5 szabadtéri WordPress téma (SEO-barát + mobilra reagáló)

Kültéri WordPress témák


Szüksége van egy szabadtéri WordPress-témára, amely mobilra reagáló és SEO-barát?

A listában szereplő összes WordPress-téma egyaránt. Az első 3 témát a Genesis keretrendszer amely megadja a WordPress webhelyének a erős SEO alap keresztül gyorsabb webhelysebesség, HTML5 támogatás, séma jelölés gazdag kivonatok, és beépített biztonsággal rendelkeznek. A Genesist Yoast, a WordPress alapítója, Matt Mullenweg és a Google Spam vezetője, Matt Cutts javasolja. Ha ez nem elég ahhoz, hogy meggyőzze a használatát – nem tudom, mi az. A 4-5 számok érzékeny szabadtéri WordPress témák a ThemeForest oldalán, magas minősítéssel.

ps. SiteGround volt a (z) a # első WordPress gazdagép Facebook közvélemény-kutatás amit a tisztviselő vett WordPress tárhely Facebook csoport (ők # 1 voltak a a tavalyi közvélemény-kutatás is) és megkaptam <1 s töltési idő, tökéletes 100% -os pontszám a GTmetrixben és Pindgom. Ha olyan WordPress-tárhelyre van szüksége, amely megkönnyíti a téma / weboldal betöltését, folyamatosan # 1-ben vannak cérna utána cérna utána cérna mivel ők megteszik vándorol ingyen és a legtöbb ember kedvesnek lát a betöltési idő javításai. Én használom félig elkötelezett terv ami 4x több szerver erőforrások (az első számú webhelysebesség-tényező).

@jm_cook @Skitzzo Vettem a Genesist. Az AM emberek évekkel ezelőtt több mint témát küldtek. Megtérítettem (ajándékkártya) AM személyt, aki tanácsot adott nekem.

– Matt Cutts (@mattcutts) 2013. június 27

@bgardner mert az arra készteti az embereket, hogy jobban kedvelem a Genesist más témakörökkel szemben. Ó, várj, ez valójában igaz;) – Joost de Valk (@yoast) 2012. január 31

Itt vannak…

1. Xtrail

XTRAIL

Az Xtrail egyike azoknak a kültéri WordPress témáknak, amelyek bármilyen kültéri kalandra megfelelnek. Akár utazási irodát, utazási blogot, akár online boltot indít, az Xtrail fedezi a szabadtéri igényeit. Hagyja, hogy az emberek foglaljon időpontot a beépített foglalási bővítménnyel, hozzon létre eseményeket az emberek látogatására, vagy néhány kattintással integrálja webhelyét a WooCommerce-lal. És ne felejtsük el, hogy útközben is az embereket érzékeny tervezéssel célozza meg.

 • Themeforest
 • Mobilra reagáló SEO optimalizálva
 • $ 75

XTRAIL MEGTEKINTÉSE

2. Magasság Pro

magasságban funkcionalitású-wordpress-téma

Az Altitude Pro egy Genesis parallaxis téma amely képeket használ a mélység és a függőleges tervezés megértéséhez. Ezt a témát a StudioPress fejlesztette ki, és nagyon egyedi, ha valami mást keres. Tudom, hogy a képek nem mindegyikéhez kapcsolódik a szabadban – de a tartalmat egyébként kicserélik, így a nap végén a stock fotók nem számítanak.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 USD (magában foglalja a Genesist)

ALTITUDE PRO MEGTEKINTÉSE

3. Vadász

A Huntert a Internetes hozzáértésű marketing aki létrehozza a Genesis keretrendszerbe beépített iparospecifikus WordPress témákat. Ez a téma vadászoknak, útmutatóknak, adómérnököknek vagy bárki számára, aki hivatásos szabadtéri weboldalt keres. 2 navigációs menüt, 3 színválasztékot, widgetált honlapot, rugalmas forgatót, cselekvésre ösztönzést, ár táblázatokat és egy Youtube + fotógalériát tartalmaz. Ez a kedvenc webes hozzáértéses marketing témám.

 • Internetes hozzáértésű marketing
 • Mobilra reagáló
 • 79,95 USD + Genesis keretrendszer

Nézze meg a vadászat

4. Navigáció Pro

navigációs pro

A népszerű Genesis keretrendszerre épített és a StudioPress tehetséges csapata által eljuttatott Navigation Pro sokoldalú kültéri téma. Úgy tervezték, hogy gyorsan feltöltődjön, így webhelye mindig nagyon gyorsan megjelenik. Nagyszerű tulajdonságokkal, például atomblokkokkal, a webhely egyszerű felépítésével, a WooCommerce kompatibilitással, a beépített leszállási és árazási oldalakkal, és készen áll még a fordításra is, így az utazással kapcsolatos tartalma szélesebb közönséget érhet el.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 129,95 USD (magában foglalja a Genesist)
 • A téma részletei
 • Telepítési utasítások: Még nincs
 • @studiopress

NAVIGÁCIÓS PRO MEGTEKINTÉSE

5. Ink

Tinta - WordPress Story téma

A Tinta a ThemeForest szabadtéri témája, amely teljes szélességű elrendezést használ a legjobb képek és tartalmak bemutatására. Hangsúlyozza a mesemondást és a téma részletei, annyira könnyű testreszabni, hogy nem rendelkezik témával, hanem a beépített Theme Customizer-re támaszkodik. Nézze meg a téma részleteit, mert sok mindent tartalmaz a rendelkezésre álló lehetőségekről.

 • $ 44
 • ThemeForest
 • Mobilra reagáló
 • 4,83 / 5 csillagos

Tinta megtekintése

Nem tudok szabadtéri témáról dönteni?

Az összes szabadtéri WordPress-téma azt jelenti, hogy a tartalom és a stílus szabadon néz ki, azonban ezt bármilyen típusú WordPress-témával meg lehet tenni, néhány csempészéssel..

Ezt figyelembe véve, ha nem találta meg a kívánt témát a listámban, érdemes megnézni a teljes listámat a A Genesis-alapú WordPress témák amelyek mind mobilra reagáló, SEO-barát, HTML5, és beépítve vannak a Genesis keretrendszerbe. Biztos vagyok benne, hogy talál egy szép témát.

Ha hasznosnak találta a listámat, kérjük, ossza meg. Nagyra értékelném :)

Egészségére!

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map