5 temama geneziranja obrazovanja za škole i sveučilišta (sve su mobilne prilagodljive i ugrađene u Genesis Framework StudioPress)

03.06.2020
WordPress teme '5 temama geneziranja obrazovanja za škole i sveučilišta (sve su mobilne prilagodljive i ugrađene u Genesis Framework StudioPress)
0 4 мин.

Teme o genezi obrazovanja


Ove WordPress teme obrazovanja su ugrađene u Genesis Framework.

Sve su teme mobilni responzivni + HTML5 a pronaći ćete upute za postavljanje, cijene i ostale korisne izvore u svakom opisu teme. Preporučam korištenje StudioPressa tutorijali i Genesis dodaci, budući da većina demonstracija prikazuje mnogo dodataka koje možete pronaći na StudioPressu.

Postoji samo nekoliko tema Genesisove edukacije – ali uvijek možete zamijeniti sadržaj s drugom temom i zamijeniti ga s vašim – to je cijela poanta predloška. Ako Edukacijski program kupite od StudioPressa, onda vam je Genesis Framework uključen u kupnju (99,95 USD). Za sve ostale teme obrazovanja, morat ćete kupiti Genesis odvojeno za 59,95 USD. Ovdje su upute za instalaciju teme nakon što ste odabrali temu.

p.s. SiteGround ocijenjen je kao # 1 WordPress domaćin u Anketa na Facebooku uzeo službenik WordPress hosting grupa Facebook (bili su # 1 u prošlogodišnja anketa previše) i dobio me <Vrijeme učitavanja sa savršenim 100% rezultatima u GTmetrix i Pindgom. Ako vam treba hosting WordPress-a zbog kojeg se tema / web stranica brzo učitavaju, oni su stalno broj jedan u nit nakon nit nakon nit budući da će migriraju vas besplatno a većina ljudi lijepo vidi poboljšanja vremena učitavanja. Koristim njihove polu-namjenski plan kojih ima 4x više resursi poslužitelja (faktor brzine # 1 na web mjestu).

1. Obrazovanje Pro

Obrazovanje Pro StudioPress tema

Education Pro je tema geneze # 1 za obrazovne web stranice. Izradio ih je StudioPress (programeri Genesisa) tako da znate kako je to u pitanju kvaliteta koda, ažuriranja tema, dokumentacija, podrška i pouzdanost. Može se koristiti za ustanove, škole ili bilo koje mjesto za obrazovanje. Uz to, dolazi sa 6 stilova boja, 6 opcija izgleda i prilagođenim izbornikom + pozadinom. To je vrlo prilagodljiva tema – samo pogledajte primjere web-lokacija u nastavku.

 • StudioPress
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • 99,95 USD (Uključuje Postanak)

POGLED OBRAZOVANJA PRO

2. Caroline

Sveučilište Caroline tema

Caroline je dizajnirana za internetske stranice o obrazovanju i mrežnim programima za obuku. Integrira se sa LearnDash sustav treninga, bbPress za forume i BuddyPress za društvene mreže. Ovom temom možete očekivati ​​dobru podršku i brza vremena učitavanja. Sve teme o 9 sjemenki dolaze s PSD-ima, kao i mogućnostima za izradu kalendara događaja, prodaju internetskih tečajeva, pa čak i stvaranje internetskog foruma. Sve u svemu, to je dobar izbor za temu PTA ili genezu obrazovanja.

 • 9seeds
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • $ 79,95 godišnje + Okvir za genezu

POGLEDAJTE CAROLINE

3. Deborah

Tema Deborah Genesis PTA

Deborah je tema geneze za PTA ili web stranice školskog okruga. Pridržava se nacionalnih PTA smjernica za logotip, boje i fontove. Također dolazi unaprijed dizajniran za prikazivanje kalendara događaja, programa, biltena, prikupljanja sredstava, sponzora, pa čak ima i opcionalnu funkciju e-trgovine..

 • 9seeds
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • 69,95 dolara godišnje + Okvir za genezu

VIDI DEBORAH

4. Derrick

Derrick Genesis LMS tema

Derrick je dizajniran za LMS (sustav upravljanja učenjem) web stranica i podržava mrežne programe obuke, članstvo i prodajne mogućnosti za digitalno preuzimanje. Također dolazi s alatom za izradu popisa e-pošte i višestrukim pozivima na radnju, iako za to uvijek možete koristiti dodatke.

 • 9seeds
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • $ 79,95 godišnje + Okvir za genezu

VIDI DERRICK

5. Acedemy Pro

akademija pro

Akademija Pro još je jedna tema StudioPressa izgrađena na Okviru Genesis. Prikladan je za tvorce internetskih tečajeva, prodavače obrazovnih sadržaja, pa čak i web stranice za članstvo. I audio i video sadržaj podržani su na početnoj stranici, WooCommerce je kompatibilan, a postoje ugrađeni predlošci odredišne ​​stranice koji će vam pomoći da vas inspirišu. Gotov je i prijevod, tako da možete ugostiti međunarodne studente i nastavnike.

 • StudioPress
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • 129,95 USD (Uključuje Postanak)

POGLEDAJ AKADEMIJU PRO

Pregledajte više tematika Geneze + resursi

Ostavite mi komentar ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga kako poboljšati ovaj popis, a ako vam je to bilo korisno, molimo vas da ga podijelite. Zaista bih to cijenio.

Živjeli,

Tom potpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector