5 „Genesis” oktatási téma iskolákhoz és egyetemekhez (mindegyik mobilra reagál és beépített a StudioPress Genesis keretrendszerébe)

03.06.2020
WordPress témák '5 „Genesis” oktatási téma iskolákhoz és egyetemekhez (mindegyik mobilra reagál és beépített a StudioPress Genesis keretrendszerébe)
0 5 мин.

Genesis oktatási témák


Ezek a WordPress oktatási témák mind épülnek be a Genesis keretrendszer.

Minden téma mobilra reagáló + HTML5 és az egyes témaleírásokban megtalálhatók a telepítési utasítások, az árazás és egyéb hasznos források. Ajánlom a StudioPress használatát ” útmutatók és Genesis plugins, mivel a legtöbb demó számos beépülő modult mutat be, amelyeket a StudioPress-en talál.

Csak néhány Genesis oktatási téma van odakint – de mindig cserélhet tartalmat egy másik témára, és helyettesítheti a saját témájával – ez a sablon lényege. Ha az Education Pro-t a StudioPress-től vásárolja, akkor a Genesis-keret tartalmazza a vásárlást (99,95 USD). Az összes többi oktatási téma esetében ezt meg kell tennie vásárolja meg a Genesist külön-külön 59,95 dollárért. Itt vannak téma telepítési útmutató miután kiválasztottál egy témát.

ps. SiteGround volt a (z) a # első WordPress gazdagép Facebook közvélemény-kutatás amit a tisztviselő vett WordPress tárhely Facebook csoport (ők # 1 voltak a a tavalyi közvélemény-kutatás is) és megkaptam <1 s töltési idő, tökéletes 100% -os pontszám a GTmetrixben és Pindgom. Ha olyan WordPress-tárhelyre van szüksége, amely megkönnyíti a téma / weboldal betöltését, folyamatosan # 1-ben vannak cérna utána cérna utána cérna mivel ők megteszik vándorol ingyen és a legtöbb ember kedvesnek lát a betöltési idő javításai. Én használom félig elkötelezett terv ami 4x több szerver erőforrások (az első számú webhelysebesség-tényező).

1. Education Pro

Education Pro StudioPress téma

Az Education Pro a Genesis első számú témája az oktatási webhelyek számára. A StudioPress (a Genesis fejlesztői) építette, így tudod, hogy legitim a kódminőség, a témafrissítések, a dokumentáció, a támogatás és a megbízhatóság szempontjából. Használható intézményekben, iskolákban vagy bármely oktatási oldalon. Ehhez tartozik 6 színstílus, 6 elrendezési lehetőség és egyéni menü + háttér. Ez egy nagyon testreszabható téma – csak nézze meg az alábbi webhelyeket.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 USD (magában foglalja a Genesist)

AZ OKTATÁS MEGTEKINTÉSE

2. Caroline

Caroline University téma

A Caroline oktatási és online képzési webhelyek számára készült. Integrálódik a LearnDash képzési rendszer, bbPress fórumokon és BuddyPress a szociális hálózatok számára. Ezzel a témával jó támogatást és gyors töltési időket várhat el. Az összes 9 vetőmag témája PSD-kkel érkezik, valamint lehetőségeket kínál eseménynaptárak létrehozására, online tanfolyamok eladására és akár online fórum létrehozására is. Összességében ez jó választás egy PTA vagy az oktatás Genesis témájához.

 • 9seeds
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 79,95 USD éves + Genesis keretrendszer

Nézze meg a CAROLINE-t

3. Deborah

Deborah Genesis PTA téma

A Deborah a Genesis témája a PTA vagy az iskolai körzetek webhelyein. Betartja a logóra, a színekre és a betűkészletekre vonatkozó nemzeti PTA irányelveket. Előre is tervezték, hogy bemutassa eseménynaptárakat, programokat, hírleveleket, adománygyűjtőket, szponzorokat, és még opcionális e-kereskedelmi funkcióval is rendelkezik..

 • 9seeds
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 69,95 USD éves + Genesis keretrendszer

Nézze meg a fórumot

4. Derrick

Derrick Genesis LMS téma

A Derrick az LMS (learning management system) webhelyek számára lett kifejlesztve, és támogatja az online képzési programokat, a tagságot és a digitális letöltési lehetőségeket. Mellékelt egy e-mail lista készítővel és több cselekvésre ösztönző mezővel, bár ehhez mindig bővítményeket használhat.

 • 9seeds
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 79,95 USD éves + Genesis keretrendszer

DERRICK MEGTEKINTÉSE

5. Acedemy Pro

akadémia pro

Az Academy Pro egy másik StudioPress téma, amely a Genesis keretrendszerre épül. Online tanfolyam-készítőknek, oktatási tartalom-marketing szakembereknek és akár tagsági webhelyeknek is megfelelő. Mind a hang-, mind a videotartalmat a weboldal támogatja, ez a WooCommerce kompatibilis, és beépített nyitóoldal-sablonok segítenek inspirálni. Rendelkezésre áll a fordítás, így gondoskodhat a nemzetközi hallgatókról és oktatókról.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 129,95 USD (magában foglalja a Genesist)

AZ ACADEMY PRO MEGTEKINTÉSE

Böngésszen a Genesis további témái + források között

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van a lista jobb továbbfejlesztése kapcsán, hagyjon nekem kommentárt, és ha hasznosnak találta, kérjük, ossza meg. Nagyon örülnék ennek.

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector