10 legjobb WordPress témacsomag (más néven fejlesztői csomag), többszörös témák vásárlása esetén kedvezményesen

Ha több webhelyet tervez a WordPress-ben, pénzt spórolhat meg, ha megvásárolja a WordPress témacsomagokat. Kedvenceim Astra (messze), a StudioPress és Elegáns témák.


Ezek egy témagyűjtemény, amely egyszeri díj formájában kedvezményes. Néhányan megismétlődnek, de csak néhányat vettem fel, mivel senki sem szereti fizetni a folyamatban lévő előfizetésekért. Felsoroltam az árazást, a mintát és más részleteket. Ez a webhely a StudioPress használatával készült Outreach Pro téma amit nagyon szeretek. A StudioPress + Zigzagpress témák a Genesis keretrendszer amelyet Yoast, Matt Mullenweg (WordPress alapító) és Matt Cutts javasolja a Google-tól. A StudioPress a WordPress tématárja, és több mint 200 000 ember használja őket.

A 10 legjobb WordPress témacsomag

 1. Astra – 599,95 USD (élettartam)
 2. StudioPress – 499,95 USD (élettartam)
 3. Elegáns témák – 249 USD (élettartam)
 4. Zigzagpress – 249 USD (élettartam)
 5. MyThemeShop – 87 hónap az első hónap, 9 hónap / hónap
 6. GavickPro – 99 € (élettartam)
 7. Grafikus papír nyomja meg – 499 USD (élettartam)
 8. Themify – 499 USD (élettartam)
 9. WooThemes – 499 USD / év
 10. SoloStream – 299 USD (élettartam)

1. Astra

Astra oldalak messze a legnépszerűbb WordPress témák.

A … val Az Astra Sites Starter plugin, importálhat 100 kész webhely egyetlen kattintással. Témáik szó szerint a legszebb, amit valaha láttam, és szinte minden iparághoz tervezték. Ha Ön tervező, nagyon ajánlom, hogy szerezze be az egész életen át tartó csomagot, és felhasználja azt webhelyek létrehozására az ügyfelek számára. Az összes témája gyorsan reagál a mobilra, gyorsan betöltődik, és a legtöbb téma az Elementor vagy a Beaver Builder használatát használja. Töltse le az Astra Starter Sites beépülő modult, és nézze meg, mire gondolok.

Ez az egyetlen témacsomag, amire szükséged van, ígérem.

Étterem honlapja

Nézze meg az ASTRA TÉMA CSOMAGOT

2. StudioPress

Pro-Plus-All-téma-Package-by-StudioPress

A StudioPress a kedvenc WordPress témaboltom a Genesis gyermek témáival (sok magas fizetésű ügyfél ezeket akarja, mert jogszerűen vannak SEO-barát és a Yoast és a Google Matt Cutts). A Genesis-keretrendszer hatalmas közösséggel rendelkezik, ezért a harmadik felek fejlesztői, például a Zigzagpress és a Hello You Designs (csak egy pár megnevezéséhez) WordPress téma-áruházat hoztak létre a Genesis környékén. Rengeteg van Genesis fejlesztők és egy aktív Facebook csoport szentelt a Genesis. A StudioPress rendelkezik telepítési utasítások, útmutatók, Genesis plugins, és A Genesis telepítési útmutatója hogy segítsen elindulni.

 • $ 499.95
 • 30 napos visszatérítési politika
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • Yoast + Matt Cutts javasolja őket
 • Tiszta kód, könnyű, gyors töltési idő

Nézze meg a STUDIOPRESS PRO PLUS CSOMAGOT

3. Elegáns témák

Elegáns témák fejlesztői csomagja

Az Elegáns Témák 2008 óta működnek, és jelenleg az egyik legnépszerűbb WordPress-üzlet. Tehát ha a szépen megtervezett témák mellett megbízhatóságot is keres, ezek remek választás. A témacsomagja 249 USD egyszeri díj, és 87+ témát tartalmaz (beleértve a népszerűket is) Divi téma amelyet önmagában már több mint 350 000 letöltöttek). Kiválóan dokumentáltak és támogatják az összes témát. Kevés üzlet képes sikeresen felépíteni egy nagy közösséget témáinak köré – de az Elegáns Témák pontosan ezt tették. Mindent megtesznek egytől kezdve Minősítés a BBB oldalukon 75 000+ Facebook követő. Több témát tartalmaz üzleti, blog, e-kereskedelem, portfóliók, magazin és személyes témákban.

 • 249 USD (egyszer)
 • 30 napos visszatérítési politika
 • # 1 WordPress témabolt
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • Hozzáférés a bővítményekhez + Photoshop fájlokhoz

AZ ELEGÁNS TÉMAKAPCSOLÓ ÁLLÁS

4. MyThemeShop

MyThemeShop témacsomag

A MyThemeShop rendelkezik a következővel a leggyorsabban betöltődő WordPress témák a piacon. Ha megszállott vagy A WordPress webhelysebessége mint én, keresse meg néhány népszerű témáját, például Séma vagy Biztos jövedelem. Több mint 350 000 felhasználó, szilárd támogató csoporttal, valamint az összes téma mobilra reagáló. Rengeteg tonna is van ingyenes témák (azonban a kódolási minőség általában jobb a prémiummal). Téma-lehetőségeiket valaki fejleszti ki, aki pontosan tudja, mit keres egy fejlesztő / blogger – ezáltal meglehetősen intuitív és egyszerűen használható. A minőségi témák ilyen hatalmas választéka esetén a MyThemeShop nagyszerű választás.

 • Az első hónapban 87 USD, azután 9 hónap / hónap
 • Visszatérítési politika: letöltés után nincs
 • Frissítéseket, támogatást és PSD-ket tartalmaz
 • Minden téma mobilra reagál
 • A leggyorsabban betöltődő WordPress témák

MYTHEMESHOP PACK MEGTEKINTÉSE

5. GavickPro

GavickPro WordPress Theme Pack

A GavickPro egy WordPress téma, amelyet Lengyelországból tárolnak, és amellyel többet követnek 17 000 Facebook rajongó. Csak 99 € (110 dollár )ért kapsz 30+ fantasztikus témát, amelyek valóban nagyon-nagyon kedvesek. Mindegyikük nagyon egyszerű, jól megtervezett elrendezéssel rendelkezik (ezeket látnia kell, hogy tudják őket). A GavickPro egy kicsi csapat aki megfizethető téma-testreszabási és sebesség-optimalizálási szolgáltatásokat kínál partnerein keresztül, Apró vám.

 • 99 € (egyszer)
 • 14 napos visszatérítési politika
 • Minden téma mobilra reagál
 • Hozzáférés a frissítésekhez, támogatáshoz, PSD-khez

A GAVICKPRO Csomag megtekintése

6. Grafikus papír nyomja meg

Grafikus papír sajtócsomag

A Graphic Paper Press a képekről szól. Tehát ha az ügyfelek fotósok, művészek vagy bárki hasonló, ez lehet a WordPress fejlesztői csomag az Ön számára. Látni fogja, hogy témájuk körülbelül 1/2-e fotósok számára készült, és tartalmaznak egy beépített portfóliót, ám témák vannak vállalkozások számára, blogok, e-kereskedelem, magazinok, videók és egyéb webhelytípusok is.

 • 499 USD (egyszer)
 • 30 napos visszatérítési politika
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • A legtöbb téma érzékeny + HTML5

NÉZJÜK A GRAFIKAI PAPÍR SAJTÓ CSOMAGJÁT

7. Themify

Themify fejlesztői csomag

40+ drag-and-drop WordPress témák minden típusú iparághoz. Itt van egy YouTube-videó áttekintés az ő Vállalati téma amely betekintést nyújt a témabeállításokhoz, a testreszabáshoz és a témákkal kapcsolatos teendőkhöz. Nem vagyok rajongója a felbukkanó animációknak, de ezek könnyen megváltoztathatók. Általában azonban, ha olyan egyszerű testreszabású témákat keres, amelyek segítségével gyorsan létrehozhat webhelyeket (miközben megkönnyíti az ügyfelek számára a tartalom frissítését), akkor nézd meg a Themify WordPress témacsomagot..

 • 499 USD (egyszer)
 • 30 napos visszatérítési politika
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • Minden téma mobilra reagál

A THEMIFY Csomag megtekintése

8. WooThemes

WooThemes összes téma csomag

ajánlom Genesis WooCommerce témák a nem Genesis-en keresztül, különben ez egy nagyszerű WordPress témacsomag, amely sok iparághoz tartozik a WooCommerce témákkal. A legnépszerűbb hely a kezükben, ahol a WooCommerce témákat szerezhetik Automattic tehát tudod, hogy legitimek. Azonban egy 499 USD / év drága, ha kérdezel tőlem, ez csak a költségvetéstől és attól függ, hogy hány WordPress-webhelyet tervez építeni.

 • 499 $ / év
 • 30 napos visszatérítési politika
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • A legtöbb téma mobilra reagál

NÉZNY NÉLKÜLI CSOMAGOT

9. SoloStream

SoloStream WordPress fejlesztői csomag

Végül, de nem utolsósorban (nos, rendben … okaként felsoroltam őket), a SoloStream. Még mindig elvágja a vágást, de hírneve és félelmetes kialakítása miatt javaslom az Elegant Themes, a Zigzagpress vagy a StudioPress használatát ezen a témacsomag felett. A SoloStream továbbra is tartalmaz néhány szép WordPress témát, amelyeket érdemes megnézni. Több mint 43 témája van a különféle iparágak számára.

 • 299 USD (egyszer)
 • 30 napos visszatérítési politika
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • Minden téma mobilra reagál

Nézze meg a SOLOSTREAM CSOMAGOT

Lásd még: 25+ SEO-barát témák mindenki számára (Minden Genesis)

Ha még néhányat szeretne, éppen létrehoztam egy új weboldalt wpthemepacks.com amely felsorol néhány más WordPress témacsomagot. És ha bármilyen kérdése van, írj nekem egy megjegyzést … itt vagyok, hogy segítsek! Én is írtam véleményeket a StudioPress és Zigzagpress azoknak, akik érdeklődnek az iránt … ők határozottan ketten ajánlottak, valamint az Elegáns témák.

Hasznosnak találta a listámat? Kérem, ossza meg … ezt nagyon örülnék!

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map