A Genesis keretrendszerének áttekintése – Miért érdemes megtenni a Genesis-alapú WordPress témát (a StudioPress által)?

03.06.2020
WordPress témák 'A Genesis keretrendszerének áttekintése – Miért érdemes megtenni a Genesis-alapú WordPress témát (a StudioPress által)?
0 5 мин.

Nem adok sok ötcsillagos értékelést, de a Genesis-keretrendszer kivétel. Napi rendszerességgel használom a Genesist, amikor a saját WordPress webhelyen (ezen a webhelyen) és az ügyfelemnél dolgozom. Mindig ajánlom a A Genesis-alapú WordPress téma beépített SEO, megbízhatóság, biztonság és egyéb funkciók miatt. Mindezeket a Genesis Framework áttekintésemben tárgyalom.


Így érdemes a Genesis tökéletes 5 csillagos minősítést megkapni …

A Genesist a profik használják

A Genesist a WordPress alapítója, Matt Mullenweg javasolja. Két másik ember használja a Genesist, amelyet a StudioPress webhelyen nem említenek: Joost De Valk (a Yoast SEO beépülő modulból) és Matt Cutts (a spam vezetője a Google-on). Ha azt a WordPress, a Yoast és a Google legjobb kutyái javasolják, akkor megéri.

A Genesis-alapú WordPress témák széles választéka

A Genesis-alapú WordPress-témákat ezekből a témátárolókból kaphat. Szeretek ragaszkodni a StudioPress témákhoz, mert ők voltak azok, akik a Genesis keretrendszert készítették, de van néhány igazán szép harmadik féltől származó téma, amelyek közül választhat.

Tényleges beépített SEO

 • A könnyű kód gyorsabb betöltési időt jelent
 • A Genesis támogatja schema.org kód (szükséges gazdag kivonatok)
 • Az összes StudioPress témát Greg Boser SEO szakértő optimalizálta
 • A legtöbb téma mobilra reagáló (jó a SEO-hoz)

A Genesis témák beépített SEO-jának fő oka az, hogy könnyű kódot használnak. Ez gyorsabbá teszi a webhely betöltését (a webhelysebesség a Google rangsorolási tényezője). A Genesis nem is zsúfolt szükségtelen lehetőségekkel, amelyek gyakran lassú töltési időket okozhatnak.

Vannak beépített SEO beállítások a Genesis esetében azonban javaslom a Yoast SEO plugin ezen beállítások felülbírálására, főleg azért, mert a Yoast tartalmazza a tartalomelemző szolgáltatás.

félelmetes közösségi & Támogatás

Tudod, hogy van-e rengeteg ingyenes WordPress oktatóprogram online? Hasonló a Genesishez.

A StudioPress az egyes témákhoz dokumentációt nyújt az induláshoz, és frissítéseket tesz közzé a közösségi hálózatokban a Genesis-rel kapcsolatos témákról. Vannak olyan külső közösségi médiacsoportok is, amelyek segítenek egymásnak. És ha fejlesztőt kell felvennie a téma testreszabásához, itt található a következő lista A StudioPress javasolta a Genesis fejlesztőit.

A megfelelő mennyiségű beépített szolgáltatás

 • Több oldal elrendezése
 • Egyedi kütyü
 • Egyéni fejléc
 • Egyéni háttér
 • Teljes szélességű sablon
 • Téma beállítások

Néhány WordPress-téma rengeteg beépített funkcióval rendelkezik. Noha ezek először vonzóak lehetnek, ők szintén hírhedtek, hogy lelassítják a webhelyet.

A Genesis csak olyan funkciókat tartalmaz, amelyek szükségesek egy olyan weboldal megtervezéséhez, amelyet „könnyű kódként” neveznek. Szüksége van néhány oldal elrendezésre, widgetre és témabeállításra egy szép webhely megtervezéséhez. Szükség esetén használhat (és kell) plug-ineket. Olvass tovább…

WordPress plugins csak a Genesis témákhoz

A Genesis Framework áttekintése természetesen tartalmazza a kifejezetten a Genesis által támogatott WordPress témákhoz épített WordPress pluginokat. Ezek többsége nagyon jó minősítéssel rendelkezik.

Bizonyára használnék a StudioPress pluginjait. A StudioPressről ismert, hogy fejleszti a legkiválóbb termékeket, mind a témákat, mind a bővítményeket, így nem kell aggódnia, hogy a plugin elavulttá válik, megszakad vagy összezavarodik a webhelyén..

Megbízhatóság & Bizalom

A Genesis automatikus frissítései

A nap végén nem akarok aggódni amiatt, hogy a témám jó SEO-vel, biztonsággal rendelkezik-e, vagy valami olyan dologgal kapcsolatban, amelyet a témának kellett volna lennie.

Tudom, hogy a Genesis nem csak ezeket tartalmazza, hanem automatikusan frissül. Tudom, hogy ez minimalizálja a webhelyemmel kapcsolatos esetleges problémákat. És tudom, hogy a StudioPress csapata tudja, mit csinálnak. Csak jó kezekben akarok lenni, hogy megbirkózhassak azzal, amiben jól vagyok, és pontosan ez az, amit kapsz, ha a Genesis-keretrendszert használja.

A legjobb nyugalom.

Most menj, és böngészhet a Genesis-alapú WordPress témák között így kevesebb időt tölthet webhelyének futtatásával, és több idővel bővítheti azt.

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector