YouTube SEO: Cum să-ți optimizezi videoclipurile pentru a obține un nivel mai mare atât pe YouTube cât și pe Google (pe baza factorilor de clasare a căutării pe YouTube)

Nu am nicio senzație pe YouTube, dar am primit peste 50.000 de vizualizări în multe videoclipuri. Eu contribuie la acest video YouTube SEO.


Desigur, ar trebui să utilizați cuvântul cheie în titlul videoclipului, descrierea, numele fișierului și să încărcați o miniatură personalizată, dar YouTube se bazează foarte mult pe semnale de logodnă pentru a clasifica videoclipuri. Acesta este motivul pentru care vizează 10+ minute, scrie un script și promovarea videoclipului dvs. este atât de important.

Este și motivul pentru care îmi place crearea de videoclipuri în legătură cu conținutul site-ului meu web (încorporarea videoclipului pe blogul meu îi oferă mai multe vizualizări, timp de vizionare, like-uri, etc). De asemenea, videoclipul îmbunătățește conținutul blogului meu și ajută la atragerea de link-uri, partajări și oameni petrec mai mult timp pe site-ul meu. Este un câștig-câștig.

Iată ce să faci.

1. Factorii de clasare YouTube

youtube video-SEO-rang-factori-ilustrației

2. Alegeți un cuvânt cheie video în automat

Cele mai bune cuvinte cheie video sunt expresii specifice (cu coadă lungă) care apar atât pe YouTube, cât și pe completarea automată Google. Astfel poți clasifica videoclipul în ambele locuri și obține mai mult trafic. Începeți să tastați un cuvânt cheie pe YouTube și acesta va completa fraza sau folosiți caracterul subliniat _ pentru ca acesta să completeze semifabricatul cu mai multe idei. Puteți face acest lucru oriunde în expresie.

Alegeți expresii specifice – direcționarea unor cuvinte cheie largi puteți obține mai multe vizualizări, dar sunt mult mai competitive decât expresiile specifice. Dacă trebuie să vizați fraze largi sau specifice, depinde de concurența cuvântului cheie, calitatea video și cât de bine optimizați videoclipul.

YouTube-Cuvinte cheie

Video-cuvinte cheie de cercetare-

trenduri Google este un alt loc pentru a găsi cuvinte cheie video:

Cuvinte cheie YouTube - Tendințe Google

3. Aflați Concurența cuvântului cheie

Extensia Chrome MozBar – instalați extensia pe Google Chrome. Acum Google cuvântul dvs. cheie în timp ce căutați pe YouTube, astfel: site-ul: www.youtube.com termenul dvs. de căutare. Dacă rezultatele de top au o PA mai mare (autoritatea paginii), cuvântul cheie este mai competitiv. Cuvintele cheie largi sunt în mod natural mai competitive și necesită să creezi un videoclip mai bun, așa că alege o expresie specifică din YouTube / Completarea automată a Google și creează un videoclip mai bun decât rezultatele de top.

Video-cuvinte cheie-Concurență

VidIQ Extensie Chrome – instalați această extensie Google, căutați cuvântul dvs. cheie pe YouTube și consultați câteva videoclipuri în rezultatele de top. Veți vedea un scor SEO în funcție de numărul de like-uri, nu-i place, vizualizări, comentarii, share-uri sociale, abonați, ore de vizualizare, implicare video și alte valori despre videoclip. Puteți vedea, de asemenea, ce etichete sunt utilizate și lungimea descrierii videoclipului.

YouTube Video-Concurență

Puteți vedea cele mai multe semnale fără extensie:

YouTube-SEO-Concurență

4. Creați videoclipul dvs.

Spuneți cuvântul dvs. cheie – vorbind verbal de câteva ori cuvântul cheie este ca densitatea cuvintelor cheie pentru videoclipuri. Spuneți-l natural, nu spuneți-l doar pentru a spune. Includerea meciurilor parțiale este de asemenea bună.

Lungimea este forța – acest lucru se aplică atât videoclipurilor, cât și conținutului de pe site-ul dvs. Videoclipurile mai lungi au un nivel ridicat, deoarece oamenii pot găsi tot ceea ce caută, în special tutoriale și recenzii. Oamenii vor petrece mai mult timp vizionând videoclipul dvs. și veți avea probabil mai multă logodnă. Nu există o lungime perfectă, dar încercați să creați videoclipuri cel puțin 10 minute, veți vedea rezultate mai bune.

Calitate HD – puteți folosi telefonul, dar o cameră video HD frumoasă face o diferență mare. Dacă vă înregistrați computerul, asigurați-vă că verificați setările pentru video + audio optim.

Treci la subiect – editați TOATE pauzele inutile (eu folosesc Screencast-O-Matic) și fiți concis. Sunt extrem de trist în acest sens și am observat o diferență uriașă în implicarea videoclipului meu.

Faceți-vă Betters – mai bine decât oricine are cele mai bune rezultate, asta este tot ce înseamnă SEO.

Carduricarduri sunt butonul mic (informație). Acestea se pot conecta la videoclipuri conexe, un site web asociat, sondaje, donații sau un alt canal YouTube. Sunt prietenoase cu dispozitivele mobile (spre deosebire de adnotările depășite de pe YouTube) și le puteți adăuga în managerul video YouTube.

YouTube-Carduri-Related-Video

YouTube-sugerată-Video-Carduri

YouTube-Carduri

5. Utilizați cuvântul cheie în numele fișierului

Inainte de încărcarea videoclipului dvs., etichetați fișierul video ca cuvânt cheie. Dacă ați încărcat deja videoclipul, nu există, din păcate, nici o modalitate de a schimba acest lucru (cu toate acestea, este doar un mic factor de clasare).

YouTube-Video-Filename

6. Scrieți un titlu descriptiv, bogat în cuvinte cheie

Un titlu bun are 2 lucruri: cuvântul dvs. cheie și un titlu încântător. De obicei, Google afișează primele 50–60 de caractere, așa că încercați să rămâneți în intervalul respectiv. Nu trebuie să folosiți întotdeauna o potrivire exactă a cuvântului dvs. cheie, dar fiecare cuvânt individual ar trebui să fie cel puțin prezent în titlul videoclipului.

Youtube-video-Titlu

7. Scrieți o lungă descriere cu cuvinte cheie, timestamps, link-uri

Descrierile lungi sunt minunate pentru YouTube video SEO și vă oferă un loc pentru a adăuga timestamps-uri, link-uri utile și un rezumat general. Textul este foarte important pentru clasarea oricărui tip de conținut.

YouTube-Video-Descriere

Includeți cuvântul cheie în prima propoziție – atât YouTube cât și Google folosesc primele 160 de caractere ca meta descriere care apare în rezultatele căutării. Artizanat această propoziție (sau două) cu înțelepciune, deoarece oamenii vor citi aceasta pentru a stabili dacă vor face clic pe videoclipul tău. O regulă generală este să utilizați în mod natural cuvântul dvs. cheie de aproximativ 2-3 ori în descrierea videoclipului dvs..

Youtube-Meta-Descriere

Youtube-SEO-Meta-Descriere

Marcaje temporale – permite telespectatorilor să sară în secțiuni ale videoclipului, astfel încât să poată găsi ceea ce caută, ceea ce îmbunătățește implicarea cu videoclipul. Acest lucru este util în special pentru videoclipuri lungi.

Exemple

 • : 21 (21 secunde)
 • 1:21 (1 minut și douăzeci și unu de secunde)
 • 1:30:21 (1 oră, 30 minute și 21 de secunde)

Link-uri – Google urmărește legături pentru a determina relevanța unui videoclip (similar cu link-urile interne de pe site-ul dvs. web). Adăugați câteva link-uri utile la alte videoclipuri, articole pe blog sau resurse utile.

8. Adăugați etichete (conservativ)

Nu vă lăudați, adăugați doar câteva …

Etichete YouTube

9. Proiectați un miniatur personalizat frumos

Încărcați o miniatură personalizată în manager video sub Info & Setări (va trebui verifica-ti contul primul). Dimensiunile trebuie să fie 1280 (w) x 720 (h) pixeli. Aceasta va apărea în rezultatele căutării și în secțiunea „căutări conexe” de pe YouTube. Încercați să scrieți ceva în LETRURI MARE.

Youtube-personalizat-miniatură

10. Încărcați un transcript

Google nu face o treabă bună în transcrierea videoclipurilor în text (uită-te cât de sloppy este în fotografie). Va trebui să îl transcrieți manual, în caz contrar, cuvintele cheie pe care le menționați în videoclipul dvs. vor fi pierdute. Poti de asemenea externalizați acest lucru unui freelancer pentru ieftin pe upwork.com.

Subtitrare pe YouTube

YouTube-Video-Transcriere

Youtube-Video-Transcriere

11. Adăugați o locație (Local SEO)

Dacă videoclipul dvs. include un cuvânt cheie localizat precum „Chicago Wedding Photographer” sau doriți doar să vizați o locație, puteți specifica acest lucru în managerul video la Setari avansate. Nu uitați să includeți, de asemenea, cuvântul cheie localizat în titlul, descrierea, numele fișierului, etc.

Locația video Youtbe

12. Creați o postare pe blog Același cuvânt cheie

Video-blog-post

De ce ar trebui să o faci

 • Atât videoclipul cât și postarea pe blog se pot clasifica pe prima pagină a Google
 • Trafic către postarea blogului tău = vizualizări pentru videoclipul tău și invers
 • Ați creat deja videoclipul, astfel încât postarea ar trebui să fie relativ ușoară
 • Adăugarea de videoclipuri pe site-ul / blogul dvs. îmbunătățește implicarea + SEO
 • Vă oferă mai multe vizualizări, like-uri, încorporari și valori utilizate în factorii de clasare YouTube

13. Sfaturi despre încorporarea videoclipurilor

Tweaking Iframe

Opțiunea 1: Copiați linkul YouTube și lipiți-l în conținutul dvs. (WordPress va face restul).

Opțiunea 2: Accesați videoclipul YouTube pe care doriți să îl încorporați, apoi copiați și lipiți codul de încorporare în HTML. Această metodă vă permite să specificați lățimea și înălțimea videoclipului:

Încorporați un videoclip YouTube

Opțiunea 3: Deschideți un videoclip când faceți clic pe un link utilizând butonul WP Video Lightbox Plugin.

Ascundeți titlul videoclipului YouTube

Ascundeți controalele video YouTube

14. Răspundeți la comentarii

Ce face ca videoclipurile să fie mai înalte? Comentarii. Ce primește mai multe comentarii? Răspunsuri!

Comentarii YouTube

15. Promovează-ți videoclipul YouTube

Trebuie să promovează-ți videoclipul – opiniile nu vin doar de la sine. Încorporați-l pe site-ul / blogul dvs. Împărtășește-l pe social media și folosește-l în buletinul informativ și în materialele de marketing.

16. Proiectează-ți canalul

Banner pentru canale YouTube

Creați un bannercanvas.com face asta ușor. Imaginea trebuie să fie de 2560 (w) x 1440 (h) pixeli.

Pagina de start a canalului – încărcați logo-ul, completați secțiunea despre aproximativ, adăugați un videoclip prezentat. Nu este atât de greu.

Liste de redare – dacă creați o serie de videoclipuri, luați în considerare crearea unei game extinse playlist video.

17. Rezultate = Prima pagină în YouTube și Google

Acest videoclip este destul de vechi, dar blogul meu (sau video) este încă pe pagina 1 a YouTube și Google.

YouTube-Video-SEO

YouTube-Video-SEO

18. Echipamente pe care le folosesc

 • Cameră HD (un telefon bun funcționează)
 • Program de editare (folosesc Screencast-O-Matic)
 • Aptitudini de bază de proiectare grafică (pentru o miniatură personalizată) – folosesc GIMP
 • 25 USD pentru a angaja un freelancer pentru transcrierea video (economisește timp)
 • Un blog (folosesc teme StudioPress și Gazduire SiteGround cine este și el folosit de Yoast)

Și așa ați clasat videoclipurile YouTube mai ridicate atât pe YouTube, cât și pe Google! Sunt un spectacol de un om, astfel încât 100.000 de vizualizări între videoclipurile mele sunt o sumă bună pentru mine. Cu siguranță, dacă ai o afacere mică și oameni care să te ajute cu asta, poți face și tu. Dacă aveți întrebări, lăsați-mi un comentariu și voi fi bucuros să vă ajut. Și dacă ați găsit acest lucru de ajutor, vă rugăm să-i dați o parte.

întrebări frecvente

&# X1f34e; Care sunt 5 factori de top ai SEO SEO?

Găsirea cuvintelor cheie (în completarea automată YouTube) și analizarea concurenței cuvântului cheie sunt 2 factori importanți și vă vor ajuta să aflați dacă veți putea chiar să vă poziționați pentru un anumit cuvânt cheie. În continuare, utilizați acest cuvânt cheie în titlu, descriere și creați videoclipuri în profunzime pentru a îmbunătăți implicarea sunt alți 3 factori. Un titlu și o miniatură atrăgătoare ajută.

&# X1f34e; Cum învăț competiția unui cuvânt cheie video?

Căutați cuvântul cheie pe YouTube și uitați-vă la rezultatele de top pentru a vedea câte semnale de implicare au videoclipurile de top. Extensia Chrome VidIQ este, de asemenea, un instrument excelent pentru a învăța concurența cuvintelor cheie video.

&# X1f34e; Unde găsesc cuvinte cheie pentru videoclipuri YouTube?

Completarea automată YouTube este un loc minunat pentru a găsi cuvinte cheie video. Încercați să utilizați trucul completat (prezentat în acest ghid) pentru a găsi și mai multe idei de cuvinte cheie.

&# X1f34e; Unde îmi folosesc cuvântul cheie?

Utilizați cuvântul cheie în numele fișierului (înainte de a încărca videoclipul), titlul și de câteva ori în descrierea videoclipului.

&# X1f34e; Cât de importantă este implicarea cu videoclipul?

YouTube se bazează foarte mult pe semnale de implicare pentru a determina cât de util este un videoclip și cât de ridicat ar trebui să se plaseze. De aceea, plăcerile, comentariile, vizionările, timpul de vizionare și împărtășirile sunt esențiale.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map