7 Genesis gyermek témája a Parallax görgetéssel (amelyek mind reagálnak a mobilra, HTML5 és könnyűek)

03.06.2020
WordPress témák '7 Genesis gyermek témája a Parallax görgetéssel (amelyek mind reagálnak a mobilra, HTML5 és könnyűek)
0 6 мин.

Genesis Parallax témák


Ha a Genesis párhuzamos témáját keresi, nem Parallax Pro, Fedeztem.

Ezek a parallaxis témák mind épülnek be Genesis keretrendszer. Összegyűjtöttem őket a StudioPress, a Hello You Designs, a Creative Market és a Genesis más üzleteiben. A Genesis mind a 7 témája mobilra reagáló + HTML5 amelyet az egyes témák részleteiben is meghatároztam.

Parallaxis megadja a webhely mélységének érzékelését függőleges tervezéssel háttérképekkel (vagy videókkal). Míg egyesek bírálják a párhuzamos webhelyeket a SEO hiánya miatt, mivel ezek csak egyoldalas webhelyek, valójában korlátlan oldalak és hozzászólások lehetnek, és tartalmazhatnak más Genesis témákhoz tartozó tervezést és funkcionalitást. Csak kövesse a téma beállítási útmutatóját, és használja a StudioPress ” A Genesis telepítési útmutatója, plugins, és útmutatók.

1. Magasság Pro

magasságban funkcionalitású-wordpress-téma

Az Altitude Pro csak a Parallax Pro-hoz hasonlít, csak egyetlen oldalon (honlapon) található, ahol az egyes részek nagyobbak, mint a Parallax Pro-ban. A navigációs elemeknek NEM kell lennie a görgető hatásnak – minden elem új oldalhoz vezethet (lásd a láblécben található hivatkozásokat). Az Altitude Pro egy tiszta, egyszerű téma, amelyet gyorsan testreszabhat egy fantasztikus Genesis weboldalra.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 USD (magában foglalja a Genesist)

ALTITUDE PRO MEGTEKINTÉSE

2. Café Pro

Cafe Pro Parallax téma

A Café Pro egy étterem témája, amelynek parallaxis tervezése van. A StudioPress szerint a Parallax Pro és az Foodie témát ötvözi, hogy megoldást teremtsen éttermeknek és más tégla- és habarcs-vállalkozásoknak. Beépített menüt és az étterem webhelyének egyéb funkcióit tartalmazza.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 USD (a Genesist is tartalmazza)

NÉZJÜK a CAFÉ PRO-t

3. Parallax Pro

Parallax Pro StudioPress téma

A Parallax Pro-t a StudioPress fejlesztette ki, és valószínűleg a legnépszerűbb Genesis parallaxis téma a piacon. Itt vannak Youtube utasítások a beállításhoz, de 5 színbeállítással (kék, zöld, narancs, rózsaszín, piros), 3 elrendezési opcióval rendelkezik (bár beépülő modulokkal többet is hozzáadhat, például Genesis Design Palette), és a téma általában testreszabható. Tekintse meg a felsorolt ​​webhelyeket, hogy megnézze, hogy néznek ki a különböző elrendezések, színek és minták.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 USD (magában foglalja a Genesist)

Nézze meg a PARALLAX PRO-t

4. Helló & Csapat

hello és csapat

Ha még nem látta a Hello You Designs 21 Genesis-témáját, akkor ezt kell tennie. Mindegyik mobilra reagáló + HTML5, és rendelkeznek (opcionális) WooCommerce funkcionalitás. Ennél is fontosabb, hogy valóban designer minőségűek – teljesen egyedi és szimmetrikusak. 20+ WordPress video oktatóprogrammal, élethosszig tartó témátámogatással és telepítési utasításokkal érkezik.

 • 65 USD + Genesis keretrendszer
 • A téma részletei
 • Telepítési utasítások (vásárlás után)
 • Minták: reclaimedbyyou.com, több

Helló nézet & CSAPAT

5. Helló, trend

Helló, felkapott Genesis téma

Egy másik Genesis parallaxis téma a Hello You Designs-től. A Hello Trending körhinta csúszkával, párhuzamos képterületekkel rendelkezik, amelyeket az testreszabóban megváltoztathat, valamint azzal a képességgel, hogy a blog könnyen hozzáadható vagy eltávolítható a kezdőlapról a testreszabóban. Változtassa meg a színeket, betűkészleteket, elrendezéseket és egyéb funkciókat a márkájának megfelelően. Opcionális WooCommerce és beépített portfólió.

 • 59 USD + Genesis Framework
 • A téma részletei
 • Telepítési utasítások (vásárlás után)
 • Minta: mainstreetwebstudio.com

NÉZJÜK A HELLÓ TENDENCIÁT

6. Egyszerűen bájos

Egyszerűen bájos Genesis téma

Az Egyszerűen Bájos nőies Genesis párhuzamos téma, amelyet a Restaurált 316 Designs fejlesztett ki ajánlott Genesis fejlesztő a StudioPress webhelyén. Az Egyszerűen Charming 7 különféle színstílus, 3 elrendezési lehetőség és rengeteg honlap formázási lehetőséggel érkezik.

 • Visszaállított 316 formatervezési minta
 • @ restored316
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 75 USD + Genesis Framework

VIZSGÁLATA EGYSZERŰ KERESÉSET

7. Hello Boho

hello boho

Egy másik Genesis parallaxis téma a Hello You Designs-től. A Hello Boho szűrhető portfólióval, párhuzamos képterületekkel rendelkezik, amelyeket az testreszabóban megváltoztathat, valamint azzal a képességgel, hogy a blogot könnyen hozzáteheti vagy eltávolíthatja a testreszabó honlapjáról. Változtassa meg a színeket, betűkészleteket, elrendezéseket és egyéb funkciókat a márkájának megfelelően. Opcionális WooCommerce funkció az online üzlet indításához.

 • 65 USD + Genesis keretrendszer
 • A téma részletei
 • Telepítési utasítások (vásárlás után)
 • Minta: mainstreetwebstudio.com

HELLO BOHO MEGTEKINTÉSE

Webhelyének házigazdája a SiteGround-en

SiteGround volt a (z) a # első WordPress gazdagép Facebook közvélemény-kutatás amit a tisztviselő vett WordPress tárhely Facebook csoport (ők # 1 voltak a a tavalyi közvélemény-kutatás is) és megkaptam <1 s töltési idő, tökéletes 100% -os pontszám a GTmetrixben és Pindgom. Ha olyan WordPress-tárhelyre van szüksége, amely megkönnyíti a téma / weboldal betöltését, folyamatosan # 1-ben vannak cérna utána cérna utána cérna mivel ők megteszik vándorol ingyen és a legtöbb ember kedvesnek lát a betöltési idő javításai. Én használom GoGeek ami 4x több szerver erőforrások (az első számú webhelysebesség-tényező).

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

WordPress Hosting Poll 2018. szeptember

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

Nem tudok eldönteni a Genesis témát?

Noha ezek az egyetlen Genesis párhuzamos témák, nagyon sok van más Genesis témák választani. Ez egy olyan levélhez kapcsolódik, amelyet írtam, és rengeteg Genesis témát oszt meg az iparágakban és a téma típusa szerint. Érdemes megnézni, hogy megismerje lehetőségeit.

Ha hasznosnak találta a listámat, kérjük, ossza meg. Nagyon örülnék ennek. És ha ismer egyéb Genesis témát parallaxis görgetéssel, akkor dobj nekem egy sort!

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector