YouTube SEO: Hogyan optimalizálhatja videóit, hogy magasabb rangú legyen mind a YouTube, mind a Google (a YouTube keresési rangsorolási tényezői alapján)

Nem vagyok YouTube-szenzáció, de több videómnál több mint 50 000 nézetet kaptam. Ezt hozzájárulom a YouTube video SEO-hoz.


Természetesen a kulcsszót kell használnia a videó címében, leírásában, a fájlnévben, és töltsön fel egy szép egyedi bélyegképet, de a YouTube is erősen támaszkodik erre. eljegyzési jelzések videók rangsorolására. Ezért annyira fontos a tíz vagy több perces célzás, a forgatókönyv írása és a videó népszerűsítése.

Ezért is szeretek videókat készítek a webhelyem tartalmával összefüggésben (a videó beágyazása a blogomba több nézetet, megtekintési időt, kedveléseket stb. nyújt). A videó javítja a blogtartalmamat is, és elősegíti a linkek, megosztások és az emberek több időt töltenek a webhelyemön. Ez nyertes.

Itt van, mit kell tennie.

1. A YouTube rangsorolási tényezői

youtube-video-seo rangú tényezők-infographic

2. Válasszon egy video kulcsszót az automatikus kiegészítésben

A legjobb videó kulcsszavak azok a speciális (hosszú farok) kifejezések, amelyek mind a YouTube, mind a Google automatikus kiegészítésében megjelennek. Így mindkét helyen rangsorolhatja a videót, és megnövelheti a forgalmat. Indítsa el a kulcsszó gépelését a YouTube-ra, és kitölti a kifejezést, vagy használja az aláhúzott karaktert _, ​​hogy további ötletekkel töltse ki az üres mezőt. Megteheti ezt a kifejezés bárhol.

Válasszon konkrét mondatokat – Ha széles körű kulcsszavakat céloz, akkor több megtekintés érhető el, de sokkal versenyképesebbek, mint a meghatározott kifejezések. Az, hogy széles vagy konkrét mondatokat célozzon -, az a a kulcsszó versenyének, a videó minősége és a videó optimalizálása.

YouTube-kulcsszavak

Videó Kulcsszó Research

Google Trends egy másik hely a video kulcsszavak megtalálására:

YouTube kulcsszavak - Google Trends

3. Tanulja meg a Kulcsszó versenyét

MozBar Chrome kiterjesztés – telepítse a kiterjesztést a Google Chrome-ra. Most mutassa meg a kulcsszóját a YouTube-on való keresés közben, így: webhely: www.youtube.com a keresett kifejezés. Ha a legjobb eredményeknél magasabb a PA (oldalhatóság), akkor a kulcsszó versenyképesebb. A széles kulcsszavak természetesen versenyképesebbek és jobb videofilmet igényelnek, ezért válasszon egy konkrét kifejezést a YouTube / Google Autocomplete közül, és hozzon létre jobb videót, mint a legjobb eredmények.

Videó Kulcsszó Verseny

vidIQ Chrome kiterjesztés – telepítse ezt a Google kiterjesztést, keressen a kulcsszóra a YouTube-on, és nézzen meg néhány videót a legjobb eredmények között. Látni fogja a SEO pontszámot annak alapján, hogy hány tetszik, nem tetszik, megtekinti, megjegyzéseket, közösségi megosztásokat, előfizetőket, megtekintési időket, videofelvételét és a videó egyéb mutatóit mutatja. Megnézheti azt is, hogy milyen címkéket használnak, és a videó leírásának hosszát.

YouTube-videó-verseny

A legtöbb jelet a kiterjesztés nélkül láthatja:

YouTube-SEO-verseny

4. Készítse el a videót

SayYour Kulcsszó – a kulcsszó szóbeli mondása néhányszor olyan, mint a videók kulcsszósűrűsége. Mondja természetesen, ne csak azt mondja, hogy mondja. A részleges mérkőzések bevonása szintén jó.

A hosszúság az erő – ez vonatkozik mind a videódra, mind a webhely tartalmára. A hosszabb videók magas rangot jelentenek, mert az emberek mindent megtalálnak, amit keresnek, különösen oktatóanyagokat és áttekintéseket. Az emberek több időt töltenek a videóid megtekintésével, és valószínűleg nagyobb elkötelezettséget fognak elérni. Nincs tökéletes hosszúság, de próbálj legalább 10 perc alatt videókat készíteni, így jobb eredmények láthatók.

HD minőség – Használhatja telefonját, de egy szép HD videokamera nagy különbséget jelent. Ha számítógépét rögzíti, akkor ellenőrizze, hogy az optimális video + audio beállítások vannak-e.

Térjen a tárgyra – MINDEN szükségtelen szünet szerkesztése (használom Screencast-O-Matic) és legyen tömör. Nagyon válogatós vagyok ebben, és óriási különbséget tapasztaltam a videóim elkötelezettségében.

Tedd jobbá – jobban, mint bárki a legjobb eredmények között, erről szól a SEO.

kártyákkártyák a kis i (információ) gomb. Ezek linkre mutathatnak a kapcsolódó videókra, egy kapcsolódó webhelyre, szavazásokra, adományokra vagy más YouTube-csatornákra. Mobilbarát (ellentétben a YouTube elavult kommentárjaival), és hozzáadhatja őket a YouTube videokezelőjéhez.

YouTube-kártyák-Related-Video

YouTube-Javasolt-Video kártyák

YouTube-kártyák

5. Használja a kulcsszót a fájlnévben

Előtt feltöltve a videót, jelölje meg a videofájlt kulcsszóként. Ha már feltöltötte a videót, sajnos nincs mód arra, hogy ezt megváltoztassa (ez azonban csak egy kis rangsorolási tényező).

YouTube-Video Upload

6. Írjon leíró, kulcsszóban gazdag címet

Egy jó címnek két dolga van: kulcsszava és egy vonzó címsor. A Google általában az első 50–60 karaktert jeleníti meg, ezért próbáljon ezen a tartományon belül maradni. Mindig nem kell a kulcsszó pontos egyezését használni, de minden egyes szónak legalább jelen kell lennie a videó címében.

Youtube-Video-címe

7. Írjon hosszú leírást kulcsszavakkal, időbélyegekkel, linkekkel

A hosszú leírások nagyszerűen alkalmazhatók a YouTube video SEO számára, és lehetőséget adnak időbélyegzők, hasznos linkek és általános áttekintés hozzáadására. A szöveg rendkívül fontos bármilyen típusú tartalom rangsorolásához.

Youtube-Video Leírás

Helyezze a kulcsszót az első mondatba – mind a YouTube, mind a Google az első 160 karaktert használja a keresési eredményekben megjelenő metaleírásként. Finoman vigye át ezt a mondatot (vagy kettőt), mivel az emberek elolvasják ezt, hogy meghatározzák, kattintanak-e a videódra. A hüvelykujjszabály az, hogy a kulcsszót természetesen kb. 2-3 alkalommal használja a videóleírásban.

Youtube-Meta-leírása

Youtube-SEO-Meta-leírása

Időbélyegek – lehetővé teszi a nézőknek a videó szakaszaira ugrást, hogy megtalálják azt, amit keresnek, ami szintén javítja a videó iránti elkötelezettségét. Ez különösen a hosszú videóknál hasznos.

Példák

 • : 21 (21 másodperc)
 • 1:21 (1 perc és huszonkét másodperc)
 • 1:30:21 (1 óra, 30 perc és 21 másodperc)

linkek – A Google a linkeket követi egy videó relevanciájának meghatározásához (hasonlóan a webhely belső linkeihez). Adjon hozzá néhány hasznos linket a többi videóhoz, blogcikkhez vagy hasznos forráshoz.

8. Címkék hozzáadása (konzervatív módon)

Ne aggódj ezen, csak adj hozzá néhányat …

Youtube címkék

9. Kreatív egyéni miniatűr kialakítása

Töltse fel a egyedi bélyegkép ban,-ben videómenedzser az Info alatt & Beállítások (szükség lesz rá ellenőrizze fiókját első). A méreteknek 1280 (w) x 720 (h) pixelnek kell lenniük. Ez megjelenik a YouTube keresési eredményeiben és a „kapcsolódó keresések” szakaszban. Próbálj meg írni valamit a NAGY LEVEKBEN.

Youtube-Custom-Thumbnail

10. Tölts fel egy átiratot

A Google nem csinál jó munkát a videók szövegbeírásakor (nézd meg, mennyire hanyagodik a képen). Önnek manuálisan kell átírnia, különben a videódban említett kulcsszavak vesztegetni fognak. Te is ezt kiszervezzük egy szabadúszónak az upwork.com oldalain.

Youtube-Feliratok

Youtube-Video Transcript

Youtube-Video Kézírás

11. Hely hozzáadása (Helyi SEO)

Ha a videód tartalmaz egy lokalizált kulcsszót, például a „Chicago esküvői fotós”, vagy csak egy helyet akar megcélozni, akkor ezt megadhatja a videókezelő alatt További beállítások. Ne felejtse el felvenni a honosított kulcsszót a címbe, a leírásba, a fájlnévbe stb.

Youtbe videó helye

12. Hozzon létre egy ugyanazon kulcsszóra célzó blogbejegyzést

Videó-Blog-Post

Miért kellene csinálni?

 • Mind a video + blogbejegyzés a Google 1. oldalán helyezkedik el
 • Forgalom a blogbejegyzésedhez = a videó megtekintései, és fordítva
 • Már létrehozta a videót, így a bejegyzésnek viszonylag egyszerűnek kell lennie
 • Videók hozzáadása a weboldalhoz / bloghoz javítja az elkötelezettség + SEO lehetőségeket
 • Több nézetet, kedvelést, beágyazást és mutatót ad a YouTube rangsorolási tényezőiben

13. Tippek a videók beágyazásához

Az Iframe hozzáigazítása

1.opció: Másolja a YouTube linket, és illessze be a tartalmába (a többit a WordPress végzi el).

2. lehetőség: Nyissa meg a beágyazni kívánt YouTube videót, majd másolja és illessze be a beágyazási kódot a HTML-be. Ez a módszer lehetővé teszi a videó szélességének és magasságának meghatározását:

Beágyaz egy YouTube-videót

3. lehetőség: Nyisson meg egy videót, ha egy linkre kattint a WP Video Lightbox bővítmény.

A YouTube videó címe elrejtése

A YouTube videovezérlők elrejtése

14. Válasz a megjegyzésekre

Mi növeli a videók rangsorolását? Hozzászólások. Mi kap további megjegyzéseket? válaszok!

YouTube megjegyzések

15. Hirdesse YouTube-videóit

Neked kell reklámozza a videódat – a nézetek nem csak magukból származnak. Beágyazása weboldalára / blogjára. Oszd meg a közösségi médiában, és használd fel hírlevelükben és marketing anyagaidban.

16. Tervezze meg csatornáját

YouTube csatorna szalaghirdetése

Hozzon létre egy szalaghirdetéstcanvas.com megkönnyíti ezt. A kép 2560 (w) x 1440 (h) pixel legyen.

Csatorna honlapja – logó feltöltése, töltse ki a részletet, adjon hozzá egy Kiemelt Videó. Nem olyan nehéz.

lejátszási listák – ha videó sorozatot készít, akkor fontolja meg a kibővített létrehozását videó lejátszási lista.

17. Eredmények = 1. oldal a YouTube-on és a Google-on

Ez a videó elég régi, de blogom (vagy videóm) továbbra is a YouTube és a Google 1. oldalán található.

Youtube-Video SEO

YouTube-Video SEO

18. Használt felszerelés

És így rangsorolhatja jobban a YouTube-videókat a YouTube-on és a Google-on egyaránt! Egyszemélyes show-m vagyok, így a videóim között 100 000 megtekintés jó számomra. Természetesen, ha van kis vállalkozása és emberei segítenek ebben, akkor megteheted. Ha kérdése van, hagyjon nekem egy megjegyzést, és örömmel segíthetek. És ha ezt hasznosnak találta, kérjük, ossza meg.

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X1f34e; Melyek a YouTube SEO öt legfontosabb tényezője?

A kulcsszavak keresése (a YouTube automatikus kiegészítésében) és a kulcsszó versenyének elemzése 2 fontos tényező, és segít megtudni, hogy képes lesz-e rangsorolni egy adott kulcsszóra. Ezután használja ezt a kulcsszót a címben, leírásban, és készítsen mélyreható videókat az elkötelezettség javítása érdekében. A fülbemászó cím és a bélyegkép segít.

&# X1f34e; Hogyan tanulhatom meg egy video kulcsszó versenyét?

Keresse meg a kulcsszót a YouTube-on, és nézze meg a legjobb eredményeket, hogy megtudja, hány elkötelezettség jele van a legnépszerűbb videóknak. A VidIQ Chrome-bővítmény szintén remek eszköz a video kulcsszavak versenyének megtanulására.

&# X1f34e; Hol találok kulcsszavakat a YouTube-videókhoz?

A YouTube automatikus kiegészítése remek hely a video kulcsszavak megtalálására. Próbáljon meg még inkább kulcsszóötleteket keresni az üres kitöltési trükkövel (ebben az útmutatóban látható).

&# X1f34e; Hol használhatom a kulcsszómat??

Használja a kulcsszóját a fájlnévben (a videó feltöltése előtt), a címben és néhányszor a videó leírásában.

&# X1f34e; Mennyire fontos a videó iránti elkötelezettség?

A YouTube nagymértékben elkötelezettség jelein alapszik annak meghatározásában, hogy egy videó mennyire hasznos, és milyen magasan kell rangsorolni. Ez az oka annak, hogy a kedvelés, a megjegyzések, a nézetek, a megtekintési idő és a megosztás kulcsfontosságú.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map