De 3 beste Genesis-themapakketten (ook bekend als ontwikkelaarspakketten) waar u meerdere thema’s met korting kunt kopen

EEN WordPress themapakket is een bundel thema’s tegen een gereduceerde prijs, en er zijn er maar 4 voor de Genesis Framework. Zij zijn StudioPress, Zigzagpress, Web savvy marketing, en Themedy.


Het zijn allemaal eenmalige kosten, behalve voor StudioPress die onlangs hun prijzen hebben gewijzigd in $ 499,95 plus een terugkerende vergoeding van $ 99,95 / jaar. Web Savvy Marketing zijn allemaal branchespecifieke thema’s en het Zigzagpress-themapakket wordt geleverd met levenslange ondersteuning (terwijl andere dat niet doen). Dit zijn het soort belangrijke details die ik met u zal delen in deze lijst. Hoop dat je het leuk vind!

Ja, ik heb gelieerde links gebruikt, u kunt er zeker van zijn dat ze rechtstreeks naar Navient gaan voor studieleningen (dank u). Maar hopelijk vind je deze lijst nuttig bij het vinden van je Genesis-themapakket, omdat ik veel tijd heb besteed aan het onderzoeken en samenstellen van deze lijst. Daar zijn ze…

1. StudioPress Pro Plus All-Theme-pakket

StudioPress Pro Plugin All Theme Package

StudioPress heeft het Genesis Framework gebouwd, zodat u weet dat hun thema’s zijn betrouwbaar en goed gecodeerd. U krijgt ook alle thema’s van derden op StudioPress die kwaliteitstesten ondergaan. De meeste StudioPress-thema’s worden geleverd installatie-instructies en hun steun is solide (een grote ondergang voor andere Genesis-themawinkels). Ze zijn de # 1 plek om Genesis-kinderthema’s te krijgen, wat op zich al een enorm voordeel is (als je Genesis-sites bouwt voor klanten is de kans groot dat ze een StudioPress-thema willen gebruiken). Hun thema’s worden ook regelmatig bijgewerkt en StudioPress is actief op de populaire Genesis WP Facebook-groep. De StudioPress-website zit vol met tutorials net zoals Genesis-plug-ins. Dit zijn slechts een paar voordelen van het kiezen van StudioPress, dus als u de terugkerende vergoeding van $ 99,95 kunt overschrijden, zouden dit uw eerste keuze moeten zijn.

 • $ 499,95 + $ 99,95 / jaar
 • Toegang tot thema’s van derden
 • Toegang tot thema’s, updates, ondersteuning
 • De meeste thema’s zijn responsief + HTML5
 • Schone code, lichtgewicht, snelle laadtijden
 • 30 dagen restitutiebeleid

BEKIJK STUDIOPRESS PRO PLUS PACK ALL-THEMA PAKKET

2. Zigzagpress Forever lidmaatschap

Zigzagpress Theme Pack

Zigzagpress is een verzameling van 31+ Genesis-kinderthema’s met een Forever-lidmaatschap tegen een eenmalige vergoeding van $ 349. Zigzagpress-thema’s zijn super mooi (StudioPress-thema’s zijn lichtgewicht en minimaal, terwijl Zigzagpress-thema’s dat zijn gestyled met shortcodes, portefeuilles, en andere functies. Hoewel u hiervoor op plug-ins kunt vertrouwen, zijn Zigzagpress-elementen vooraf opgemaakt zodat ze overeenkomen met de lettertypen, kleuren en styling van het thema (waardoor het veel gemakkelijker is om aan te passen). Ik heb Prestige, Mindfulness, Drone, Zen en Showroom gebruikt. Ze waren allemaal supergemakkelijk om mee te werken, dus als je nieuw bent bij Genesis, wil je misschien het themapakket Zigzagpress Genesis gebruiken. Bevat alle toekomstige thema’s. De ENIGE klacht die ik heb is dat sommige thema’s typefouten in de tekst kunnen hebben, en ondersteuning kan volgens sommige klanten twijfelachtig zijn.

 • $ 349 (eenmalig)
 • Alle thema’s zijn mobiel responsief
 • Toegang tot thema’s, updates, ondersteuning
 • Meerdere startpagina-indelingen
 • 30 dagen restitutiebeleid

BEKIJK ALTIJD LIDMAATSCHAP ZIGZAGPRESS

3. Web Savvy Marketing Developer Pack

Web Savvy Marketing Genesis-thema's

Web Savvy Marketing creëert branchespecifiek Genesis kinderthema’s voor non-profitorganisaties, psychologen, tandartsen, universiteiten, makelaars, advocaten, accountants, salons en andere industrieën. Ze hebben ook een stel Genesis WooCommerce-thema’s. De inhoud kan altijd worden verwisseld, maar sommige mensen willen hun foto’s / lay-outs zo dicht mogelijk bij hun definitieve website houden. Web Savvy Marketing is een aanbevolen Genesis-ontwikkelaar op de website van StudioPress en heeft een solide reputatie in de Genesis-gemeenschap. Aanbevolen.

 • $ 299,99 (eenmalig)
 • Teruggavebeleid: geen restitutie
 • Toegang tot thema’s, updates, ondersteuning
 • De meeste thema’s zijn responsief + HTML5

BEKIJK WEB SAVVY MARKETING DEVELOPER PACK

Ik weet dat het een grote investering is, vooral als je niet rijk bent. Ik ben niet rijk, maar ik heb het themapakket StudioPress en Zigzagpress gekocht en heb ze gebruikt om meerdere websites te bouwen, zowel voor mezelf als voor klanten. Als je vragen hebt over een van deze, laat me een reactie achter en ik beantwoord graag al je vragen. Anders veel geluk voor jou!

Proost,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map