A 3 legjobb Genesis témacsomag (fejlesztő csomagként is ismert), ahol több témát is megvásárolhat kedvezményért

03.06.2020
WordPress témák 'A 3 legjobb Genesis témacsomag (fejlesztő csomagként is ismert), ahol több témát is megvásárolhat kedvezményért
0 6 мин.

A WordPress témacsomag egy témacsomag kedvezményes áron, és a. számára csak 4 létezik Genesis keretrendszer. ők StudioPress, Zigzagpress, Internetes hozzáértésű marketing, és Themedy.


Mindegyik egyszeri díjat számít, kivéve a StudioPress-t, aki a közelmúltban árajánlatát 499,95 dollárra változtatta, plusz egy évente 99,95 dollár ismétlődő díjat. A Web Savvy Marketing minden iparág-specifikus téma, és a Zigzagpress témacsomag egész életen át tartó támogatást nyújt (míg mások nem). Ezeket a fontos részleteket osztom meg veled ebben a listában. Remélem élvezed!

Igen, kapcsolt linkeket használtam, biztos lehetek benne, hogy egyenesen a Navient felé tartanak diákhitelt (köszönöm). De remélhetőleg ez a lista hasznosnak találja a Genesis témacsomagjának megtalálását, mert sok időt töltöttem a lista kutatásával és összeállításával. Itt vannak…

1. StudioPress Pro Plus összes témájú csomag

A StudioPress Pro plugin összes témacsomagja

A StudioPress elkészítette a Genesis keretet, hogy tudd, milyen témák vannak megbízható és jól kódolt. Emellett megkapja a StudioPress-en bemutatott összes harmadik féltől származó témát, amelyek minőségvizsgálaton mennek keresztül. A legtöbb StudioPress-téma a jön telepítési utasítások és támogatása szilárd (a Genesis más tematikáinak jelentős esése). Ők az első helyezett a Genesis gyermek témáinak beszerzéséhez, ami önmagában óriási előnye (ha Genesis webhelyeket épít az ügyfelek számára, akkor valószínű, hogy a StudioPress témát akarják használni). Témáikat szintén gyakran frissítik, és a StudioPress aktív a népszerû oldalon Genesis WP Facebook csoport. A StudioPress webhely tele van útmutatók továbbá Genesis plugins. Ez csak néhány előnye a StudioPress kiválasztásának, tehát ha meghaladja a 99,95 dolláros ismétlődő díjat, akkor ezek az első választások.

 • 499,95 USD + 99,95 USD / év
 • Hozzáférés harmadik féltől származó témákhoz
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • A legtöbb téma érzékeny + HTML5
 • Tiszta kód, könnyű, gyors töltési idő
 • 30 napos visszatérítési politika

Nézze meg a STUDIOPRESS PRO PLUS CSOMAGOLT MINDEN TÉMA CSOMAGOT

2. Zigzagpress örök tagság

Zigzagpress Theme Pack

A Zigzagpress 31+ Genesis gyermek témájú gyűjtemény, amely örök tagsággal rendelkezik, és egyszeri díj 349 USD. A Zigzagpress témák szuper kedvesek (a StudioPress témák könnyűek és minimálisak, míg a Zigzagpress témák rövid kódok, portfóliók használatával, és egyéb funkciók. Noha a pluginekre támaszkodhat, a Zigzagpress elemek előzetesen kialakítottak, így megegyeznek a téma betűkészletével, színével és stílusával (ez sokkal könnyebbé teszi a testreszabást). A Prestige, a Mindfulness, a Drone, a Zen és a Showroom készülékeket használtam. Mindegyikkel nagyon könnyű volt dolgozni, tehát ha még nem ismeri a Genesist, érdemes ellátogatnia a Zigzagpress Genesis témacsomagjába. Az összes jövőbeli témát tartalmazza. A CSAK panaszom az, hogy egyes témákban helyesírási lehetőségek vannak a szövegben, és az ügyfelek szerint a támogatás kérdéses lehet.

 • 349 USD (egyszer)
 • Minden téma mobilra reagál
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • Több honlap elrendezése
 • 30 napos visszatérítési politika

Nézze meg a ZIGZAGPRESS ELSŐ TAGSÁGOT

3. Web Savvy marketing fejlesztői csomag

Internetes hozzáértésű marketinggenézis-témák

Web Savvy Marketing hoz létre iparág-specifikus A Genesis gyermek témái nonprofit szervezetek, pszichológusok, fogorvosok, egyetemek, ingatlanügynökök, ügyvédek, könyvelők, szalonok és más iparágak számára. Van egy pár Genesis WooCommerce témák. A tartalmat mindig kicserélhetjük, de néhány ember szeretné, ha fotói / elrendezései a lehető legközelebb kerülnének a véglegesített webhelyhez. A webes hozzáértéses marketing a ajánlott Genesis fejlesztő a StudioPress webhelyén, és szilárd hírnévvel rendelkezik a Genesis közösségben. Ajánlott.

 • 299,99 USD (egyszer)
 • Visszatérítési politika: Nincs visszatérítés
 • Hozzáférés a témákhoz, frissítések, támogatás
 • A legtöbb téma érzékeny + HTML5

Nézze meg a WEB SAVVY MARKETING FEJLESZTŐ CSOMAGOT

Tudom, hogy nagy befektetés, főleg ha nem vagy gazdag. Nem vagyok gazdag, de megvettem a StudioPress és a Zigzagpress témacsomagot, és felhasználtam őket több webhely felépítésére, mind saját magam, mind az ügyfelek számára. Ha bármilyen kérdésed lenne ezekkel kapcsolatban, írj nekem egy megjegyzést, és örömmel válaszolok minden lehetséges kérdésre. Egyébként sok szerencsét neked!

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector