YouTube SEO: Com optimitzar els vostres vídeos per obtenir un nivell més alt tant a YouTube com a Google (basats en els factors de classificació de la cerca de YouTube)

03.06.2020
YouTube SEO 'YouTube SEO: Com optimitzar els vostres vídeos per obtenir un nivell més alt tant a YouTube com a Google (basats en els factors de classificació de la cerca de YouTube)
0 11 мин.

No tinc sensació de YouTube, però he rebut més de 50.000 visualitzacions en molts dels meus vídeos. Contribueixo a aquest vídeo de YouTube de YouTube.


Per descomptat, haureu d’utilitzar la paraula clau al títol del vídeo, a la descripció, al nom del fitxer i a penjar una bonica miniatura personalitzada, però a YouTube també es basa molt senyals de compromís per classificar vídeos. És per això que és tan important apuntar durant més de 10 minuts, escriure un guió i promocionar el vostre vídeo.

També és per què m’agrada la creació de vídeos conjuntament amb el contingut del meu lloc web (incrustar el vídeo al meu bloc dóna més visualitzacions, temps de visualització, M’agrada, etc). El vídeo també millora el contingut del meu bloc i ajuda a atreure enllaços, accions i persones que passen més temps al meu lloc. És un guanyador.

Aquí teniu què fer.

1. Factors de classificació de YouTube

youtube-video-seo-ranking-factors-infographic

2. Trieu una paraula clau de vídeo en complert automàtic

Les millors paraules clau de vídeo són frases específiques (de cua llarga) que es mostren tant a YouTube com a Google Completar automàticament. D’aquesta manera podeu classificar el vídeo en tots dos llocs i obtenir més trànsit. Comenceu a escriure una paraula clau a YouTube i completarà la frase o utilitzeu el caràcter subratllat _ perquè l’empleneu en blanc amb més idees. Podeu fer-ho en qualsevol part de la frase.

Trieu frases específiques : L’orientació de paraules clau àmplies pot obtenir més visualitzacions, però són molt més competitives que frases específiques. Si heu d’orientar frases àmplies o específiques, depèn de competència de paraules clau, la qualitat del vídeo i la optimització del vídeo.

Paraules clau de YouTube

Vídeo-paraula clau de recerca

Tendències de Google és un altre lloc per trobar paraules clau de vídeo:

Paraules clau de YouTube: tendències de Google

3. Aprendre la competència de la paraula clau

Extensió de Chrome MozBar – instal·leu l’extensió a Google Chrome. Ara Google la vostra paraula clau mentre cerca YouTube, així: lloc: www.youtube.com el terme de cerca. Si els resultats principals tenen una PA més alta (autoritat de pàgina), la paraula clau és més competitiva. Les paraules clau àmplies són, naturalment, més competitives i requereixen que feu un vídeo millor, així que trieu una frase específica de YouTube / Google Autocomplete i creeu un vídeo millor que els millors resultats..

Competència de paraules clau de vídeo

VidIQ Extensió de Chrome – instal·leu aquesta extensió de Google, cerqueu la paraula clau a YouTube i mireu alguns vídeos als primers resultats. Veureu una puntuació de SEO basada en quants gustos, disgustos, visualitzacions, comentaris, accions socials, subscriptors, temps de visualització, interacció de vídeo i altres mètriques sobre el vídeo. També podeu veure quines etiquetes s’utilitzen i la durada de la descripció del vídeo.

YouTube-Video-Competició

Podeu veure la majoria de senyals sense l’extensió:

YouTube-SEO-Competència

4. Creeu el vídeo

Paraula clau de SayYour – dir verbalment la paraula clau algunes vegades és com la densitat de paraules clau per als vídeos. Digues-ho de manera natural, no digues-ho només per dir-ho. Incloure partits parcials també és bo.

La longitud és la força – això s’aplica tant als vídeos com al contingut del vostre lloc. Els vídeos més llargs es classifiquen perquè la gent pot trobar tot el que busquen, especialment tutorials i ressenyes. La gent passarà més temps veient el vostre vídeo i probablement tindreu més compromís. No hi ha cap durada perfecta, però intenteu fer vídeos com a mínim 10 minuts, veureu millors resultats.

Qualitat HD – podeu utilitzar el vostre telèfon, però una bona càmera de vídeo HD fa una gran diferència. Si esteu enregistrant el vostre ordinador, assegureu-vos de comprovar la configuració per obtenir un òptim de vídeo + àudio.

Arribar al punt – editeu TOTES les pauses innecessàries (faig servir Screencast-O-Matic) i ser concis. Sóc molt exigent al respecte i he notat una gran diferència en la participació del meu vídeo.

Feu el vostre Betters – millor que qui tingui els millors resultats, això és el que fa tot el SEO.

Targetestargetes són el botó petit i (informació). Aquests poden enllaçar amb vídeos relacionats, un lloc web associat, enquestes, donacions o un altre canal de YouTube. Són mòbils (a diferència de les anotacions obsoletes de YouTube) i les podeu afegir al gestor de vídeos de YouTube.

Vídeo relacionat amb targetes de YouTube

Targetes de vídeo-suggerides de YouTube

YouTube-Cards

5. Utilitzeu la paraula clau al nom del fitxer

Abans penjant el vídeo, etiqueta el fitxer de vídeo com a paraula clau. Si ja heu carregat el vídeo, malauradament, no hi ha cap manera de canviar-ho (tanmateix, només és un petit factor de classificació).

YouTube-Vídeo-Filename

6. Escriviu un títol descriptiu, ric en paraules clau

Un bon títol té dues coses: la vostra paraula clau i un titular atractiu. Google sol mostrar els primers 50 a 60 caràcters, de manera que intenteu mantenir-vos dins d’aquest interval. No heu d’utilitzar SEMPRE la coincidència exacta de la vostra paraula clau, però cada paraula individual hauria d’estar present, com a mínim, al títol del vídeo.

Youtube-Vídeo-Títol

7. Escriviu una llarga descripció amb paraules clau, marca de temps, enllaços

Les descripcions llargues són excel·lents per a YouTube vídeo de SEO i us ofereixen un lloc on afegir els segments de temps, enllaços útils i un resum general. El text és molt important per classificar qualsevol tipus de contingut.

Descripció de Youtube-Vídeo

Inclou la paraula clau a la primera frase – tant YouTube com Google utilitzen els primers 160 caràcters com a meta descripció que apareix als resultats de la cerca. Escriviu aquesta frase (o dues) amb prudència ja que la gent la llegirà per determinar si faran clic al vostre vídeo. Una regla general és utilitzar de manera natural la vostra paraula clau unes 2-3 vegades en la descripció del vostre vídeo.

Youtube-Meta-Descripció

Youtube-SEO-Meta-Descripció

Marques de temps Permet que els espectadors puguin saltar a seccions del vídeo perquè puguin trobar el que busquen, la qual cosa també millora la participació amb el vostre vídeo. Això és especialment útil per a vídeos llargs.

Exemples

 • : 21 (21 segons)
 • 1:21 (1 minut i vint-i-un segons)
 • 1:30:21 (1 hora, 30 minuts i 21 segons)

Enllaços – Google segueix enllaços per determinar la rellevància d’un vídeo (similar als enllaços interns del vostre lloc web). Afegiu uns quants enllaços útils als altres vídeos, articles al bloc o recursos útils.

8. Afegiu etiquetes (conservativament)

No penseu amb això, només n’hi afegiu uns quants …

Etiquetes de Youtube

9. Dissenya una miniatura personalitzada agradable

Carregueu un miniatura personalitzada a la gestor de vídeos a Informació & Configuració (ho haureu de fer verifiqueu el vostre compte primer). Les mides han de ser de 1280 (p) x 720 (h) píxels. Això apareixerà als resultats de la cerca i a la secció “cerques relacionades” a YouTube. Proveu d’escriure alguna cosa a BET LETTERS.

Miniatura personalitzada de Youtube

10. Carregueu una transcripció

Google no fa una bona tasca en la transcripció de vídeos en text (mireu com és de tristesa a la foto). Haureu de transcriure-ho manualment, en cas contrari, les paraules clau que esmenteu al vídeo es destinaran. Tu pots també externalitzar això a un autònom de manera barata a upwork.com.

Youtube-Subtítols

Youtube-Video-Transcript

Youtube-Video-Transcriber

11. Afegir una ubicació (SEO local)

Si el vostre vídeo inclou una paraula clau localitzada com “Chicago Wedding Photographer” o només voleu orientar-vos a una ubicació, podeu especificar-ho al gestor de vídeo a Configuració avançada. Recordeu incloure també la paraula clau localitzada al vostre títol, descripció, nom del fitxer, etc.

Ubicació de vídeo de Youtbe

12. Crear una publicació de bloc dirigida a la mateixa paraula clau

Video-bloc-publicació

Per què hauríeu de fer-ho

 • Tant la publicació de vídeo com de bloc es poden classificar a la primera pàgina de Google
 • Trànsit a la publicació del vostre blog = visualitzacions del vostre vídeo i viceversa
 • Ja heu creat el vídeo perquè la publicació hauria de ser relativament fàcil
 • Si afegiu vídeos al vostre lloc web / bloc, milloreu la implicació + SEO
 • Us ofereix més visualitzacions, gustos, incrustacions i mètriques utilitzades en els factors de classificació de YouTube

13. Consells sobre incrustar vídeos

Tweaking The Iframe

opció 1: Copieu l’enllaç de YouTube i enganxeu-lo al contingut (WordPress farà la resta).

Opció 2: Aneu al vídeo de YouTube que vulgueu incrustar i, a continuació, copieu i enganxeu el codi incrustat al vostre HTML. Aquest mètode permet especificar l’amplada i l’altura del vídeo:

Incrustar un vídeo de YouTube

Opció 3: Obriu un vídeo quan feu clic a un enllaç mitjançant el botó Plugin de WP Video Lightbox.

Amagueu el títol de vídeo de YouTube

Amagueu els controls de vídeo de YouTube

14. Respon a comentaris

Què fa que els vídeos siguin més alts? Comentaris. Què obté més comentaris? Respostes!

Comentaris de YouTube

15. Promocioneu el vídeo de YouTube

Tu necessites promociona el teu vídeo – les visualitzacions no són tan sols. Incorporeu-lo al vostre lloc web / bloc. Compartiu-lo a les xarxes socials i utilitzeu-lo al vostre butlletí i materials de màrqueting.

16. Dissenya el teu canal

Banner de canals de YouTube

Creeu una pancartacanvas.com ho fa fàcil. La imatge ha de ser de 2560 (w) x 1440 (h) píxels.

Pàgina d’inici del canal – carregueu el logotip, ompliu la secció aproximada, afegiu-ne un vídeo destacat. No és tan dur.

Llistes de reproducció – si creeu una sèrie de vídeos, penseu crear una extensa llista de reproducció de vídeos.

17. Resultats = 1a pàgina a YouTube i Google

Aquest vídeo és força antic, però el meu bloc (o vídeo) encara es troba a la pàgina 1 de YouTube i Google.

Youtube-Video-SEO

YouTube-Video-SEO

18. Equips que utilitzo

 • Càmera de vídeo HD (un bon telèfon funciona)
 • Programa d’edició (faig servir Screencast-O-Matic)
 • Habilitats bàsiques de disseny gràfic (per a miniatures personalitzades) – Jo faig servir GIMP
 • 25 $ per contractar un autònom per a transcripció de vídeo (estalvieu temps)
 • Un bloc (faig servir temes i StudioPress Hosting de SiteGround qui també ho és utilitzat per Yoast)

I així és com posicioneu els vídeos de YouTube més amunt tant a YouTube com a Google. Sóc un programa d’un home, així que 100.000 visualitzacions entre els meus vídeos són una bona quantitat per a mi. Segurament, si teniu una petita empresa i gent que us pot ajudar, també ho podeu fer. Si teniu preguntes, deixeu-me un comentari i estaré encantat d’ajudar-vos. I si us sembla útil, feu-ne un comentari.

Preguntes freqüents

&# x1f34e; Quins són els 5 principals factors de YouTube SEO?

Trobar paraules clau (a YouTube Completar automàticament) i analitzar la competència de les paraules clau són dos factors importants i us ajudaran a aprendre si fins i tot podreu classificar-vos per a una paraula clau específica. A continuació, utilitzeu aquesta paraula clau al títol, la descripció i creeu vídeos en profunditat per millorar la participació. Hi ha tres altres factors. Un títol i una miniatura enganxoses ajuda.

&# x1f34e; Com puc aprendre la competència d’una paraula clau de vídeo?

Busqueu la paraula clau a YouTube i mireu els resultats principals per veure quants senyals d’interacció tenen els vídeos principals. L’extensió de Chrome VidIQ també és una excel·lent eina per aprendre la competència de les paraules clau de vídeo.

&# x1f34e; On puc trobar paraules clau per als vídeos de YouTube?

Completar automàticament YouTube és un lloc ideal per trobar paraules clau de vídeo. Proveu d’utilitzar el truc de farciment (que es mostra a aquesta guia) per trobar encara més idees de paraules clau.

&# x1f34e; On puc utilitzar la meva paraula clau?

Utilitzeu la vostra paraula clau en el nom del fitxer (abans de penjar el vídeo), el títol i dues vegades en la descripció del vídeo.

&# x1f34e; Quina importància té la interacció amb el vídeo?

YouTube es basa molt en els senyals d’interacció per determinar com d’utilitat és un vídeo i fins a un punt elevat. Per això, els comentaris, els comentaris, les visualitzacions, el temps de visualització i les accions són fonamentals.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector