SiteGround e-kereskedelem áttekintés – A WooCommerce webhelyek általában több erőforrást igényelnek, tehát akár GrowBig, akár GoGeek

Betekintés a SiteGround oldalába e-kereskedelem tárolása?


Nem, webhelyem nem e-kereskedelem, de ha megnézi a StartUp és GrowBig vs GoGeek összehasonlító táblázat láthatja a különbséget. Kap egy ingyenes bevásárló kosár telepítést és Titkosítsuk az SSL-t az ALL SiteGround tervekkel, 1 év helyettesítő SSL a GrowBig-rel, és PCI-megfelelés a GoGeek-szel.

Ezen e-kereskedelmi funkciókon kívül a fő különbség a tervek között a GrowBig és a GoGeek, amely lehetővé teszi korlátlan webhelyek üzemeltetését (ahol a StartUp csak az 1 gazdagépet üzemeltetheti). A GrowBig és a GoGeek több szerver erőforrással is rendelkezik (ami gyorsabbá teszi a webhely betöltését), és prioritási támogatást is tartalmaz. Mindkettő több webtárhelyen, 30 napi biztonsági másolaton (1 helyett), fejlett gyorsítótárazással rendelkezik a SiteGround számára SuperCacher plugin, és a GoGeek jön staging amely lehetővé teszi demó webhelyek létrehozását az új tervek és kódok tesztelésére az indítás előtt.

Van néhány más különbség, amelyeket ezeket a SiteGround e-kereskedelem áttekintésében foglalkozom. De ha feltételezzük, hogy elkezdi a SiteGround programot (akkor kell lennie, mivel ők az # 1 értékelő házigazda ebben a Facebook szavazásban)… A StartUp, a GrowBig vagy a GoGeek terv közül választhat. Hacsak nem akarja használni felhő tárhely ami havonta 80 USD.

SSL tanúsítványok

Itt található a SiteGround listája SSL tanúsítványok de mindegyiket átmegyek …

Titkosítsuk az SSL-t – ingyen minden SiteGround tervnél. Engedélyezheti Titkosítsuk a cPanelben.

Siteground-lets-titkosítani-ssl

Helyettesítő karakter SSL – 82 USD / év, és biztosítja az aldomaineket. A GrowBig / GoGeeknek 1 ingyenes éve van.

EV SSL – 499 USD / év, és ezt a zöld színt adja a https-en. Ezenkívül titkosítással őrzi az információkat a böngésző és a végcél – a szerver – között.

Siteground-ssl-bizonyítványok

Harmadik féltől származó SSL-ek – ezeket a SiteGround cPanel segítségével telepítheti.

PCI megfelelőség a csalás elleni védelem érdekében

PCI-megfelelőség – A „fizetési kártyák iparága” egységes megközelítést kínál az emberek számára a hitelkártya-birtokosok információk védelme érdekében minden típusú hitelkártya esetében, a csalások, repedések, valamint egyéb biztonsági fenyegetések és sebezhetőségek megelőzése érdekében. Ez szerepel a A SiteGround GoGeek tárhely de más tervekhez is igényelhető, nem vagyok biztos benne, hogy mennyibe kerül.

Támogatott bevásárló listák + Ingyenes telepítés

A SiteGround támogatja a következőket bevásárlókocsik és kínál a ingyenes telepítés bármilyen tárhely-terv megvásárlásával. Az alábbiakban e-kereskedelem-specifikus tárhely-tervek találhatók, amelyek mindegyik bevásárlókosár egyedi, de nagyjából megegyeznek. Jobb, ha megtanulja a különbséget a StartUp és a GrowBig és a GoGeek között, amelyet magyarázok. Itt vannak kosár GYIK.

Siteground-shopping-kocsik

Gyorsabb betöltési idők: A webhelyem 1 s alatt van

Engem fogadnak SiteGround GoGeek és a webhelyem 1 másodperc alatt töltődik be. Íme Pingdom-jelentésem

2019-Pingdom-jelentés

Ennek oka az, hogy a SiteGround ügyfelek átlagos töltési ideje a leggyorsabb az egész körül …

Siteground oldalas terhelés-szor

SiteGround Speed ​​technológia – A SiteGround a legjobb sebességű technológiát használja, ideértve a SSD (szilárdtestalapú meghajtók), NGINX szerverek, HTTP / 2 kompatibilis szerverek, és más funkciók, amelyek fel vannak sorolva a sebesség technológiai oldal. Több helyet üzemeltetek a SiteGround-en, és mindegyik 1 másodperc alatt betöltődik.

Cloudflare CDN – A SiteGround e-kereskedelmi tárhelyével jár A Cloudflare ingyenes CDN-je amelyhez hozzáférhet a cPanel-ben. Ez javítja a sebességet és a biztonságot, és aktiválni kell, amint regisztrál. A tartalomszolgáltató hálózat az Ön webhelyét több kiszolgálón tárolja a világ minden tájáról (csak egy eredeti kiszolgálóval szemben), a tartalmat a legközelebbi szerverről szállítva a látogatónak. Beállíthatja a Cloudflare funkciót a W3 Total Cache segítségével, ha a WordPress fut.

Siteground-CloudFlare-aktiválás

A magasabb tervekhez több szerver erőforrás tartozik – minél magasabb a terv (StartUp vs. GrowBig, vs. GoGeek), annál több erőforrást szentel a webhely tárolása. Megtalálhatja ezt a szolgáltatások oldal (az „elosztjuk a szükséges erőforrásokat” alatt). Minden frissített tervhez mintegy 1,5-szer több szerver erőforrást kapsz. Ha fontos a számod számára a sebesség, akkor legalább fontolóra veszem a GrowBig-re való frissítést, amely csak havonta 4 dollárral haladja meg a StartUp-t, és sokkal gyorsabb.

Siteground-wordpress sebességű

WordPress gyorsítótár – ha a SiteGround használatát tervezi SG CachePress plugin, A StartUp csak 1 szintű gyorsítótárat biztosít, míg a GrowBig és a GoGeek 3 szintet biztosít, így egy gyorsabb webhelyet. Én azonban használni fogom W3 teljes gyorsítótár ehelyett, ami jobb eredményeket eredményez Pingdom. Csak telepítse a beépülő modult, majd a W3 Total Cache oktatóprogrammal töltse le a előre konfigurált beállítások a Dropboxból, és importálja őket a W3 teljes gyorsítótár-bővítménybe a Teljesítmény → Általános beállítások → Beállítások importálása / exportálása alatt. Olvassa el a teljes bemutatónkat a legjobb eredményekért, amely több mint 200 hozzászólással rendelkezik, és sok embernek segítette a .5s betöltési időt és a 99% -os teljesítményt.

w3-total-cache-előre konfigurált-beállítások

Jobb Uptimes: 100% a múlt hónapban az Uptime Robotban

Azt javaslom, hogy iratkozzon fel Uptime Robot az uptimes (és a leállások) figyelésére. A SiteGround azt állítja, hogy uptimes-e 99,99% de valójában 100% volt az elmúlt hónapban …

üzemidő-robot

StartUp és GrowBig vs GoGeek összehasonlító táblázat

SiteGround féle szolgáltatás oldal az egyes tervek összehasonlító diagramját mutatja

Siteground megosztott hosting-funkciók

StartUp 3,95 USD / hó – 1 viszonylag alacsony forgalmú webhely gazdagépe, ingyenes domain, 1 napi biztonsági másolat, automatikus frissítések, e-mail és 10 GB tárhely. Nem tartozik kiemelt támogatással vagy sok szerver erőforrással (ami gyorsabbá teszi az Ön webhelyét), ezért javaslom a GrowBig-nek további 4 dollárt havonta. Még mindig a SiteGround alapvető sebességével, biztonságával és uptime technológiájával jár, így bár a StartUp olcsó, sokkal jobb, mint a többi 3,95 USD / hónap terv.

GrowBig 5,95 USD / hó – Korlátlan számú webhelyet üzemeltet prioritási támogatással és körülbelül 1,5-szer több szerver erőforrással, mint a StartUp. 30 napi biztonsági másolat (1 helyett), 20 GB tárhely és egyszerű biztonsági mentési / visszaállítási szolgáltatás. Speciális gyorsítótárazáshoz tartozik, de azt javasolom, hogy használjon olyan bővítményt, mint a W3 Total Cache, mint a SiteGround SG CachePress pluginja, így ez nem számít. További e-mail funkciók és 1 év ingyenes helyettesítő SSL az aldomainek számára. Minden, ami a StartUp rendelkezik.

GoGeek 11,95 USD / hó – A félig elkülönített tárhely lehetővé teszi korlátlan webhelyek fogadását, és körülbelül 4-szer gyorsabb, mint más alacsonyabb megosztási tárhely-tervek. Az átmeneti szakasz lehetővé teszi demo-helyek létrehozását az új kódok / tervek és a PCI-megfelelés tesztelésére. 30 GB-os további tárhely, több e-mail funkció és előtelepített GIT. Kiváló alternatíva, ha olyan szupergyors webhelyet szeretne, amelyben nem akarja, hogy havonta 60 dollárt fizessen a SiteGround felhőalapú tárhelyéért. Minden, ami a GrowBig-hez tartozik.

Ajánlott kereskedők

A SiteGround rendelkezik a következőkkel ajánlja a kereskedőket kifizetések beszedésére. Általában a 2Checkout és a PayPal jó a kisebb kötetek esetén. De ahogy növekszik, kisebb díjakról is tárgyalhat.

Siteground-kereskedelmi-kereskedők

e-kereskedelem oktatóanyagai

A SiteGround tonna útmutatók amelyek közül néhány kifejezetten a eCommerce és megmutatja, hogyan kell telepíteni a bevásárlókosárot (annak ellenére, hogy a SiteGround támogatási csapata ezt megteszi Önnek).

Siteground-cloud-hosting-útmutatók

Miért a SiteGround?

Megemlítettem, hogy a SiteGround volt a WordPress első helyezettje. Itt vannak a közvélemény-kutatások …

2019 Host Poll
View Poll2017-WordPress tárhely-FB-Poll
View Poll vagy PillanatképAz Elementor ajánlásai
View Poll vagy Pillanatkép2019. július hosting ajánlás
View Poll vagy PillanatképWordPress-Host-Poll-Aug-2018
View Poll vagy PillanatképKözös tárhely-Poll 2017
View Poll vagy Pillanatkép2019-tárhely-Poll
View Poll vagy PillanatképGo-To-hosting-cég
View Poll vagy PillanatképWordPress tárhely-Poll 2017
View Poll vagy PillanatképSikerült tárhely-Poll
View Poll vagy PillanatképWooCommerce tárhely-FB-Poll
View Poll vagy Pillanatkép2016-Web-Hosting-Poll
View Poll vagy PillanatképLegjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll
View Poll vagy PillanatképA legjobb Web-Hosting 2019-Poll
View Poll vagy PillanatképWP Barátságos Host Poll
View Poll vagy Pillanatkép2016-WordPress tárhely-FB-Poll
View Poll vagy PillanatképKedvenc tárhely az Elementor számára
View Poll vagy Pillanatkép2018. évi tárhely-ajánlások
View Poll vagy PillanatképWordPress Hosting Poll 2018. szeptember
View Poll vagy PillanatképSikerült-WordPress tárhely-Poll 2017
View Poll vagy Pillanatkép2019-Host-Poll-1
View Poll vagy PillanatképTárhely-Poll-For-Speed
View Poll vagy PillanatképWordPress tárhely-Poll június 1-
View Poll vagy PillanatképSiteGround-ajánlás
View Poll vagy Pillanatkép2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll
View Poll vagy PillanatképA legjobb Web-Hosting-Provider-Poll
View Poll vagy PillanatképTárhely-Poll-Feb-2019
View Poll vagy PillanatképTárhely-ajánlások-Poll
View Poll vagy Pillanatkép

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás
View Poll vagy Pillanatkép

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

Azért szeretem a SiteGround-t, mert…

 1. ők ajánlotta a WordPress
 2. A PHP 7.3-at használják (ellenőrizze a verzióját itt)
 3. HTTP / 2 szervereket használnak (ellenőrizze a verziót itt)
 4. az sebesség technológiai oldal világosan felsorolja, mit használnak
 5. Ingyenes Titkosítsuk az SSL-t (Az EIG cégek díjat számítanak erre)
 6. Saját GTmetrix /Pingdom nagy jelentések (a legnagyobb ok)
 7. Az átlagos töltési idő 1,3 s, adva a legtöbb embernek azonnali sebességjavítások
 8. Ivica vezet A WordPress felgyorsítja a Facebook csoportot és az 1. helyet rangsorolja
 9. Konzisztens # 1 a Facebook közvélemény-kutatásokban / beszélgetésekben (# 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7)
 10. az félig elkötelezett terv megfizethető, mégis sokkal gyorsabb, mint a megosztott tárhely
 11. Van nekik 1 kattintással a Cloudflare aktiválása a cPanelben (cPanel bemutató megtekintése)
 12. Kijelölt WordPress támogatás (a jegyekre általában a <10 perc)
 13. SG Optimizer plugin folyamatosan frissíti a PHP-t a legújabb verzióval
 14. Automatikus napi mentések, A WordPress frissítései, és biztonsági frissítések
 15. Nagy e-kereskedelem tárolása
 16. Heti biztonsági e-mail értesítések
 17. Általában kapok 100% uptimes de 99,99% garantált
 18. 50 ember közül júliusban hivatkoztam a SiteGround-re, nem 1 személy törölték
 19. Felhívhatom őket a nap 24 órájában, és örömmel válaszolnak a kérdésekre (1.800.828.9231)
 20. Fognak vándorol ingyen val,-vel 30 napos pénzvisszafizetési garancia

OMM-On-SiteGround

Tekintse meg a SiteGround e-kereskedelem tárhelyét

Remélem tetszett a SiteGround e-kereskedelemről szóló véleményem! Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon megjegyzést, és örömmel segíthetek, ha tudok. Vagy hívja a SiteGround ügyfélszolgálatát, és válaszolhat a kérdéseire. A SiteGround száma 1.800.828.9231.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map