Zigzagpress pregled: solidno mjesto za moderne teme iz geneze (mnoge s ugrađenim portfeljem i kratkim kodovima)

03.06.2020
WordPress teme 'Zigzagpress pregled: solidno mjesto za moderne teme iz geneze (mnoge s ugrađenim portfeljem i kratkim kodovima)
0 4 мин.

Dakle, vjerojatno ste čuli Zigzagpress, relativno novo mjesto za dobivanje WordPress tema izgrađenih u StudioPressu Genesis Framework.


Nakon što sam izgradio više od 10 genezaca WordPress web mjesta koristeći Zigzagpress teme, moram reći … da su SVE vrlo jednostavni za rad i većina ih ima ugrađeni portfelj sa kratke kodove. To im olakšava prilagođavanje što je fenomenalno, posebno za one koji se ne žele pouzdati u dodatke za dodavanje portfelja, gumba, stupaca, harmonika, timskih okvira i tako dalje.

Ažuriraj: Budući da je Zigzagpress rebranded, dobio sam višestruka izvješća o njima kako brišu teme klijenta i natjeraju ih da ih ponovo kupe, zajedno s sporom podrškom. Još uvijek volim dizajn njihovih tema i činjenicu da su ugrađene u okvir Genesisa, ali preporučujem pridržavanje StudioPressa. Kao podružnica, pretvorbe su mi pale na manje od .5% što znači da puno manje ljudi kupuje teme od Zigzagpress-a. Čini se da im treba bolja podrška i da se bolje odnose sa svojim kupcima i podružnicama.

Komentar jednog od mojih čitatelja:

“Zigzagpress: prelijepi demo podaci, zastarjeli povratak i … bez povrata novca !
Kupio sam temu „Vanish“ koja je na demonstraciji izgledala vrlo privlačno. Nije bilo dostupno detaljno uputstvo za korisnike bez plaćanja (veza “dokumentacija” vraća stranicu teme), tako da nisam znao puno o njezinoj konfigurabilnosti. Pogriješio sam što sam ga kupio i … razočaranje kad sam instalirao temu !

Nema krivotvorenih područja za naslovnicu, sveukupno vrlo malo podzemnih područja, greške koje sam reproducirao na nekoliko hostinga (PHP5.6 i 7.1) … Općenito, podupirač datira od prije nekoliko godina i čini se da nije održavan, tako da nestabilan je i nije u skladu s današnjim konceptima dizajna za WordPress.

Stoga sam kontaktirao korisničku podršku radi povrata, pozivajući se na sve te argumente. Pogodi što ? Nakon što su me zamolili da otvorim kartu (ludo za tek kupljenim proizvodom) i neprestano izbjegavajući temu povrata novca, jednostavno su mi prestali odgovarati, do dva tjedna nakon toga, zaprijetio sam im da će otkriti moje iskustvo. Odmah su odgovorili da neće biti vraćen povrat novca, već samo razmjena s drugom temom Zigzagpressa. Zaključak: izgubio sam 45 dolara i nadam se da će se drugi razočarani korisnici izjasniti, tako da ova kompanija ne nastavlja na ovaj način da zavara svoje kupce. “

Zigzagpress trenutno ima 25 teme Genesis koje SVE mobilne odgovaraju i podržavaju ih veći preglednici. Većina ih je dizajnirana za tvrtke / blogove, ali imaju i par časopis, eCommerce, i paralakse teme. Neke su stilizirane posebno za fotografi.

Zašto sam napisao ovu recenziju?

Napisao sam ovu recenziju Zigzagpress na temelju svog iskustva koristeći njihove teme kako bih razvio web stranice i za sebe i za klijente. Koristio sam Prestiž, mindfulness, salon i Zen. Evo nekoliko ključnih trenutaka i zašto mislim da su teme postanka Zigzagpressa dobar izbor.

Ugrađeni portfelj za većinu tema (s višestrukim izgledima)

Evo portfelja na Tema pažnje koji mi je jedan od najdražih. Dolazi s filtrima i kategorijama za sortiranje i višestrukim izgledima portfelja (2, 3 i 4 stupca)…

zigzagpress-portfelja izgleda

Unaprijed stilizirani kratki kodovi = Dodavanje elemenata bez koda

Mnoge teme Zigzagpress dolaze s nizom od kratke kodove koji vam omogućuju brzo i jednostavno prilagođavanje stranica / postova s ​​različitim vrstama sadržaja.

Prednost ove ugrađene teme je da je njihov CSS styling je unaprijed osmišljen da odgovara boji i stilu teme. Dodatak za kratki kod funkcionirat će, ali zahtijevat će CSS prilagodbe ako želite da odgovara vašoj temi. Ugrađeni kratki kod jednostavno je jednostavniji.

Skraćeni kodovi također su iz teme Mindfulness …

zigzagpress-kratke kodove

tipke

zigzagpress-tipke

Poziv na akciju

zigzagpress-poziv na akciju

klijenti

zigzagpress-klijenti-kratke kodove

Kolumne

zigzagpress stupaca-izgleda

arena

zigzagpress-lista-kratki kôd

Kutije sa obavijestima

zigzagpress-obavijest-kutije

Izgled bloga

zigzagpress-blog-izgleda

Servisne kutije

zigzagpress usluga-kutije

klizač

zigzagpress-klizač-kratki kôd

Harmonike, Toggle, kartice

zigzagpress-harmonika-kartice

Kutije tima

zigzagpress-team-kutije

Svjedočanstva

zigzagpress-iskustva

Većina tema Zigzagpress ima više rasporeda početnih stranica

Teme Zigzagpress dolaze s višestrukim izgledima, neke više od drugih. Prestige dolazi s 9 rasporeda početnih stranica, 3 izgled stranice (npr. Bočna traka desno), 2 izgled bloga i 3 izgled portfelja. Ako tražite još više, pogledajte besplatan Genesis Layout dodatak dodatku.

Izgled tema iz Prestiža

Prilagođavanje teme (prije i poslije)

Uvijek pomaže vidjeti kako izgleda demonstracija prije i nakon što je prilagođen. Ovo je WordPress web mjesto za koje sam razvijen Legal Runners Inc. koristiti Zen tema iz Zigzagpressa.

Prije prilagodbe teme

Zen - Zigzagpress tema

Nakon prilagodbe teme

Tema Zen Zigzagpress nakon prilagodbe

Možeš posjetite web stranicu da biste vidjeli različite stranice i stilove koje sam koristio – samo da vam pružim predstavu kako tema izgleda kad je prilagođena. Vrijeme učitavanja stranice iznosi oko 2,2 sekunde što je dobro, ali moglo bi se smanjiti još više ako se dodaci uglave.

Opcije teme: Pogled iznutra

Dolaze mnoge teme Zigzagpressa opcije teme koji vam omogućuju prilagođavanje određenih elemenata vaše web lokacije bez uređivanja koda. Nisu uvijek iste za svaku temu, ali ovdje su opcije tema koje dolaze sa Zigzagpressom ‘ Izložba tema:

Početna postavke

Opcije teme Zigzagpress izloga

Postavke izgleda

Opcije izgleda zigzagpress izloga

Postavke prezentacije

Mogućnosti prezentacije Zigzagpress Showroom

Postavke podnožja

Opcije podnožja Zigzagpress salona

Moji top 5 najdražih tema Zigzagpressa

mindfulness – ista tema prikazana u mojoj recenziji Zigzagpress. Ovo je višenamjenska tema s mnoštvom opcija, kratkih kodova, izgleda početne stranice, izgleda podstranica i više izgleda portfelja. Prije sam koristio Uzornost i toplo preporučujem ovu temu.

Tema pažnje

Prestiž – višenamjenska tema s jednako toliko značajki kao što je Pažljivost. Navigacijski izbornik sadrži malo djelića teksta ispod svakog, što mu daje lijep dodir.

Prestige SEO Friendly WordPress tema

Galerija – temelje na fotografijama uglavnom za fotografe.

Tema fotografije iz Geneze galerija

neo – još jedna višenamjenska tema.

Tema djeteta neo geneze

dragulj – još jedna višenamjenska tema, ali vidio sam kako mnogi fotografi to koriste.

Tema djeteta iz Bizou Genesis

cijena

Cijene tema Zigzagpress

Preporučujem kupnju jedne teme za 49 USD ili dobivanje zauvijek članstvo za 349 USD koji uključuje sve teme Zigzagpressa, cjeloživotna ažuriranja + premium podršku i sve buduće teme Zigzagpressa. Ovo je jedan od najboljih WordPress tematski paketi Otkrio sam pogotovo jer se za StudioPress sada naplaćuju ponavljajuće naknade. Imajte na umu da ćete trebati kupiti Genesis Framework na vrhu svoje teme. Ukupni trošak trebao bi iznositi oko 110 USD, što je otprilike prosjek kada se kupuje tema Genesisa s okvirom.

Zaključak

Obožavam raditi sa temama Zigzagpress i dalje ih preporučujem svojim klijentima i čitateljima blogova. Oni su definitivno u mojim top 2 trgovinama tema. Njihove su teme čiste, kratki kodovi ih dizajniraju s povjetarcem, a nemaju oni boxy poput nekih tema iz Geneze. Zigzagpress i okvir Genesis dobitna je kombinacija.

Pogledajte teme Zigzagpress

Pa, što mislite? Jeste li koristili neku temu iz Zigzagpress-a i šta vam se sviđa ili ne sviđa u njima? Ako imate bilo kakvih pitanja ili povratnih informacija o mojoj recenziji Zigzagpress, ili vam je potrebna pomoć u pronalaženju dobre teme Genesisa, u komentarima mi dodajte liniju.

Živjeli,

Tom potpis

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector