5 WordPress-thema’s voor buiten (SEO-vriendelijk + mobiel responsief)

Outdoor WordPress-thema's


Een WordPress-thema voor buiten nodig dat mobiel reageert en SEO-vriendelijk?

Alle WordPress-thema’s in deze lijst zijn beide. De eerste 3 thema’s worden mogelijk gemaakt door de Genesis Framework die uw WordPress-site een sterke SEO-basis door snellere sitesnelheid, HTML5-ondersteuning, schema-opmaak voor rich snippets, en ze hebben ingebouwde beveiliging. Genesis wordt aanbevolen door Yoast, de oprichter van WordPress, Matt Mullenweg, en Head of Spam bij Google, Matt Cutts. Als dat niet genoeg is om je ervan te overtuigen het te gebruiken, weet ik niet wat het is. Nummers 4-5 zijn responsieve WordPress-thema’s voor buiten op ThemeForest met hoge beoordelingen.

ps. SiteGround werd beoordeeld als de # 1 WordPress-host in een Facebook-peiling genomen door de ambtenaar WordPress Hosting Facebook-groep (ze waren # 1 in poll van vorig jaar ook) en kreeg me <1s laadtijden met perfecte 100% scores in GTmetrix en Pindgom. Als je WordPress-hosting nodig hebt waardoor je thema / website snel laadt, staan ​​ze constant op # 1 draad na draad na draad aangezien ze zullen u gratis migreren en de meeste mensen zien het leuk laadtijd verbeteringen. Ik gebruik hun semi-specifiek plan die 4x meer heeft serverbronnen (de # 1 snelheidsfactor van de site).

@jm_cook @Skitzzo Ik heb Genesis gekocht. AM-mensen hadden jaren geleden voorbeeldthema’s gestuurd. Ik heb (cadeaukaart) AM-persoon vergoed die mij advies heeft gegeven.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 juni 2013

@bgardner omdat het mensen zal laten denken dat ik de voorkeur geef aan Genesis boven andere themakaders. Oh wacht, dat is echt waar;) – Joost de Valk (@yoast) 31 januari 2012

Daar zijn ze…

1. Xtrail

xtrail

Xtrail is een van die WordPress-thema’s voor buiten die bij elk soort buitenavontuur passen. Of je nu een reisbureau, een reisblog of een online winkel start, Xtrail heeft alles wat je nodig hebt voor buiten. Laat mensen afspraken maken met de ingebouwde boekingsplug-in, maak evenementen voor mensen om bij te wonen of integreer uw site met een paar klikken met WooCommerce. En vergeet niet om mensen ook onderweg te targeten met responsief ontwerp.

 • Thema bos
 • Mobiele responsieve SEO geoptimaliseerd
 • $ 75

BEKIJK XTRAIL

2. Altitude Pro

hoogte-featured-wordpress-thema

Altitude Pro is een Genesis parallax thema die afbeeldingen gebruikt om een ​​gevoel van diepte en verticaal ontwerp te creëren. Dit thema is ontwikkeld door StudioPress en is vrij uniek als je op zoek bent naar iets anders. Ik weet dat de afbeeldingen niet allemaal gerelateerd zijn aan het buitenleven, maar de inhoud wordt hoe dan ook verwisseld, dus aan het eind van de dag maken de stockfoto’s niet uit.

 • StudioPress
 • Mobiel responsief + HTML5
 • $ 99,95 (inclusief Genesis)

BEKIJK ALTITUDE PRO

3. Jager

Hunter is ontwikkeld door Web savvy marketing die branchespecifieke WordPress-thema’s maakt die zijn gebouwd in het Genesis Framework. Dit specifieke thema is voor jacht op outfitters, gidsen, taxidermisten of iedereen die op zoek is naar een professionele buitenwebsite. Het beschikt over 2 navigatiemenu’s, 3 kleuropties, widgetized homepage, flexibele rotator, call-to-action, prijstabellen en een YouTube + fotogalerij. Dit is mijn favoriete Web Savvy Marketing-thema.

 • Web savvy marketing
 • Mobiel responsief
 • $ 79,95 + Genesis Framework

BEKIJK JAGER

4. Navigatie Pro

navigatie pro

Navigation Pro, gebouwd op het populaire Genesis-framework en u aangeboden door het getalenteerde team van StudioPress, is een veelzijdig buitenthema. Het is gebouwd om razendsnel te laden, zodat uw site altijd heel snel wordt weergegeven. En het wordt geleverd met geweldige functies zoals atoomblokken voor eenvoudige sitebouw, WooCommerce-compatibiliteit, ingebouwde bestemmings- en prijspagina’s, en het is zelfs klaar voor vertaling, zodat uw reisgerelateerde inhoud een breder publiek kan bereiken.

 • StudioPress
 • Mobiel responsief + HTML5
 • $ 129,95 (inclusief Genesis)

BEKIJK NAVIGATIE PRO

5. Inkt

Inkt - WordPress Story Theme

Inkt is een outdoor-thema van ThemeForest dat een volledige breedte-indeling gebruikt om uw beste foto’s en inhoud te laten zien. Het benadrukt verhalen vertellen en volgens de thema details, is zo eenvoudig aan te passen dat het geen thema-opties heeft, maar vertrouwt op de ingebouwde Theme Customizer. Bekijk de themadetails omdat het je een heleboel beschikbare opties laat zien.

 • $ 44
 • ThemeForest
 • Mobiel responsief
 • 4.83 / 5 Star Rating

BEKIJK INKT

Kan niet beslissen over een buitenthema?

Het enige dat een WordPress-thema voor buiten betekent, is dat de inhoud en styling een uiterlijk voor buiten hebben, maar dit kan met elk type WordPress-thema worden gedaan met slechts een paar aanpassingen.

Met dat in gedachten, als je een thema dat je leuk vindt niet in mijn lijst hebt gevonden, wil je misschien mijn volledige lijst met Genesis-aangedreven WordPress-thema’s die allemaal mobiel responsief zijn, SEO-vriendelijk, HTML5 en gebouwd in het Genesis Framework. Ik weet zeker dat je een leuk thema zult vinden.

Als je mijn lijst nuttig vond, deel deze dan. Ik zou dat fijn vinden :)

Proost!

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map