StudioPress áttekintés: A WordPress témák, amelyek valóban SEO-barátságosak, mobilra érzékenyek és beépülnek a Genesis keretbe (Yoast és Matt Mullenweg által ajánlott)

03.06.2020
WordPress témák 'StudioPress áttekintés: A WordPress témák, amelyek valóban SEO-barátságosak, mobilra érzékenyek és beépülnek a Genesis keretbe (Yoast és Matt Mullenweg által ajánlott)
0 13 мин.

Ha olyan WordPress témát keres, amely fantasztikusnak tűnik és valójában SEO-barát, valószínűleg érdemes megnéznie StudioPress.


Az összes StudioPress téma mobilra reagál és tiszta, könnyű kóddal rendelkezik, amely gyors, biztonságos és zökkenőmentesen működik webhelyén. Több mint 200 000 WordPress-felhasználó bíz meg benne, köztük Yoast, Matt Cutts a Google-ból, valamint a WordPress alapítója – Matt Mullwenweg. Kevés témát árusító üzlet érhet el interjú Matt-tal. A StudioPress éppen ezt tartja tiszteletben.

Azért írtam ezt a StudioPress-értékelést, mert használom az őket Outreach Pro téma naponta a webhelyemre. Félelmetesnek tűnik, 1 másodperc alatt tölthető be, és még soha nem volt egyetlen témával kapcsolatos kérdésem. Több mint 15 WordPress-webhelyet építettem a StudioPress témák felhasználásával, és 20 blog oktatóanyagot írtam a Genesis-keretrendszerről. És bár rengeteg WordPress és Genesis témátároló található odakint, mindig a StudioPress-nél vagyok. Ez a StudioPress áttekintés a témáim felhasználásával kapcsolatos tapasztalatokon és gyakorlati tippeken alapul, amelyek segítenek a téma testreszabásában.

SEO-barát-wordpress témák

Íme 15 ok, amiért a StudioPress-t a WordPress-webhely felépítéséhez vagy újratervezéséhez kell választania:

 1. SEO-barát
 2. Megbízhatóság
 3. Könnyűsúlyú
 4. Mobile Responsive + HTML5
 5. Biztonság
 6. Kisegítő lehetőségek készen állnak
 7. Csodálatos tervezés
 8. A Genesis keretrendszer támogatja
 9. Automatikus frissítések
 10. Téma beállítások
 11. Genesis plugins
 12. Dokumentáció
 13. Youtube oktatóprogramok
 14. Közösségi támogatás
 15. Genesis fejlesztők

1. SEO-barát: tiszta kód = kevesebb technikai probléma

A valódi SEO, amelyet a StudioPress témával kap, a tiszta kód ami webhelyének gyors, reagáló, biztonságos és zökkenőmentes működését teszi lehetővé. Nem olyan, mint ha a rangsorod növekedni fog, ha a StudioPress programot (vagy bármilyen témát használja). De az a tény, hogy a legtöbb weboldalon vannak olyan technikai problémák, amelyeket meg lehetett volna akadályozni, ha a témakód jobb lett volna írva. Kerülje el a műszaki kérdéseket ebből következően a SEO javát szolgálja, és javítja a felhasználói élményt, az uptimeket, a biztonságot, és sok pénzt takaríthat meg Önnek, ha fejlesztőt bérel fel a hibák kijavítására..

StudioPress-seo

A Genesis-keretrendszernek megvan a maga sajátja SEO beállítások de mint minden téma esetén, jobban jár a Yoast SEO plugin konfigurálása. A Genesishez a schema.org is tartozik gazdag kivonatok de jobb, ha olyan plugint használ, mint a Minden egy séma (ingyenes, de minimális) vagy WP Rich Snippets (prémium és robusztus). Ezek a bővítmények jobb munkát végeznek, függetlenül attól, hogy melyik témát választja. Ne tévesszen be, amikor egy fejlesztő elcsúsztatja a „SEO-barát” szavakat WordPress témájukon. A legjobb módja annak, hogy megismerkedjünk azzal, amit a WordPress legfontosabb emberei használnak, ezért használják az olyan emberek, mint Yoast és Matt Cutts a Google-tól, a StudioPress Genesis keretrendszerét..

2. Megbízhatóság: 200 000 ember bízza meg &# X2665; Genezis

Sokat kell mondani egy témának egy jó hírű társaságtól történő megvásárlásával szemben (szemben a ThemeForest független fejlesztőjével). A StudioPress ma már több mint 200 000 felhasználóval bízza őket, hogy folyamatosan frissítsék és fejlesszék a témájukat és a Genesis keretet. Csak a megbízhatósági tényező számtalan órát takaríthat meg azzal, hogy technikai kérdésekkel kell foglalkoznia, és annak a lehetősége, hogy a WordPress témája megszűnik, vagy ami még rosszabb, elhagyásra kerül.

@jm_cook @Skitzzo Vettem a Genesist. Az AM emberek évekkel ezelőtt több mint témát küldtek. Megtérítettem (ajándékkártya) AM személyt, aki tanácsot adott nekem.

– Matt Cutts (@mattcutts) 2013. június 27

@bgardner mert az arra készteti az embereket, hogy jobban kedvelem a Genesist más témakörökkel szemben. Ó, várj, ez valójában igaz;) – Joost de Valk (@yoast) 2012. január 31fac

A StudioPress használatával a frissítéseim mindig hibátlanul mentek …

wordpress-plugin-frissítések

Számíthatok rájuk, hogy gyakran kiadják a Genesis keretrendszer frissítéseit …

genesis-frissítések

mivel A ThemeForest témákat független fejlesztők építették, akik nem feltétlenül megbízhatóak. Ez egy ThemeForest téma, amelyet a saját webhelyemnél használtam (a jelenleg használt). Végül megszűnt, nem került kiadásra frissítés, és technikai hibákba kezdem. Újra kellett átterveznem webhelyem a StudioPress Outreach Pro témájának felhasználásával, amely heteket vett igénybe, de hosszú távon álruhás volt ez álruhában. Önnek azonban lehetősége van arra, hogy elkerülje ezt a hibát.

megszűnt-themeforest-téma

3. Könnyű: Nincs több puffadt kód, amely lelassít

A legtöbb StudioPress-téma nem tartalmaz beépített portfóliót, rövid kódokat, és néhányukban nem is található csúszka. Ahelyett, hogy ezeket a funkciókat beillesztnék a témájába (ami nehezíti a betöltési időt), a bővítményekre támaszkodik, hogy csak a szükséges funkciókat adja hozzá. Ez a könnyű súly fogalma. A StudioPress kódolása szintén csúcsminőségű, így biztos lehet benne, hogy a Genesis által támogatott WordPress webhely azonnal betöltődik. Az enyém általában 8 s-ban töltődik be, amikor bevizsgálják GTmetrix.

GTmetrix WordPress Speed ​​jelentés

4. Mobilra reagáló + HTML5

Az összes StudioPress-téma mobilra reagál, és az 1 kivételével minden (Focus Pro) HTML5

Digitális-Pro-Theme-by-StudioPress

5. Biztonság: A kódot felülvizsgálta a fejlesztő, Mark Jaquith

Be kell vallanom, hogy nem nagyon tudok a biztonságról a kódolás során (csak általános dolgok, például az admin felhasználónevének megváltoztatása, egy biztonsági bővítmény, például a Wordfence telepítése stb.). De tudom, hogy a StudioPress behívta a biztonsági szakértőt és a WordPress alapvető fejlesztőt, Mark Jaquith-t, hogy vizsgálja meg és finomítsa a témájukat. Ez jó, mivel a WordPress webhelyek nemrégiben voltak célok.

StudioPress témák biztonsági

6. Kisegítő lehetőségekre kész (csökkent mozgáskorlátozottak számára)

Ez teszi a webhelyét a látássérült, hallássérült vagy színes vak személyek könnyebben olvashatók. Ezek apró dolgok, például a szöveg kontrasztjának növelése a háttér színéhez képest, vagy a navigáció billentyűzet általi választhatóvá tétele. Ez nem egy rangsorolási tényező a Google-ban (mégis legalábbis), de megkönnyíti webhelyét ennek az embercsoportnak.

elérhetőség-kész wordpress témák

7. Csodálatos formatervezési minták széles választéka témákkal

Biztosíthatom, hogy vannak jobb WordPress-tervezők, mint én, de webhelyem a StudioPress testreszabott változata. Outreach Pro téma. Nézze meg a honlapomat, vagy nézze meg a kirakat szakasz a StudioPress-en, hogy megtekintse a StudioPress témákkal tervezett Genesis-webhelyeket.

megkereső-pro-StudioPress-theme-testreszabási

8. A Genesis keretrendszer alapja

Az összes StudioPress-téma beépül a Genesis keretrendszerbe. Ez hasonló a szülői témához, és megkönnyíti gyermeke témájának fejlesztését (a StudioPress programban kiválasztott témát). A Genesis használatával megengedi, hogy a StudioPress folyamatosan frissítse a Genesis keretet, amely webhelye zökkenőmentesen működik. Alapvetően mindazokkal segít, amelyeket felsorolunk a StudioPress áttekintésben. tudsz megismerheti a WP Beginner bejegyzés témájának keretrendszereit. Biztos lehet benne, hogy a Genesis az egyik legfontosabb keretek tiszteletben tartják a WP közösségben.

genesis-keret

9. Automatikus frissítések: Egy kevésbé kell aggódnod

A téma telepítése után engedélyezheti az automatikus frissítést a Genesis témabeállításaiban:

Genesis automata-frissítések

10. Témabeállítások: Belső megjelenés

Az összes StudioPress témának vannak Genesis témájú beállításai, amelyeket exportálhat és importálhat több Genesis webhelyen történő felhasználáshoz. Mint láthatja, nincs szinte olyan sok lehetőség, mint egy olyan robusztus témának, mint az Avada a ThemeForestnél, de mint mondtam, ez egy könnyű téma fogalma.

StudioPress-theme-opciók

11. Genesis plugins (szintén könnyű)

A StudioPress tömbje van Genesis plugins VÉGLEGEN használni szeretném a StudioPress téma testreszabását. Legtöbbjük magas rangú, könnyű, így nem kell aggódnia, hogy lelassítják webhelyét. Legalább megnézem ezeket a Genesis pluginokat:

StudioPress-genesis-plugins

12. Szilárd dokumentáció az induláshoz

Az dokumentáció A StudioPress rendelkezik mind a Genesis keretrendszerrel, mind a témák rendkívül hasznosak. Miután megvásárolt egy témát, hozzáférhet hozzá telepítési utasítások. Itt bemutatják, hogyan telepítheti a témát, importálhatja a demo tartalmat, beállíthatja a honlapot, a Genesis SEO beállításait, az oszlopok használatát és egyéb oktatóanyagokat. Az alábbiakban olvashatom az Outreach Pro programra vonatkozó utasításokat.

megkereső-pro-setup-utasítások

13. Youtube oktatóanyagok szinte minden témához

Mivel a StudioPress annyira népszerű, sok ember használta a témájukat. Általában megtalálhatók a Youtube oktatóanyagai, amelyek megmutatják, hogyan kell beállítani a StudioPress témát, különösen, ha ez már egy ideje fennáll (például Executive Pro, Eleven40 Pro, Parallax Pro, mások). Itt van egy nagyszerű Youtube-oktatóanyag, Lisa Irby-tól, amely bemutatja, hogyan kell testreszabni a Genesis WordPress témát:

14. Közösségi támogatás: Csatlakozzon a Facebook csoporthoz!

Ha StudioPress témát vásárol, akkor feltétlenül csatlakozzon a Genesis WordPress Facebook csoport. Rendkívül segítőkészek, és a StudioPress csapata rendszeresen frissíti az új témájú kiadásokat, tippeket és egyéb híreket a Genesis keretrendszerről. Ha kérdése vagy kérdése van a Genesis valamelyikével kapcsolatban, ez az egyik leghasznosabb Facebook csoport, amelyhez csatlakoztam.

Genesis-wordpress-facebook-csoport

15. Rengeteg Genesis fejlesztő, ha segítségre van szüksége

A StudioPressnek saját listája van A Genesis fejlesztői de együtt dolgozom Pronayával, aki sokkal olcsóbb (40 dollár / óra), és segített nekem több mint 15 WordPress webhely felépítésében a Genesis keretrendszerben. 5 éve dolgozunk együtt, és felveheti őt freelancer.com (csak regisztráljon és keressen felhasználót bdkamol). Bangladesben él, de ha nem gondolja az időeltolódást, akkor jól beszél angolul, és általában 1-2 napon belül elvégzi a frissítéseket. Telepítheti a témát, testreszabhatja, és mindent megtehet WordPress sebesség optimalizálás projektek nekem.

pronaya-szabadúszóként

A StudioPress téma kiválasztása

szeretnék alapozza meg döntését a kívánt formatervezés alapján. Míg egyes témák iparág-specifikusak, a tartalmat egyébként kicserélni kell. Tehát ne határozzon kizárólag a tartalommal. Az Outreach Pro-t egyházi témaként reklámozzák, de marketing weboldalként használtam, és tetszik. Nyilvánvalóan ingatlan, WooCommerce, oktatás, sőt még parallaxis témák egyediek az ilyen típusú webhelyekre, de a többcélú témák bármilyen iparághoz testreszabhatók.

 • Üzlet: Executive Pro, Agency Pro, Digital Pro
 • Ingatlanügynök: Focused Agent, AgentPress
 • Általános Blogger: Eleven40 Pro, tizenhat kilenc
 • Food Blogger: Foodie Pro, villásreggeli Pro, Daily Dish, Wellness Pro, Cook’d Pro
 • Magazin / Hírek: Metro Pro, News Pro, Magazine Pro
 • Parallax: Parallax Pro, Altitude Pro
 • Étterem: Cafe Pro
 • Oktatás: Education Pro
 • WooCommerce: Jessica, Divine, Galéria Pro, Glam Pro

Tekintse meg a StudioPress témákat

Pro Plus összes témájú csomag: Minden 55+ StudioPress témát megszerezhet

A StudioPress Pro Plus összes témájú csomag tartalmazza az összes StudioPress témát 499,95 USD + 99,95 USD / év után. Ez téma csomag magában foglalja a gyűjteményben szereplő összes harmadik fél és jövőbeli témát. Sok magasabb fizetésű koncerten olyan cégeket találtam, amelyek olyan vállalkozásokat vonnak maguk után, akik használni akarják a Genesist, így a WordPress fejlesztője (és a Genesis fejlesztője) önmagában több ügyfelet szerezhet Önnek..

A StudioPress Pro plugin összes témacsomagja

Bemutató webhelyek: Lásd az egyes témák testreszabott verzióit

Használja a kirakat szakasz a StudioPress webhelyén, és megtekintheti az egyes témák testreszabott verzióit. Az oldal jobb oldalán van egy lehetőség, ahol témák szerint szűrhet (és észreveheti, hogy néhány webhely teljesen más, mint a téma, és megmutatja, mennyire rugalmasak).

StudioPress-kirakat-szűrő

StudioPress-kirakat

Tekintse meg a StudioPress témákat

Ennyi van! Ha bármilyen kérdése van a StudioPress témáim áttekintésével, a Genesis keretrendszerrel vagy egy adott témával kapcsolatban, dobjon nekem egy sort a megjegyzésekbe, és örömmel segíthetek. Amint megtudtam a StudioPress-ről, beleszerettem (mint mondják). De komolyan, nagyon szívesen dolgozom a témáikkal, és ez határozottan megkönnyítette az életem, különösen a tervezési szempontot.

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector