Hogyan lehet csökkenteni a szerver válaszidejét (az első byte-hoz szükséges időt) a WordPress-ben 200 ms-ig: elem a Google PageSpeed ​​Insights-ban

Csökkentse a szerver válaszidejét


Tehát átfuttatta webhelyét Google PageSpeed ​​Insights és kell tartsa a szerver válaszidejét (ttfb) alacsonyan a WordPress-ben.

Csináljuk ezt az útból.

A kiszolgálókat az Ön hostja irányítja: Bluehost, HostGator, GoDaddy és EIG márkák gyalázatosan lassú és minősített rosszul ban ben 40+ Facebook szavazás a túlzsúfolt szervereik miatt.

SiteGround és Cloudways szinte mindig a 2. helyezett (SiteGround a megosztott tárhelyhez és a Cloudways a felhőtárhelyhez). Mindkettőt használtam, és 100% -ban a GTmetrix jelentéseket, majdnem 100% -kal a Google PageSpeed ​​Insights-ban is Pingdom. Még ez a bejegyzés kb. 2 másodperc alatt betöltődik, és rengeteg kép van 5,26 MB oldalmérettel és 138 kérelemmel. Most ez jó tárhely!

Vannak más módok is a szerver válaszidejének csökkentésére, amelyet ebben az oktatóanyagban tárgyalok: magas CPU-bővítmények kiküszöbölése, erőforrások betöltése a CDN-kbe, a gyorsítótár-beépülő modul konfigurálása az optimális beállításokhoz (WP Rocket ajánlása), és a tételek rögzítése a GTmetrix jelentésben.

De egyik optimalizálás sem helyettesíti a lassú gazdagépet / szervert. Végezzen kutatást itt: Facebook csoportok!

Csökkenti-Server-válasz-Time-Facebook

1. Árok-EIG és alacsony minőségű házigazdák

Ha lassú a szerver válaszideje, akkor fogadom, hogy a GoDaddy, HostGator vagy Bluehost (EIG márkák), Namecheap, A2, vagy más alacsony minőségű gazdagépen üzemelteti Önt. Megtettél kutatást a WordPress tárhely Facebook csoport? A SiteGround (megosztott tárhely) és a Cloudways (felhő-tárhely) messze volt a 2 legjobban értékelt házigazda 40+ Facebook szavazás.

List-Of-GE-Brands

Nézd ezeket 41 ember vándorolt nak nek SiteGround vagy Cloudways és közzétették eredményeiket.

Váltás a SiteGround-re

Cloudways Response Times

2019. július hosting ajánlás

Tárhely-ajánlások Facebook

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

Névtelen

VPS Cloud Hosting közvélemény-kutatás

2018. évi tárhely-ajánlások

2. Ellenőrizze a CPU használatát

Ellenőrizze a tárhely-fiókját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem teljesít teljesítést CPU korlátozások. Próbáljon soha nem haladni a korlátja 80% -át, így a szerver nyugodt marad. A felhőtárhelyen további CPU + RAM-ot adhat hozzá, amely segít, míg a megosztott tárhelyen frissítenie kell a tervet. Mielőtt azonban megtenné, kövesse ezt az útmutatót, mivel az elősegítheti a webhelyen fogyasztott CPU csökkentését is.

Csökkenti-CPU használat-WordPress

Ezért annyira fontos, hogy elegendő tervet válasszon szerver erőforrások. A fogadó cégek iránymutatásokat adnak a havi látogatói alapján, de nem veszik figyelembe, hogy hány beépülő modulja van, vajon sok erőforrást fogyasztanak, és hogy CDN-t használ-e.

SiteGround-Server-Resources-összehasonlítás

3. Keresse meg és távolítsa el a magas CPU-bővítményeket

A GTmetrix segítségével keresse meg a leglassabb pluginokat
Ha olyan plugint lát, amely többször megjeleníti a GTmetrix, vagy hosszú időbe telik a betöltése a Vízesés fülre, törölje azt, vagy cserélje ki egy könnyebb, gyorsabb bővítményre.

Lassú WordPress bővítmény

Ajánlott könnyű plug-inek

Egyéb plugin-tippek

 • Legyen minimális
 • Deaktiválja + törölje az összes olyan plugint, amelyet nem használ
 • Kerülje a beépülő modulokat, amelyek többszöröző funkcióval rendelkeznek
 • A CPU-t fogyasztó speciális plugin-beállítások bekapcsolása (pl. A Query Monitor és a Broken Link Checker folyamatosan ellenőrzi a webhelyet és fogyasztja a CPU-t, törölje őket, ha kész)

4. Frissítés a PHP 7.3-ra

Sok WordPress webhely továbbra is futtatja a PHP 5-et annak ellenére, hogy a PHP 7.3 sokkal gyorsabb. Ennek oka az, hogy a tárhelyszolgáltatók nem frissítik automatikusan a PHP-verziót (a lehetséges kompatibilitási problémák miatt), amelyet használhat PHP kompatibilitási ellenőrző plugin hogy ellenőrizze.

WordPress PHP referenciaértékek

Hogyan ellenőrizheti, hogy melyik PHP verziót futtatja
Telepítse a A PHP verzió beépülő moduljának megjelenítése hogy ellenőrizze, hogy melyik verziót használja. Ha elavult verziót használ, jelentkezzen be a host-fiókjába, és frissítsen a lehető legmagasabb PHP-verzióra, majd ellenőrizze a webhelyét, hogy vannak-e hibák. Ha olyan lát, az esélye az egyik pluginnak nem kompatibilis. Visszaállíthat egy korábbi verzióra, vagy használhat másik plugint.

Display-PHP-verzió

Frissítsen a PHP 7+ -ra a tárhelyfiókjában, majd ellenőrizze a webhelyén hibákat:

PHP frissítés

5. Konfigurálja az optimális gyorsítótár-bővítmény beállításait

A legtöbb ember nem konfigurálja a gyorsítótár-bővítményt az optimális beállításokra. Népszerû oktatóanyagokat írtam a konfigurálásról WP rakéta, WP leggyorsabb gyorsítótár, W3 teljes gyorsítótár, és WP Super gyorsítótár.

A legtöbb gyorsítótár-bővítményhez kb. 6 extra plugint kell telepítenie, hogy mikor érje el ezeket a funkciókat WP rakéta az összes beépített, ezzel csökkentve a webhelyen található bővítmények számát. Ha olyan vagy, mint én, csak 1 bővítményt szeretne használni, különben meg kell vizsgálnia, hogy melyik funkcióval rendelkezik a gyorsítótár-bővítmények, majd telepítenie kell ezeket a bővítményeket, ha nem támogatja őket..

 • Adatbázis-tisztítás (beépített WP Rocket, vagy használja) WP-optimalizálása)
 • Szívverés-vezérlés (beépített WP rakéta, vagy használja Szívverés ellenőrzése)
 • Lusta töltsön be képeket / videókat (beépített WP Rocketbe, vagy használja) WP YouTube Lyte)
 • Helyezze a Google Analytics szolgáltatást helyben (beépített a WP Rocketbe, vagy használja) CAOS elemzéshez)
 • A Google Fonts helyben tárolása (beépített WP Rocket, vagy használja CAOS betűkészletekhez, vagy SHGF)
 • Integráció a Cloudflare + más CDN-ekkel (beépített WP Rocketbe, vagy használható) CDN engedélyezõ)

WP-Rocket-funkciók

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény-felmérés

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

6. Adjon hozzá Cloudflare-t

A Cloudflare ingyenes CDN-je letölti a sávszélességet adatközpontok (kevesebb stresszt jelent a szerverén), miközben a földrajzi távolság csökkentése a szerver / látogató között.

Íme a WordPress mondja:

CDN-WordPress-ajánlás

Íme a sávszélesség, amelyet a Cloudflare segítségével menthet:

CloudFlare sávszélességű

A legtöbb állomásnak lehetősége van a Cloudflare engedélyezésére a cPanelben:

SiteGround-CloudFlare-aktiválás

A Cloudflare beállíthatja a legtöbb gyorsítótár-bővítményt is (az alábbiakban a WP Rocket-re vonatkozik), de a WP leggyorsabb gyorsítótár és a W3 teljes gyorsítótár lehetőséget kínál a Cloudflare + CDN integrálására is …

WP-Rocket-CloudFlare-Add-On

Több CDN = Több adatközpont = Kevesebb sávszélesség-fogyasztás
A StackPath-nak is van sajátja 30+ adatközpont ami még több erőforrást tölt ki. A felhőalapítás elegendő a legtöbb webhelyhez, de a StackPath-ot közép- és nagy forgalmú webhelyekhez használnám, A KeyCDN sebességtesztje hogy láthassa, milyen gyorsan tölt be webhelye különböző helyszíneken. A Stackpath vagy egy másik CDN aktiválásához használja a WP Rocket CDN lapját, vagy CDN engedélyezõ plugin.

WP-Rocket-CDN-beállítások

7. Blokkolja a nem kívánt botokat

Ellenőrizted A Wordfence élő forgalmi jelentése utóbbi időben?

Én megtettem, és láttam, hogy ugyanaz a néhány robot folyamatosan ütötte a webhelyem, és stresszt okozott a szerveremre. Nyilvánvaló, hogy a Googlebot és más jók is, előfordulhat, hogy spam botok is feltörik az Ön webhelyét. Ha nem ellenőrzi, soha nem fog tudni. Íme, amit tettem, és mit is kellene tennie:

1. lépés: Telepítés Wordfence.

2. lépés: Nézd meg néhány percig az élő forgalmi jelentést, hogy megnézhesd, ki valós időben érinti az Ön webhelyét.

Élő forgalmi jelentés-Wordfence

3. lépés: Vegye figyelembe a vázlatos megjelenésű botokat, amelyek folyamatosan elérik webhelyét. A Google a gazdaneveit, hogy megtudja, vajon mások jelentenek-e őket spamként (a Googlebot és a Bingbot nyilvánvalóan rendben vannak).

4. lépés: Minden spam blokkolása (itt van néhány lehetőség). A Wordfencenek van a beállítások blokkolása továbbá sebességkorlátozó szabályok. A Wordfence azonban sok CPU-t fogyaszt maga. Alternatívák: Fekete lyuk a rossz robotokhoz, Blokkolja a rossz lekérdezéseket, vagy Cloudflare tűzfalszabályok (ezt használom). Legfeljebb 5 ingyenes tűzfalszabályt hozhat létre, ami azt jelenti, hogy blokkolhatja az öt legfontosabb spam botot. Csak másolja a gazdagép nevét a Wordfence-ből, majd blokkolja azt a Cloudflare-ban. Ne felejtsen el csillagot * használni, így a bot minden variációja is blokkolódik: az amazonaws.com linode.com két általános.

Cloudflare tűzfalszabály a rossz robotok blokkolására

8. Tisztítsa meg az adatbázist

Ha törölt egy beépülő modult, témát, rengeteg utólagos módosítást tartalmaz, spam megjegyzéseket vagy lejárt tranzienseket, tisztítsa meg az adatbázisát. Ezt körülbelül minden héten meg kell tennie a webhely gyors tartása érdekében.

Ha WP rakétát használ, futtassa ezt az adatbázis-beállításokban:

WP-Rocket-Adatbázis-beállítások

Ha nem használja a WP Rocket-t, akkor használja az ingyen WP-optimalizálása csatlakoztat:

WP-Optimalizálja a tiszta adatbázist

9. Optimalizálja a képeket

Használjuk GTmetrix ezért. Futtassa webhelyét a GTmetrix segítségével, és a jelentésben a képeket 3 módon lehet optimalizálni. A GTmetrix csak egyetlen oldal nem optimalizált képeit mutatja, tehát kezdje a több oldalon megjelenő képek optimalizálásával (logó, oldalsáv és lábléc képek), majd futtassa a legfontosabb oldalakat a GTmetrix segítségével, és rajta rögzítse az egyes képeket is.

A GTmetrix képeinek optimalizálása három módon lehetséges:

 • Szolgáljon méretezett képeket – a nagy képek átméretezése kisebbekre
 • Adja meg a kép méretét – adja meg a szélességet / magasságot a kép HTML vagy CSS fájljában
 • Képek optimalizálása – veszteségmentesen tömörítse a képeket a Imagify

image-optimalizálás

Méretezett képek megjelenítése – A GTmetrix megmondja, mely képek túl nagyok, és hogy milyen méretűek legyenek. Keresse meg a képet, vágja le, vagy méretezze át, töltse fel a WordPress-be, majd cserélje le a régi képet az újra. Kövesse a „képtartályokat”, és hozzon létre egy csaló lapot (lent). A nagy képek kézi ellenőrzéséhez kattintson a jobb egérgombbal a képre → másolja a kép címét akkor nyissa meg azt az URL-címet, ahol látnia kell, hogy túl nagy-e. Soha ne használja a húzza átméretezéséhez funkciót a vizuális szerkesztőben, mivel csak a megjelenített kép átméretezése (nem a tényleges kép).

Mintás csaló lap:

 • Logó: 150 (w) x 37 (h)
 • Csúszkák: 1950 (h) x 550 (h)
 • Oldalsáv-kütyü: 319 (w)
 • Blog tartalma: 600 (w)
 • Kiemelt képek: 200 (w) x 200 (h)
 • Körhintaképek: 225 (h)

Adja meg a képméreteket – olvassa el a GTmetrix jelentését, és bontsa ki ezeket az elemeket, hogy megnézze, melyik képhez van szüksége erre. Keresse meg mindegyiket a WordPress programban, majd adja meg a méreteket (szélesség / magasság), amelyeket a GTmetrix megmond. Az A vizuális szerkesztő ezt automatikusan vigyázza így tehát ezt általában a kütyüben, az oldalkészítőkben és más helyeken található képekkel kell megtennie.

adja-image-méretek

Optimalizálja a képeket – veszteségmentesen tömörítse a képeket a Imagify vagy Kraken (mindkettő ingyenes, amíg el nem éri a havi limitet). Noha vannak olyan teljesen ingyenes plug-inek, amelyek korlátlan tömörítést kínálnak, NE NE használja ezeket, mivel vannak hibái, nem fognak működni, vagy megtörik a képeit.

Képzelje el az utasításokat

 1. Telepítse a Képzelje el a beépülő modult
 2. Megkérjük az utasításokat
 3. Iratkozzon fel az Imagify oldalra és írja be az API-kulcsot
 4. Állítsa be a tömörítési szintet (normál, agresszív, ultra) … Agresszív vagyok
 5. Imagif’em all (tömegesen tömöríti az összes képet a webhelyén)
 6. Amint a túllép a limit, vásároljon egy tervet, vagy várjon a következő hónapban a limit visszaállításához

imagify

imagify-wordpress-image-optimalizálás

Ha kész, futtassa az oldalakat a GTmetrix segítségével, és ellenőrizze, hogy mind a 3 elem 100%.

10. Optimalizálja a külső szkripteket

Ha használsz harmadik fél forgatókönyvei, ezek további kéréseket eredményeznek, és megjelennek a GTmetrix jelentésben. Néhány szkriptet nehéz vagy akár lehetetlen optimalizálni (különösen az AdSense és a közösségi widgetek, amelyeket a legjobban elkerülni együttesen), ám az alábbiakban felsoroltam néhány optimalizálást:.

Tippek a külső szkriptek optimalizálásához

GTmetrix-hirdetés

11. Törölje a nem használt témákat + beépülő modulokat

Lépjen a Megjelenés → Témák elemre, és törölje a nem használt témákat. Megőrizhet egy verziót (pl. Huszonhét téma), ha valami rosszul fordul az aktív témához.

Törölje a nem használt WordPress témákat

Törölje a WordPress bővítményeket

12. Engedélyezze a Hotlink védelmet

A Cloudflare és néhány hosting cég lehetővé teszi az engedélyezést hotlink védelem amely megakadályozza az embereket, hogy képeit másolják / beillesztik a saját weboldalukra (ami elfedi a sávszélességet).

Cloudflare Hotlink Protection

13. Frissítse a WordPress szoftvert

Frissítse a WordPress magot, a témákat és a bővítményeket.

WordPress frissítések

14. 40+ Facebook közvélemény-kutatás a „Legjobb tárhelyről”

A közvélemény-kutatások magukért beszélnek:

Tárhely-ajánlások Facebook

VPS Cloud tárhely WooCommerce Poll

2019. július hosting ajánlás

Az Elementor ajánlásai

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Tárhely-ajánlás Poll

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

SiteGround vs Bluehost Facebook szavazás

WP Barátságos Host Poll

VPS Cloud Hosting közvélemény-kutatás

WordPress tárhely-javaslatok

2018. évi tárhely-ajánlások

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

WordPress tárhely-kutatás

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

SiteGround vs Bluehost-en-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

15. SiteGround: Leggyorsabb megosztott tárhely

SiteGround jelentése Yoast használta, magam és ajánlotta a WordPress. Szinte minden Facebook-közvélemény-kutatásban elsőbbséget élveznek, és a legtöbb ember számára jelentősek a betöltési idő javításai különösen akkor, ha középszerű gazdagépeket használtak: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-en-Mi-éppen bekapcsolt to-Siteground

Én használom félig elkötelezett GoGeek terv ami négyszer többet tartalmaz szerver erőforrások mint megosztott tárhely. Kattintson az oldalaimra, hogy megnézze, milyen gyorsan töltik fel őket, megnézze a GTmetrix jelentést, vagy láthassa az embereket költöztetett és kiküldött új betöltési idők. Ők is szabad migráció.

A SiteGround ajánlott WordPress:

SiteGround-ajánlott-WordPress-Host

És az Ivica ki irányítja a A WordPress felgyorsítja a Facebook csoportot 16 000+ taggal.

WordPress-Speed-Up ajánlott eszközök

Boldog ügyfelek:

Godaddy a SiteGround migrációhoz

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

A SiteGround rendelkezik 3 terv:

SiteGround WordPress tárhely

A magasabb tervek többet tartalmaznak szerver erőforrások (# 1 tényező a WordPress optimalizálási útmutatóban). Itt van a teljes összehasonlító táblázat, de a GrowBig kétszer annyi szerver erőforrást biztosít Önnek, mint a StartUp, és a GoGeek is félig elkötelezett tárhely ami még többet ad neked. A GrowBig és újabb verziók ingyenes áttelepítéssel, átmenetileg továbbfejlesztett gyorsítótárazással és több webhely fogadására alkalmasak. A GoGeek prioritást élvez. A felhő-tárhelyük meglehetősen havi 80 USD-es áremelkedés.

Láthatjuk az őökön szolgáltatások oldal:

SiteGround-Server-Resources-összehasonlítás

Azért szeretem a SiteGround-t, mert:

 1. Saját GTmetrix + Pingdom A jelentések magukért beszélnek
 2. Oldalaim azonnal betöltődnek (ha akarod, kattintson rá)
 3. Gyors sebesség technológia (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Által javasolt Yoast, WordPress, Ivica tól től WordPress Speed ​​Up
 5. Ingyenes Titkosítsuk az SSL-t, könnyen kezelhető cPanel, és jellemzői eCommerce
 6. A WordPress támogatása verhetetlen még a GoGeek kiemelt támogatása nélkül is
 7. GrowBig előkészítéssel, több tárhellyel és több kiszolgáló erőforrással jön (görgessen lefelé a „elosztjuk a szükséges erőforrásokat” elemre, és vigye az egérmutatót a szerver lapon)
 8. GoGeek még több szerver erőforrással, tárolással és prioritási támogatással jár
 9. Ingyenes migráció, migrátor plugin, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 10. Rengeteg dicséret Reddit, Facebook beszélgetések, Twitter, TrustPilot
 11. Rengeteg dicséret a Facebookon: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Sokan már betelepültek, és eredményeket tettek a Twitteren: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re az én kapcsolt link Nem fogok egy jó darabot adományozni számodra. Minden évben én adományoz 3 000 dollárt a GoFundMe kampányokhoz (2018 volt az éhesek táplálása Denverben, 2017 a Vöröskereszt volt a Harvey hurrikánnál). Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Megpróbálom a véleményeimet elfogulatlanná tenni és támogatni bizonyíték formájában Facebook közvélemény-kutatások, tweets, és valódi beszélgetések. Ha nem akarja használni, itt van egy a nem kapcsolt link a SiteGround-hez. Akárhogy is igazán hiszem, hogy csillagokból álló WordPress-házigazdák, és webhelyed gyorsabban / simábban fog futni … végezzen kutatást a Facebook csoportokban + Twitter és a legtöbb embert találja meg mondják ugyanezt.

Szerezzen otthont a SiteGround-ről

16. Cloudways: A Cloud Hosting még gyorsabb

Cloudways még gyorsabb, mint a SiteGround:

SiteGround vs Cloudways-Cloud tárhely

Támogatásuk nem olyan jó, mint a SiteGround, nem támogatják az e-mailek tárolását, és drágábbak, havonta 10 USD-ért (ajánlom DigitalOcean vagy Vultr terv). De a tiszta teljesítményért nem baj lehet velük. A Facebook közvélemény-kutatások általában # 1 vagy 2, és a Cloudways áttekintésembe belefűtjük a CW irányítópultját, amely még gyorsabbá teszi webhelyét..

Cloudways-Review

5 felhő-tárhely-szolgáltató közül választhatnak:

Cloudways-menedzselt-Cloud tárhely

Soha nem próbálta meg a kezelt felhő-tárhelyet? Hatalmas különbséget tesz.

Menedzselt tárhely-kutatás

Ők is szabad migráció:

Cloudways ingyenes migráció

Visszajelzés a Cloudways-ről:

Cloudways-Facebook-cérna

Get hosting a Cloudways

(25 hónap megtakarítás 2 hónapra az OMM25 promóciós kóddal)

17. Migrációs eredmények

Itt vannak olyan emberek, akik a SiteGroundre vagy a Cloudwaysre költöztek, és javították a szerver válaszidejét, betöltési idejét és a Pingdom / GTmetrix jelentéseket. Egy erősebb szerver használata drasztikus fejlesztéseket hozhat, ha alacsony minőségű gazdagépen van. Mindkettő ingyenesen vándorol téged.

Emberek, akik a SiteGround-re költöztek:

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

A SiteGround GoGeek betöltési ideje

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

A SiteGround blog áttelepítése

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

Emberek, akik migráltak a Cloudways-be:

Cloudways Response Times

WP motor felhőalapokhoz

DigitalOcean Pingdom jelentés

Godaddy a DigitalOcean migrációjához

Cloudways Server válaszidők

A felhőalapú terhelési idő javítása

Cloudways vs WP Engine

Névtelen

Cloudways Pingdom betöltési idő

Cloudways Pingdom jelentés

Vultr vándorlás

Névigényes felhőalapú migráció

Cloudways WooCommerce migráció

Cloudways AWS áttelepítés

WPEngine to Cloudways migráció

Csak a kutatásaimat mondom:

Bluehost-menedzselt-WordPress tárhely

HostGator visszajelzés

Godaddy által kezelt WordPress tárhely-visszajelzés

18. Gyakran ismételt kérdések

&# X2705; Miért okoz lassú szerver válaszidőt??

A kiszolgálókat az Ön hostja irányítja. Ha gyenge minőséget használ, vagy túl sok stresszt okoz a szerverén (pl. Túl sok plugin), ez lassú reakcióidőt okozhat.

&# X2705; Melyik hostnak van lassú szerverei?

A GoDaddy, a Bluehost, a HostGator és az EIG márkák hírhedtek, mert lassú szerverekkel rendelkeznek. A Facebook közvélemény-kutatások 2 legjobban értékelt házigazda általában a SiteGround (megosztott tárhely) és a Cloudways (felhő tárhely). A gyorsabb gazdagépre történő áttérés a legegyszerűbb módszer a lassú kiszolgáló kijavítására.

&# X2705; Milyen jó a szerver válaszideje??

A Google egy szerver válaszidejét ajánlja: <200ms. Ez általában csak akkor lehetséges, ha ismeri a weboldal optimalizálását és gyors tárhelyet használ.

&# X2705; Mi befolyásolja a szerver válaszidejét??

Tárhely, gyorsítótár-beépülő modulok, magas CPU-bővítmények, spam robotok, amelyek bejárják a webhelyet, függetlenül attól, hogy CDN-t használ, és a képek optimalizálása mind befolyásolhatják a szerver válaszidejét.

&# X2705; Hogyan mérheti a szerver válaszidejét??

A Google PageSpeed ​​Insights a legjobb módszer a szerver válaszidejének mérésére.

Következtetés: Csatlakozz a WordPress tárhely Facebook csoport hogy valós, elfogulatlan véleményeket kapjunk. Nézze meg a Facebook közvélemény-kutatásokat, valamint az embereket, akik különböző házigazdák felé vándoroltak, és közzétették eredményeiket. Végül kerülje el az alacsony színvonalú tárhely-leányvállalatokat, akik csak a jutalékokat akarják.

Nem számít a tárhely?

Igen, igen. Ez a házigazda szerver beszélünk.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map