Pregled okvira Genesisa – zašto je upotreba teme WordPress-a temeljene na genezi (Smart Studio) pametna stvar za učiniti

Ne dam brojne ocjene sa 5 zvjezdica, ali Genesis Framework je izuzetak. Genesis koristim svakodnevno kada radim na vlastitom WordPress web mjestu (ovom) i klijentu mog klijenta. Uvijek preporučam korištenje a Tema WordPressa na genezi zbog ugrađenog SEO, pouzdanosti, sigurnosti i drugih značajki. Sve ovo pokrivam u svojoj recenziji Genesis Framework.


Evo zašto Genesis zaslužuje savršenu ocjenu od 5 zvjezdica …

Profesori koriste profesije

Genesis preporučuje osnivač WordPressa, Matt Mullenweg. Postoje još dvije osobe koje koriste Genesis koji se ne spominju na web stranici StudioPress: Joost De Valk (iz Yoast SEO dodatka) i Matt Cutts (glava neželjene pošte na Googleu). Ako to preporučuju najbolji psi u WordPressu, Yoastu i Googleu – bit će vrijedno toga.

Veliki izbor tema WordPressa s genezom

Temu WordPressa s Genesisom možete dobiti u bilo kojoj od ovih trgovina. Volim se držati tematike StudioPressa, jer one su napravile Genesis Framework, ali postoje neke zaista lijepe teme trećih strana koje možete odabrati.

Stvarni ugrađeni SEO

 • Lagani kod znači brže vrijeme učitavanja
 • Postanak podržava schema.org kod (potrebno za bogati isječci)
 • Sve teme StudioPressa optimizirao je SEO stručnjak Greg Boser
 • Većina tema je prilagodljiva mobilnim uređajima (dobro za SEO)

Glavni razlog zašto Genesisove teme imaju ugrađeni SEO je taj što koriste lagani kod. Zbog toga se vaše web mjesto brže učitava (brzina stranice je faktor rangiranja na Googleu). Geneza također nije prepuna nepotrebnih opcija, što često može uzrokovati sporo vrijeme opterećenja.

Tamo su ugrađene SEO postavke za Genesis, ipak preporučujem upotrebu Yoast SEO dodatak prevladati ove postavke uglavnom zato što Yoast uključuje a značajka analize sadržaja.

strašan zajednice & podrška

Znate kako ima tona besplatnih vodiča za WordPress na mreži? Slično je i s Genesisom.

StudioPress pruža dokumentaciju za svaku temu koja će vam pomoći da započnete i oni na društvenim mrežama objavljuju ažuriranja o temama vezanim za Postanak. Postoje i treće strane koje se međusobno pomažu. A ako trebate angažirati programera koji će vam pomoći da prilagodite svoju temu, evo popisa StudioPress je preporučio programere Genesisa.

Pravi iznos ugrađenih značajki

 • Višestruki izgled stranica
 • Prilagođeni widgeti
 • Prilagođeno zaglavlje
 • Prilagođena pozadina
 • Predložak pune širine
 • Opcije teme

Neke teme WordPressa dolaze s mnoštvom ugrađenih značajki. Iako su isprva privlačne, one su također notorne za usporavanje web stranice.

Genesis uključuje samo značajke koje su neophodne za dizajn web stranice koju nazivaju svojim “laganim kodom”. Sve što trebate je nekoliko izgleda stranice, widgeta i mogućnosti tema za dizajn lijepog web mjesta. Po potrebi možete (i trebali) koristiti dodatke. Nastavi čitati…

WordPress dodaci samo za teme Postanka

Moja recenzija Genesis Framework naravno uključuje WordPress dodatke posebno izgrađene za teme WordPressa, koje pokreću Genesis. Većina njih ima vrlo dobre ocjene.

Definitivno bih koristio neke dodatke za StudioPress. StudioPress je poznat po razvoju vrhunskih proizvoda, i tema i dodataka, tako da ne biste trebali brinuti da će dodatak zastarjeti, pokvariti se ili nered s vašom web stranicom.

Pouzdanost & Povjerenje

Geneza automatska ažuriranja

Na kraju dana ne želim se brinuti da li moja tema ima dobar SEO, sigurnost ili neke stvari koje tema treba imati.

Znam da Postanak ne uključuje samo njih, već se i automatski ažurira. Znam da će to umanjiti sve moguće probleme s mojom web stranicom. I znam da tim na StudioPressu zna što rade. Samo želim biti u dobrim rukama kako bih se nosio s onim u čemu sam dobar, a to je upravo ono što dobivaš kad koristiš Genesis Framework.

Najjeftiniji mir.

A sad i naprijed pregledajte teme WordPressa potpomognute genezom tako da možete potrošiti manje vremena za pokretanje svoje web stranice i više vremena za njeno podizanje.

Živjeli,

Tom potpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map