7 temama djeteta iz Geneze s pomicanjem paralelom (od kojih su svi mobilni prilagodljivi, HTML5 i lagani)

Teme paralelne geneze


Ako tražite neku drugu temu iz paralakse Geneze, osim Parallax Pro, Obuhvatio sam te.

Ove paralakse teme su ugrađene u Genesis Framework. Prikupio sam ih iz StudioPressa, Hello You Designs, Creative Market i drugih trgovina tematike Genesis. Svih 7 tematika Postanka su mobilni responzivni + HTML5 koju sam također odredio u pojedinostima svake teme.

paralaksa daje vašoj web lokaciji osjećaj dubine koristeći vertikalni dizajn s pozadinskim slikama (ili videozapisima). Dok neki kritiziraju web stranice paralakse zbog nedostatka SEO-a jer su to samo web stranice s jednom stranicom, zapravo možete imati neograničene stranice i postove, a mogu uključivati ​​dizajn i funkcionalnost ostalih Genesisovih tema. Samo slijedite upute za postavljanje teme i koristite StudioPress ‘ Upute za postavljanje Genesisa, dodataka, i tutorijali.

1. Visina Pro

visina opremljenog-WordPress-tema

Altitude Pro je slična Parallax Pro-u, samo što ima jednu stranicu (početnu stranicu) na kojoj su pojedini odjeljci veći od onih u Parallax Pro-u. Stavke za navigaciju NIKADA nemaju učinak pomicanja – svaka stavka može dovesti do nove stranice (vidi veze u podnožju). Altitude Pro je čista, jednostavna tema koja se brzo može prilagoditi nevjerojatnom web mjestu Genesis.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • 99,95 USD (Uključuje Postanak)

POGLEDAJTE ALTITUDE PRO

2. Café Pro

Cafe Pro Parallax tema

Café Pro je tema restorana s paralaksom. StudioPress kaže da kombinira temu Parallax Pro i Foodie kako bi stvorio rješenje za restorane i druge tvrtke s opekom i malterima. Sadrži ugrađeni izbornik i ostale značajke web mjesta restorana.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • 99,95 USD (Geneza uključena)

POGLEDAJTE CAFÉ PRO

3. Parallax Pro

Parallax Pro StudioPress tema

Parallax Pro razvio je StudioPress i vjerojatno je najpopularnija tema Genelasove paralakse na tržištu. Ovdje su Upute za Youtube za postavljanje, ali dolazi s 5 opcija boja (plava, zelena, narančasta, ružičasta, crvena), 3 opcije izgleda (iako možete dodati više pomoću dodatka poput Genesis Design Palette), a tema je sveukupno vrlo prilagodljiva. Pregledajte ogledne web stranice koje sam nabrojao da biste vidjeli kako izgledaju drugi izgled, boja i dizajn.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • 99,95 USD (Uključuje Postanak)

POGLEDAJ PARALLAX PRO

4. Pozdrav & Tim

zdravo i tim

Ako niste vidjeli 21 temu iz Postanka iz Hello You Designs, trebali biste. Svi su mobilni responzivni + HTML5 i imaju (neobavezno) WooCommerce funkcionalnost. Još je važnije da su uistinu dizajnerske kvalitete – izgledaju potpuno jedinstveno i simetrično. Dolazi s 20+ WordPress video tutorijala, podrškom za vijek trajanja i uputama za postavljanje.

POGLEDAJ HELLO & TIM

5. Pozdrav trendu

Pozdrav Trending Genesis Tema

Još jedna tema paralakse Geneze iz Hello You Designs. Hello Trending ima klizač klizača, područja paralaks slike koja možete mijenjati u alatu za prilagođavanje i mogućnost lakog dodavanja ili uklanjanja bloga s početne stranice u programu za prilagodbu. Promijenite boje, fontove, izgleda, druge značajke kako biste odgovarali vašoj robnoj marki. Opcijski WooCommerce i ugrađeni portolio.

 • $ 59 + Okvir za genezu
 • Pojedinosti o temi
 • Upute za postavljanje (nakon kupnje)
 • Uzorci: mainstreetwebstudio.com

POGLEDAJTE HELLO TRENDING

6. Jednostavno šarmantan

Jednostavno šarmantna tematika Postanka

Jednostavno Šarmantan je ženska tematika paralakse Geneze koju je razvio Restored 316 Designs tko je preporučuje programer Genesis na web stranici StudioPressa. Jednostavno šarmantan dolazi sa 7 različitih stilova boja, 3 opcije izgleda i mnoštvom mogućnosti oblikovanja početnih stranica.

 • Obnovljeno 316 dizajna
 • ‘restored316
 • Mobilni responzivni + HTML5
 • 75 dolara + Okvir za genezu

POGLEDAJTE JEDNOSTAVNO ČARMIRANJE

7. Pozdrav Boho

zdravo boho

Još jedna tema paralakse Geneze iz Hello You Designs. Pozdrav Boho sadrži filtrirajući portfelj, područja paralaksa slike koja možete mijenjati u alatu za prilagodbu i sposobnost da lako dodate ili uklonite blog s početne stranice u programu za prilagodbu. Promijenite boje, fontove, izgleda, druge značajke kako biste odgovarali vašoj robnoj marki. Izborna WooCommerce funkcionalnost za pokretanje internetske trgovine.

 • 65 dolara + Okvir za genezu
 • Pojedinosti o temi
 • Upute za postavljanje (nakon kupnje)
 • Uzorci: mainstreetwebstudio.com

POGLEDAJ HELLO BOHO

Domaćin svoje web stranice na SiteGround

SiteGround ocijenjen je kao # 1 WordPress domaćin u Anketa na Facebooku uzeo službenik WordPress hosting grupa Facebook (bili su # 1 u prošlogodišnja anketa previše) i dobio me <Vrijeme učitavanja sa savršenim 100% rezultatima u GTmetrix i Pindgom. Ako vam treba hosting WordPress-a zbog kojeg se tema / web stranica brzo učitavaju, oni su stalno broj jedan u nit nakon nit nakon nit budući da će migriraju vas besplatno a većina ljudi lijepo vidi poboljšanja vremena učitavanja. Koristim njihove GoGeek kojih ima 4x više resursi poslužitelja (faktor brzine # 1 na web mjestu).

2019. Hosting anketa

2017-WordPress-hosting-FB-Anketa

Preporuke Elementor hostinga

Srpanj 2019. Preporuka za hosting

WordPress-Host-anketa-kolovoz-2018

Zajednički-hosting-anketa-2017

2019-hosting-Anketa

Go-To-hosting-Company

WordPress-hosting-anketa-2017

Managed-hosting-Anketa

WooCommerce-hosting-FB-Anketa

2016-web-hosting-anketu

Najbolje WordPress-hosting-Provider-Anketa

Najbolje web-hosting-2019-anketa

WP prijateljsko hosting anketa

2016-WordPress-hosting-FB-Anketa

Omiljeni hosting za Elementor

2018. Preporuke za hosting

WordPress hosting anketa rujna 2018.png

Upravlja-WordPress-hosting-anketa-2017

2019-domaćini-Poll-1

Hosting-anketa-za-Speed

WordPress-hosting-anketa-lipanj-1

SiteGround-Preporuka

2014-upravlja-WordPress-hosting-FB-Anketa

Najbolje web-hosting-Provider-Anketa

Hosting-anketa-veljače-2019

Hosting-Preporuke-Anketa

Bluehost vs SiteGround

Anketa web hostinga za WordPress

Ne može se odlučiti o temi geneze?

Iako su to jedine teme iz paralakse Geneze, vani je puno druge teme iz Postanka izabrati od. To je link do posta koji sam napisao i koji organizira tonove genezacijskih tema u industrije i vrstu tema. Vrijedi pogledati tako da znate svoje mogućnosti.

Ako ste moj popis smatrali korisnim, podijelite. Ja bih to cijenio. A ako znate neku drugu temu iz Geneze koja ima mogućnost pomicanja paralaksom, prebacite mi crtu!

Živjeli,

Tom potpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map