7 Genesis Child-thema’s met Parallax-scrollen (die allemaal mobiel responsief, HTML5 en lichtgewicht zijn)

Genesis Parallax-thema's


Als u op zoek bent naar een ander Genesis parallax-thema dan Parallax Pro, Ik heb je gedekt.

Deze parallax-thema’s zijn allemaal gebouwd in de Genesis Framework. Ik heb ze verzameld van StudioPress, Hello You Designs, Creative Market en andere Genesis-themawinkels. Alle 7 Genesis-thema’s zijn mobiel responsief + HTML5 die ik ook heb gespecificeerd in de details van elk thema.

Parallax geeft uw site een gevoel van diepte met verticaal ontwerp met achtergrondafbeeldingen (of video’s). Hoewel sommige mensen parallax-websites bekritiseren omdat ze geen SEO hebben omdat ze maar een website van één pagina zijn, kun je eigenlijk onbeperkte pagina’s en berichten hebben, en ze kunnen ontwerp en functionaliteit bevatten die andere Genesis-thema’s hebben. Volg gewoon de installatie-instructies van uw thema en gebruik StudioPress ‘ Genesis installatie-instructies, plug-ins, en tutorials.

1. Altitude Pro

hoogte-featured-wordpress-thema

Altitude Pro is vergelijkbaar met Parallax Pro, alleen heeft het een enkele pagina (homepage) waar de afzonderlijke secties groter zijn dan die in Parallax Pro. De navigatie-items hoeven niet het scroll-effect te hebben – elk item kan naar een nieuwe pagina leiden (zie links in voettekst). Altitude Pro is een schoon, eenvoudig thema dat snel kan worden aangepast tot een geweldige Genesis-website.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobiel responsief + HTML5
 • $ 99,95 (inclusief Genesis)

BEKIJK ALTITUDE PRO

2. Café Pro

Cafe Pro Parallax Thema

Café Pro is een restaurantthema met parallax-ontwerp. StudioPress zegt dat het het Parallax Pro- en Foodie-thema combineert om een ​​oplossing te creëren voor restaurants en andere fysieke bedrijven. Bevat een ingebouwd menu en andere functies van een restaurantwebsite.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobiel responsief + HTML5
 • $ 99,95 (inclusief Genesis)

BEKIJK CAFÉ PRO

3. Parallax Pro

Parallax Pro StudioPress Thema

Parallax Pro is ontwikkeld door StudioPress en is waarschijnlijk het meest populaire Genesis parallax-thema op de markt. Hier zijn YouTube-instructies voor het instellen, maar het wordt geleverd met 5 kleuropties (blauw, groen, oranje, roze, rood), 3 lay-outopties (hoewel je er meer kunt toevoegen met plug-in zoals Genesis Design Palette), en het thema is over het algemeen zeer aanpasbaar. Bekijk de voorbeeldwebsites die ik heb vermeld om te zien hoe verschillende lay-outs, kleuren en ontwerpen eruit zien.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobiel responsief + HTML5
 • $ 99,95 (inclusief Genesis)

BEKIJK PARALLAX PRO

4. Hallo & Team

hallo en team

Als je de 21 Genesis-thema’s van Hello You Designs niet hebt gezien, zou je dat moeten doen. Ze zijn allemaal mobiel responsief + HTML5 en hebben (optioneel) WooCommerce-functionaliteit. Wat nog belangrijker is, ze zijn echt van designer kwaliteit – ze zien er volledig uniek en symmetrisch uit. Wordt geleverd met meer dan 20 WordPress-videozelfstudies, levenslange thema-ondersteuning en installatie-instructies.

 • $ 65 + Genesis Framework
 • Thema-details
 • Installatie-instructies (na aankoop)
 • Voorbeelden: reclaimedbyyou.com, meer

BEKIJK HELLO & TEAM

5. Hallo trending

Hallo trending Genesis-thema

Nog een Genesis parallax-thema van Hello You Designs. Hello Trending heeft een carrouselschuifregelaar, parallax-afbeeldingsgebieden die u in de customizer kunt wijzigen en de mogelijkheid om de blog eenvoudig toe te voegen aan of te verwijderen van de homepage in de customizer. Wijzig kleuren, lettertypen, lay-outs en andere functies die bij uw merk passen. Optioneel WooCommerce en ingebouwde portolio.

 • $ 59 + Genesis Framework
 • Thema-details
 • Installatie-instructies (na aankoop)
 • Voorbeelden: mainstreetwebstudio.com

BEKIJK HELLO TRENDING

6. Gewoon charmant

Gewoon charmant Genesis-thema

Simply Charming is een vrouwelijk Genesis parallax-thema ontwikkeld door Restored 316 Designs, een aanbevolen Genesis-ontwikkelaar op de website van StudioPress. Simply Charming wordt geleverd met 7 verschillende kleurstijlen, 3 lay-outopties en heel veel opmaakmogelijkheden voor de startpagina.

 • 316 ontwerpen gerestaureerd
 • @ gerestaureerd316
 • Mobiel responsief + HTML5
 • $ 75 + Genesis Framework

BEKIJK EENVOUDIG CHARMANTE

7. Hallo Boho

hallo boho

Nog een Genesis parallax-thema van Hello You Designs. Hallo Boho heeft een filterbaar portfolio, parallax-afbeeldingsgebieden die u in de aanpasser kunt wijzigen en de mogelijkheid om de blog eenvoudig toe te voegen of te verwijderen van de startpagina in de aanpasser. Wijzig kleuren, lettertypen, lay-outs en andere functies die bij uw merk passen. Optionele WooCommerce-functionaliteit voor het starten van een online winkel.

 • $ 65 + Genesis Framework
 • Thema-details
 • Installatie-instructies (na aankoop)
 • Voorbeelden: mainstreetwebstudio.com

BEKIJK HELLO BOHO

Host uw website op SiteGround

SiteGround werd beoordeeld als de # 1 WordPress-host in een Facebook-peiling genomen door de ambtenaar WordPress Hosting Facebook-groep (ze waren # 1 in poll van vorig jaar ook) en kreeg me <1s laadtijden met perfecte 100% scores in GTmetrix en Pindgom. Als je WordPress-hosting nodig hebt waardoor je thema / website snel laadt, staan ​​ze constant op # 1 draad na draad na draad aangezien ze zullen u gratis migreren en de meeste mensen zien het leuk laadtijd verbeteringen. Ik gebruik hun GoGeek die 4x meer heeft serverbronnen (de # 1 snelheidsfactor van de site).

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-poll-februari-2019

Hosting-aanbevelingen-poll

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll

Kan niet beslissen over een Genesis-thema?

Hoewel dit de enige Genesis parallax-thema’s zijn die er zijn, zijn er genoeg andere Genesis-thema’s kiezen uit. Dat linkt naar een bericht dat ik schreef dat tonnen Genesis-thema’s organiseert in industrieën en thematype. Het is de moeite waard om een ​​kijkje te nemen, zodat u uw opties kent.

Als je mijn lijst nuttig vond, deel deze dan. Ik zou dat fijn vinden. En als je nog andere Genesis-thema’s kent met parallax-scrollmogelijkheden, stuur me dan een bericht!

Proost,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map