Genesis Framework Review – Waarom het gebruik van een door Genesis aangedreven WordPress-thema (door StudioPress) het slimme is om te doen

Ik geef niet veel 5-sterrenbeoordelingen, maar het Genesis Framework is een uitzondering. Ik gebruik Genesis dagelijks wanneer ik werk aan mijn eigen WordPress-site (deze) en die van mijn klant. Ik raad altijd aan om een Genesis-aangedreven WordPress-thema vanwege de ingebouwde SEO, betrouwbaarheid, beveiliging en andere functies. Ik behandel al deze in mijn Genesis Framework-recensie.


Dit is waarom Genesis een perfecte 5-sterrenbeoordeling verdient …

Genesis wordt gebruikt door de pro’s

Genesis wordt aanbevolen door de oprichter van WordPress, Matt Mullenweg. Er zijn twee andere mensen die Genesis gebruiken die niet worden vermeld op de StudioPress-website: Joost De Valk (van de Yoast SEO Plugin) en Matt Cutts (hoofd spam bij Google). Als het wordt aanbevolen door de beste honden van WordPress, Yoast en Google, dan is het het waard.

Grote selectie van door Genesis aangedreven WordPress-thema’s

Je kunt een door Genesis aangedreven WordPress-thema krijgen van elk van deze themawinkels. Ik blijf graag bij StudioPress-thema’s omdat zij degenen zijn die het Genesis Framework hebben gebouwd, maar er zijn een aantal hele leuke thema’s van derden om uit te kiezen.

Werkelijke ingebouwde SEO

 • Lichtgewicht code betekent snellere laadtijden
 • Genesis ondersteunt code van schema.org (nodig voor rich snippets)
 • Alle StudioPress-thema’s zijn geoptimaliseerd door SEO-expert Greg Boser
 • De meeste thema’s reageren mobiel (goed voor SEO)

De belangrijkste reden waarom Genesis-thema’s ingebouwde SEO hebben, is omdat ze lichtgewicht code gebruiken. Hierdoor laadt uw site sneller (sitesnelheid is een rankingfactor in Google). Genesis zit ook niet vol met onnodige opties, wat vaak kan leiden tot langzame laadtijden.

Er zijn ingebouwde SEO-instellingen voor Genesis, maar ik raad het gebruik van de Yoast SEO-plug-in om deze instellingen te overschrijven, voornamelijk omdat Yoast een inhoud analyse functie.

Geweldige community & Ondersteuning

Weet je hoe er talloze gratis WordPress-tutorials online zijn? Vergelijkbaar met Genesis.

StudioPress biedt documentatie voor elk thema om u op weg te helpen en ze plaatsen updates op sociale netwerken over Genesis-gerelateerde onderwerpen. Er zijn ook sociale-mediagroepen van derden die elkaar helpen. En als u een ontwikkelaar moet inhuren om u te helpen uw thema aan te passen, vindt u hier een lijst met StudioPress heeft Genesis-ontwikkelaars aanbevolen.

De juiste hoeveelheid ingebouwde functies

 • Meerdere pagina-indelingen
 • Aangepaste widgets
 • Aangepaste koptekst
 • Eigen achtergrond
 • Sjabloon over de volledige breedte
 • Thema opties

Sommige WordPress-thema’s worden geleverd met tal van ingebouwde functies. Hoewel deze in het begin aantrekkelijk kunnen zijn, zijn ze ook berucht omdat ze een website vertragen.

Genesis bevat alleen functies die nodig zijn voor het ontwerpen van een website die ze hun ‘lichtgewicht code’ noemen. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar pagina-indelingen, widgets en thema-opties om een ​​mooie site te ontwerpen. U kunt (en moet) indien nodig plug-ins gebruiken. Blijf lezen…

WordPress-plug-ins alleen voor Genesis-thema’s

Mijn Genesis Framework-review bevat natuurlijk WordPress-plug-ins die speciaal zijn gebouwd voor door Genesis aangedreven WordPress-thema’s. De meeste hiervan hebben een zeer goede beoordeling.

Ik zou zeker enkele van de plug-ins van StudioPress gebruiken. StudioPress staat bekend om het ontwikkelen van eersteklas producten, zowel thema’s als plug-ins, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat de plug-in verouderd raakt, kapot gaat of met uw site knoeit.

Betrouwbaarheid & Vertrouwen

Genesis Automatische updates

Aan het eind van de dag wil ik me geen zorgen maken of mijn thema goede SEO, beveiliging of een van de dingen heeft die een thema zou moeten hebben.

Ik weet dat Genesis deze niet alleen bevat, maar ook automatisch wordt bijgewerkt. Ik weet dat dit eventuele problemen met mijn site zal minimaliseren. En ik weet dat het team van StudioPress weet wat ze doen. Ik wil gewoon in goede handen zijn, zodat ik kan omgaan met waar ik goed in ben, en dat is precies wat je krijgt als je het Genesis Framework gebruikt.

Gemoedsrust op zijn best.

Ga je gang en blader door Genesis aangedreven WordPress-thema’s zodat u minder tijd kwijt bent aan het runnen van uw website en meer tijd heeft om deze te laten groeien.

Proost,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map