolgáló erőforrásokat fogyaszt). Telepítse a Heartbeat Control plugin és teljesen tiltsa le, vagy legalább 60 másodpercre korlátozza. Ez erőforrásokat takarít meg.

Szívverés ellenőrzése

A WP Rocket a szívverés API letiltását is lehetővé teszi:

WP-Rocket-Heartbeat-Control

7. Blokkolja a Spammy Botot

Számos weboldal (ideértve az enyémet is) spamrobotokkal fertőződik meg, amelyek csak a webhely feltérképezésével és erőforrások felhasználásával tesznek semmit. A Wordfence élő forgalmi jelentése alapján valós időben láthatja, hogy mely robotok csapják fel webhelyét. A legegyszerűbb megoldás az Fekete lyuk a rossz robotokhoz. A beépülő modul egy rejtett szabályt hoz létre, és blokkolja az összes spam botot, amely nem követi a szabályt. A Googlebot és más jó robotok listájára kerülnek, a spamok pedig blokkolva vannak. Könnyű borsó.

Fekete lyuk a rossz robotokhoz

Vagy telepítse Wordfence és nézd meg a élő forgalmi jelentés amely minden olyan botot megjelenít, amely valós időben eltalálja a webhelyet. Készítsen egy listát az összes olyan botról, amelyek spamnek tűnnek, majd a Google-nak a gazdanevét (a Wordfence biztosítja), hogy megnézze, vajon mások spamként jelentenek-e őket. Ha igen, vegye fel őket a listájába.

Élő forgalmi jelentés-Wordfence

Most menj ide A Wordfence blokkoló beállításai és adjon hozzá ide spam botokat (ezt megteheti a Cloudflare tűzfalszabályok). Ne felejtsen el csillagot használni a bot összes változatának blokkolására (az amazonaws.com a leggyakoribb, és kb. 3 másodpercenként eltalálta webhelyem). Nem tudtam elhinni, hogy ezzel forrásokat fogyasztok … mert nekik ezt illegálisnak kellene tenniük.

Wordfence-Blocking-szabály

8. Tisztítsa meg az adatbázist a WP-Optimize segítségével

Az adatbázis tisztítása 1-2 hetente a használatával WP-optimalizálása megakadályozza a fém fájlok felhalmozódását az adatbázisban, és lelassítja. Mielőtt ezt megtenné, feltétlenül készítsen biztonsági másolatot.

WP-Optimalizálja a tiszta adatbázist

A WP Rocketnek lehetősége van az adatbázis tisztítására is:

WP-Rocket-Adatbázis-beállítások

9. Konfigurálja a Cloudflare beállításait

A Cloudflare irányítópultján menjen a Oldalszabályok lap. Hozza létre ezt a szabályt a WP Feltöltések területére, amely megtakarítja a sávszélességet, mivel webhelyének ezt a területét nem frissítik sokkal, és nem kell gyakran tárolni. Hozzon létre egy oldalszabályt a Cloudflare teljesítmény funkcióinak letiltásához a WordPress Rendszergazda területén, akárcsak a Cloudflare ajánlja.

WP-feltöltéseket-oldal-szabály

WordPress-Admin-oldal-szabály

Itt vannak a beállítások a sebesség fül:

CloudFlare-Speed-Tab

És a gyorsítótár fül:

CloudFlare-gyorsítótár-beállítások

10. Töltsön le további erőforrásokat a StackPath CDN-hez

Több CDN = több adatközpont = a tartalom gyorsabb kézbesítése, és annál több erőforrás kerül letöltésre. A Cloudflare-t és a StackPath-ot használom, akiknek van 31 adatközpont erősen az Egyesült Államokban található, ahol a legtöbb látogatóm van. A StackPath 30 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, akkor havonta 10 dollár.

1. lépés: Regisztráljon a StackPath oldalra.

2. lépés: Az irányítópulton kattintson a CDN fülre, majd hozzon létre egy StackPath CDN webhelyet:

StackPath-CDN-Tab

A StackPath végigvezeti az oldalakon:

StackPath-CDN-Domain

StackPath-kiszolgáló-IP-cím

CDN-URL-StackPath

3. lépés: Másolja a StackPath CDN URL-jét, és illessze be a WP Rocketbe:

WP-Rocket-CDN-beállítások

Ha nem használja a WP Rocket, akkor is használhatja CDN engedélyezõ:

CDN-Enabler-Plugin-beállítások

4. lépés: A StackPath alkalmazásban ugorjon a CDN → Gyorsítótár beállítások elemre, majd kattintson a gombra Tisztítson meg mindent:

StackPath-Purge-Cache

5. lépés: Futtassa webhelyét GTmetrix és a „tartalomszolgáltatási hálózat” zöld színűnek kell lennie a YSlow-ban.

CDN GTmetrix YSlow

11. Kapcsolja ki az objektum-gyorsítótárat a W3 teljes gyorsítótárban

Ha használsz W3 teljes gyorsítótár, az objektum-gyorsítótár opció általában több kárt okoz, mint hasznot. Valószínűleg észreveszi, ha engedélyezi ezt, ez lelassítja mind a webhelyet, mind az adminisztrációs panelt.

W3 teljes gyorsítótár-objektum-gyorsítótár

12. Kapcsolja ki a WP Rocket szolgáltatásait

WP rakéta mondja:

„Időnként a Fájloptimalizálás lap egyes lehetőségei, például a Lekérdezés-karakterláncok eltávolítása vagy a Kicsinyítés / Összeállítás nagy CPU-felhasználást okozhatnak azokban az esetekben, amikor az Ön webhelyén sok CSS vagy JS fájl található. Próbálja letiltani ezeket a lehetőségeket, majd figyelje meg a processzort. ”

13. Növelje az előterhelés intervallumát a WP rakétában

A WP Rocket előzetes betöltése alapértelmezés szerint 500 ms, de ez magas CPU-t okozhat, mivel nagyon gyakran feltérképezi az URL-eket. Telepítse a Előtöltési feltérképezési intervallum-bővítmény és növelje azt. Kipróbálhatja 1 vagy 2 másodpercet az induláshoz, és ha ez még mindig magas CPU-t okoz, növelje tovább (kb. 3 másodpercre).

14. Az AWStats-ban azonosítsa a forrást

aWStats a Bluehost „Stats” szakaszában található a cPanelben, és azonosítja a magas CPU forrását. Megmutatja, hogy az egyes botok, képek és más elemek mekkora sávszélességet fogyasztanak. Ha azt látja, hogy az ismeretlen botok sávszélességet fogyasztanak, ellenőrizze a Wordfence élő forgalmi jelentését, vagy telepítse a Blackhole For Bad Bots bővítményt. Ha látja, hogy a képek nagy sávszélességet fogyasztanak, akkor optimalizálja azokat a gyorsabb betöltés érdekében (átméretezve, és veszteségmentesen tömörítve őket ShortPixel).

Robots-pókok sávszélességű

pótlék: Van egy oktatóanyagom a képek optimalizálásához a WordPressben, amely magában foglalja a 3 elsődleges GTmetrix elemet (skálázott képeket szolgálnak fel, megadhatják a kép méretét és veszteségmentes tömörítést).

Fájl-Type-sávszélesség

15. Ellenőrizze a szerver válaszidejét

A szerver lassú válaszideje sem a sávszélesség szempontjából jó. Ezt ellenőrizheti Bitcatcha vagy Google PageSpeed ​​Insights. A Google szerint a szerver válaszidejének kevesebbnek kell lennie 200ms, de ez nem realisztikus, ha a Bluehost szolgáltatónál vagy, főleg a havi 3,95 dolláros megosztott terv mellett. Amikor azt mondják, hogy megkapja azt, amit fizet, ez közvetlenül tükröződik a webhely szerver válaszidejében.

Bitcatcha szerver sebesség jelentés

Csökkentse a szerver válaszidejét

Sajnos a Bluehost szerverei nem olyan gyorsak:

A Bluehost lassú szerver válaszideje

Lassú Bluehost Server válaszidő

A Bluehost szerver válaszideje

Bluehost Crap Server válaszidő

Bluehost Server válaszidők

Bluehost-menedzselt-WordPress tárhely

16. Váltás a gyorsabb tárhelyre

használom SiteGround es van 200 ms válaszidő 100% -os GTmetrix pontszámokkal és .4s-kel Pingdom terhelési idők. Végezzen egy host-ellenőrzést, futtassa el saját teszteit, vagy kattintson a gyorsan betöltő oldalamra. 26 Facebook-os közvélemény-kutatás során az első helyezettnek minősítették őket, és a világ jobb, mint a EIG (Bluehost, HostGator), Hajrá apu, és más gazdagépeket, akik túl sok embert csomagolnak ugyanazon a szerveren. Voltak rengeteg ember WHO költöztetett és kiküldött eredmények tovább Facebook és Twitter. Csipog utána csipog, posta utána posta, közvélemény kutatás utána közvélemény kutatás utána közvélemény kutatás, gyorsabb tárhely lesz fix lassú válaszidők. ők ajánlotta a WordPress, csinál szabad migráció, és én használom őket félig elkötelezett terv.

OMM-On-SiteGround

Bitcatcha szerver sebesség jelentés

2019-GTmetrix-jelentés

2019-Pingdom-jelentés

Az emberek általában azért vándorolnak, mert ők sebesség technológia javíthat szerver válaszideje több másodpercig. Íme néhány ember, akik a SiteGround-re költöztek és közzétették eredményeiket.

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

2019 Host PollView Poll2017-WordPress tárhely-FB-PollView Poll vagy PillanatképAz Elementor ajánlásaiView Poll vagy Pillanatkép2019. július hosting ajánlásView Poll vagy PillanatképWordPress-Host-Poll-Aug-2018View Poll vagy PillanatképKözös tárhely-Poll 2017View Poll vagy Pillanatkép2019-tárhely-PollView Poll vagy PillanatképGo-To-hosting-cégView Poll vagy PillanatképWordPress tárhely-Poll 2017View Poll vagy PillanatképSikerült tárhely-PollView Poll vagy PillanatképWooCommerce tárhely-FB-PollView Poll vagy Pillanatkép2016-Web-Hosting-PollView Poll vagy PillanatképLegjobb WordPress tárhely-szolgáltató-PollView Poll vagy PillanatképA legjobb Web-Hosting 2019-PollView Poll vagy PillanatképWP Barátságos Host PollView Poll vagy Pillanatkép2016-WordPress tárhely-FB-PollView Poll vagy PillanatképKedvenc tárhely az Elementor számáraView Poll vagy Pillanatkép2018. évi tárhely-ajánlásokView Poll vagy PillanatképWordPress Hosting Poll 2018. szeptemberView Poll vagy PillanatképSikerült-WordPress tárhely-Poll 2017View Poll vagy Pillanatkép2019-Host-Poll-1View Poll vagy PillanatképTárhely-Poll-For-SpeedView Poll vagy PillanatképWordPress tárhely-Poll június 1-View Poll vagy PillanatképSiteGround-ajánlásView Poll vagy Pillanatkép2014-Managed-WordPress tárhely-FB-PollView Poll vagy PillanatképA legjobb Web-Hosting-Provider-PollView Poll vagy PillanatképTárhely-Poll-Feb-2019View Poll vagy PillanatképTárhely-ajánlások-PollView Poll vagy Pillanatkép

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatásView Poll vagy Pillanatkép

A SiteGround rendelkezik 3 terv:

SiteGround WordPress tárhely

A magasabb tervek többet tartalmaznak szerver erőforrások (# 1 tényező a WordPress optimalizálási útmutatóban). Itt van a teljes összehasonlító táblázat, de a GrowBig kétszer annyi szerver erőforrást biztosít Önnek, mint a StartUp, és a GoGeek is félig elkötelezett tárhely ami még többet ad neked. A GrowBig és újabb egy szabad migráció, szakaszolás, speciális gyorsítótárazás és több webhely tárhelyének képessége. GoGeek kiemelt támogatással jár. A felhő-tárhelyük meglehetősen havi 80 USD-es áremelkedés.

Ezt láthatja a szolgáltatások oldal

SiteGround-Server-Resources-összehasonlítás

Azért használom a SiteGround alkalmazást, mert:

 1. Saját GTmetrix + Pingdom A jelentések magukért beszélnek
 2. Oldalaim azonnal betöltődnek (ha akarod, kattintson rá)
 3. Gyors sebesség technológia (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Által javasolt Yoast, WordPress, Ivica tól től WordPress Speed ​​Up
 5. Ingyenes Titkosítsuk az SSL-t, könnyen kezelhető cPanel, és jellemzői eCommerce
 6. A WordPress támogatása verhetetlen még a GoGeek kiemelt támogatása nélkül is
 7. GrowBig előkészítéssel, több tárhellyel és több kiszolgáló erőforrással jön (görgessen lefelé a „elosztjuk a szükséges erőforrásokat” elemre, és vigye az egérmutatót a szerver lapon)
 8. GoGeek még több szerver erőforrással, tárolással és prioritási támogatással jár
 9. Ingyenes migráció, migrátor plugin, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 10. Rengeteg dicséret Reddit, Facebook beszélgetések, Twitter, TrustPilot
 11. Rengeteg dicséret a Facebookon: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Sokan már betelepültek, és eredményeket tettek a Twitteren: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re a my kapcsolt link Adományozok egy jó darabot, költség nélkül. Minden évben adományozok 3000 dollár a GoFundMe kampányokhoz (2018 volt az éhesek táplálása Denverben, 2017 a Vöröskereszt volt a Harvey hurrikánnál). Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Akárhogy is, elkerülném a Bluehost-ot – csatlakozz néhány Facebook csoporthoz, és nézze meg a beszélgetések, közvélemény-kutatások, tweets, és emberek WHO költöztetett a Bluehost-tól a SiteGroundig. Megtagadom az EIG / Bluehost’s ajánlását szörnyű tárhely. Csináld meg kutatás, lát akit Yoast használ, és eredmények az emberek, akik költöztetett.

Remélem, hogy ez hasznos volt. Ha kérdése van, írj nekem egy megjegyzést.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map