Zigzagpress beszámoló: szilárd hely az elegáns Genesis témákhoz (sok beépített portfólióval és rövid kódokkal)

Tehát valószínűleg hallottál már róla Zigzagpress, egy viszonylag új hely a WordPress témák beépítéséhez a StudioPress alkalmazásban ” Genesis keretrendszer.


Miután több mint 10 Genesis-alapú WordPress-webhelyet felépítettünk a Zigzagpress témákkal, azt kell mondanom, hogy … MINDEN egyszerűen működnek, és a legtöbbjük beépített portfólióval rendelkezik shortcodes. Ez megkönnyíti a testreszabást, ami fantasztikus, különösen azok számára, akik nem akarnak támaszkodni pluginokra portfóliók, gombok, oszlopok, harmonikák, csapatdobozok és így tovább hozzáadására..

frissítés: Mivel a Zigzagpress újjászületett, több jelentést kaptam róluk, amelyek törölték az ügyfelek témáit, és arra késztetik őket, hogy visszavásárolják őket, a lassú támogatás mellett. Még mindig szeretem témáik kialakítását és azt a tényt, hogy beépítették a Genesis keretrendszerbe, de azt javaslom, hogy ragaszkodjanak a StudioPresshez. Leányvállalatként konverziók kevesebb, mint 5% -ra estek, ami azt jelenti, hogy sokkal kevesebb ember vásárol témákat a Zigzagpress-től. Úgy tűnik, jobb támogatásra van szükségük, és ügyfeleikkel és leányvállalataikkal való jobb bánásmódra van szükségük.

Az egyik olvasó megjegyzése:

„Zigzagpress: gyönyörű demók, elavult háttérkép és… nincs visszatérítés !
Megvettem magam a „Vanish” témát, amely nagyon vonzónak tűnt a bemutatóban. Nem volt elérhető részletes felhasználói útmutató fizetés nélkül (a „dokumentáció” link a téma oldalát küldi vissza), tehát nem sokat tudtam a konfigurálhatóságáról. Hibát tettem annak megvásárlásához, és… milyen csalódás volt, amikor telepítettem a témát !

Nincsenek widgeted területek a nyitóoldalon, összességében nagyon kevés widged területek, hibák, amelyeket több hoston (PHP5.6 és 7.1) is előállítottam … Összességében a háttér több évvel ezelőtt nyúlik vissza, és úgy tűnik, hogy nem tartott fenn, instabil, és nem felel meg a WordPress mai koncepcióinak.

Ezért felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy visszatérítést kapjak, és felhívtam mindezen érveket. Találd ki ? Miután megkért, hogy nyissam meg egy jegyet (őrült az újonnan vásárolt terméknél), és állandóan elkerülve a visszatérítés témáját, egyszerűen abbahagyták a válaszadást, míg két hét múlva azzal fenyegettem, hogy nyilvánosságra hozzák tapasztalataimat. Azonnal válaszoltak, hogy nem jár visszatérítés, csak csere egy másik Zigzagpress témával. Következtetés: 45 dollárt veszítettem, és remélem, hogy más csalódott felhasználók meghallgatják magukat, úgy, hogy ez a vállalat nem folytatja az ügyfelek félrevezetését így.

A Zigzagpressnek jelenleg 25+ Genesis témája van, amelyek MINDEN mobil szempontból érzékenyek és a nagyobb böngészők támogatják. A legtöbbet vállalkozásoknak / blogoknak tervezték, de van egy pár magazin, eCommerce, és parallaxis témák. Néhányan kifejezetten az fotósok.

Miért írtam ezt az értékelést??

Ezt a Zigzagpress-áttekintést a tapasztalataim alapján írtam, amelyek témáik alapján weboldalakat fejlesztettek ki mind én, mind az ügyfelek számára. használtam Presztízs, Éberség, Showroom és zen. Íme néhány kiemelt téma, és miért gondolom, hogy a Zigzagpress Genesis témái szilárd választás.

Beépített portfólió a legtöbb témához (több elrendezéssel)

Itt van a portfólió a Az éberség témája amely az egyik kedvencem. Szűrőkkel és kategóriákkal, valamint a több portfólió elrendezéssel (2, 3 és 4 oszlop) érkezik.

zigzagpress-portfolió-elrendezések

Előre kialakított rövid kódok = Elemek hozzáadása kód nélkül

Sok Zigzagpress téma sorozattal érkezik shortcodes amelyek lehetővé teszik az oldalak / hozzászólások gyors és egyszerű testreszabását különféle típusú tartalmakkal.

Ennek a beépített témának az az előnye, hogy ezek A CSS stílusát előre meghatározták, hogy megfeleljen a téma színének és stílusának. Egy rövid kódú plugin működni fog, de CSS-testreszabást igényel, ha azt akarja, hogy egyezzen a témájával. A rövid kódok beépítése egyszerűbb.

Az alábbi rövid kódok szintén a Mindfulness témájából származnak…

zigzagpress-shortcodes

gombok

zigzagpress-gombok

Felhívás cselekvésre

zigzagpress-call-to-action

Ügyfeleink

zigzagpress-kliensek-shortcodes

Oszlopok

zigzagpress-oszlop-elrendezések

List

zigzagpress-lista-shortcode

Értesítési dobozok

zigzagpress bejelentés dobozok

Blog elrendezések

zigzagpress-blog-elrendezések

Szolgáltató dobozok

zigzagpress-service-dobozok

Slider

zigzagpress-csúszka-shortcode

Harmonika, váltó, lapok

zigzagpress-tangóharmonika-lapok

Csapat dobozok

zigzagpress-team-dobozok

Beszámolók

zigzagpress-ajánlások

A legtöbb Zigzagpress témának több Honlap-elrendezése van

A Zigzagpress témák többféle elrendezéssel érkeznek, néhányuk több, mint mások. A Prestige 9 kezdőlap-elrendezéssel, 3 oldal-elrendezéssel (pl. Jobb oldalsáv), 2 blog-elrendezéssel és 3 portfólió-elrendezéssel érkezik. Ha még többet keres, nézd meg az ingyen Genesis Layout Extras plugin.

Prestige téma elrendezése

A téma testreszabása (előtt és után)

Mindig segít látni, hogy néz ki a demo a testreszabás előtt és után. Ez egy WordPress webhely, amelyre kifejlesztettem Jogi Futók Rt. használni a Zen téma a Zigzagpress-től.

A téma testreszabása előtt

Zen - Zigzagpress téma

A téma testreszabása után

Zen Zigzagpress téma a testreszabás után

tudsz látogasson el a weboldalra hogy megnézhessem a használt oldalakat és stílusokat – csak azért, hogy képet kapjunk arról, hogy egy téma miként néz ki, amikor testreszabjuk. A weboldal betöltési ideje körülbelül 2,2 másodperc, ami jó, de még tovább csökkenthető, ha a plug-inek megcsavarodtak..

Téma opciók: Belső megjelenés

Sok Zigzagpress téma érkezik téma beállítások amelyek lehetővé teszik a webhely bizonyos elemeinek kód szerkesztése nélküli testreszabását. Ezek nem mindig azonosak minden egyes témánál, de itt vannak a Zigzagpress „ Bemutatóterem téma:

Otthoni beállítások

Showroom Zigzagpress téma opciók

Megjelenés beállításai

Bemutatóterem Zigzagpress megjelenési lehetőségei

Diavetítés beállításai

Bemutatóterem Zigzagpress Diavetítés beállításai

Lábléc beállításai

Bemutatóterem Zigzagpress lábléc beállításai

A legjobb öt kedvenc Zigzagpress témám

Éberség – ugyanezt a témát mutattam be a Zigzagpress beszámolóm során. Ez egy többcélú téma, rengeteg opcióval, rövid kódokkal, honlap elrendezéssel, allap elrendezéssel és több portfólió elrendezéssel. Korábban már használtam a Mindfulness-t, és nagyon ajánlom ezt a témát.

Figyelmetlenség téma

Presztízs – többcélú téma, ugyanolyan sok funkcióval, mint az éberség. A navigációs menüben az alábbiakban kevés szöveg található, ami szép érintést biztosít.

Prestige SEO barát WordPress téma

Képtár – fotóalapú témák, elsősorban a fotósok számára.

Galéria Genesis Photography téma

Neo – egy másik többcélú téma.

Neo Genesis gyermek téma

Bizsu – újabb többcélú témák, de láttam, hogy sok fotós használja ezt.

Bijou Genesis gyermek téma

Árazás

Zigzagpress téma árazás

Azt javaslom, hogy vásároljon egyetlen témát 49 dollárért, vagy szerezze be a örökké tagság 349 dollárért, amely magában foglalja a Zigzagpress összes témáját, élethosszig tartó frissítéseit és prémium támogatását, valamint a Zigzagpress összes jövőbeli témáját. Ez az egyik legfontosabb WordPress témacsomagok Különösen azért találtam rá, mert a StudioPress díjai ismétlődő díjak. Ne feledje, hogy meg kell vásárolnia a Genesis keretrendszer a tetején. A teljes költségnek körülbelül 110 dollárnak kell lennie, ami körülbelül átlagos, ha egy Genesis témát vásárol a kerettel.

Következtetés

Szeretem a Zigzagpress témákkal dolgozni, és továbbra is ajánlom ezeket ügyfeleimnek és blogolvasóimnak. Minden bizonnyal a 2 legjobb üzletben vannak. Témáik tiszta, a rövid kódok megkönnyítik a tervezést, és nincs olyan boxy, mint néhány Genesis-téma. A Zigzagpress és a Genesis Framework nyerő kombináció.

Tekintse meg a Zigzagpress témákat

Nos, mit gondolsz? Használtál valamit a Zigzagpress témáját, és mi tetszik vagy nem tetszik ezekben? Ha bármilyen kérdése vagy visszajelzése van a Zigzagpress áttekintésemről, vagy segítségre van szüksége egy szép Genesis témának a megtalálásában, írjon egy sort a megjegyzésekbe.

Egészségére,

Tom aláírás

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map