YouTube SEO: Kuinka optimoida videoitasi korkeammalle sijoitukselle sekä YouTubessa että Googlessa (perustuvat YouTuben hakuarviointitekijöihin)

03.06.2020
YouTube SEO 'YouTube SEO: Kuinka optimoida videoitasi korkeammalle sijoitukselle sekä YouTubessa että Googlessa (perustuvat YouTuben hakuarviointitekijöihin)
0 9 мин.

En ole YouTube-sensaatio, mutta olen saanut yli 50 000 katselua moniin videoihini. Osallistun tähän YouTube-videoiden SEO-palveluun.


Tietysti sinun tulisi käyttää avainsanaa videon otsikossa, kuvauksessa, tiedostonimessä ja ladata mukava mukautettu pikkukuva, mutta YouTube luottaa myös suuresti kihlasignaalit videoiden sijoitusta varten. Siksi tavoitteet yli 10 minuuttiin, komentosarjan kirjoittaminen ja videosi mainostaminen ovat niin tärkeitä.

Siksi pidän myös siitä videoiden luominen verkkosivustoni sisällön yhteydessä (videon upottaminen blogiini antaa sille enemmän katselua, katseluaikaa, tykkäyksiä jne.). Video parantaa myös blogin sisältöä ja auttaa houkuttelemaan linkkejä, jakeleita ja ihmiset viettävät enemmän aikaa sivustollani. Se on voittava.

Tässä on mitä tehdä.

1. YouTube Ranking-tekijät

youtube-video-SEO-ranking-tekijät-infographic

2. Valitse automaattisen täydennyksen videon avainsana

Parhaat videoavainsanat ovat erityisiä (pitkähäntäisiä) lauseita, jotka näkyvät sekä YouTube- että Google Autocomplete -sovelluksissa. Tällä tavalla voit sijoittaa videosi molemmissa paikoissa ja saada lisää liikennettä. Aloita avainsanan kirjoittaminen YouTubeen, niin se täydentää lauseen, tai käytä alleviivattua merkkiä _, jotta se täyttää tyhjän kentän uusilla ideoilla. Voit tehdä tämän missä tahansa lauseessa.

Valitse tietyt lauseet – Laajoihin avainsanoihin kohdistaminen voi saada enemmän näyttökertoja, mutta ovat paljon kilpailukykyisempiä kuin tietyt lauseet. Pitäisikö sinun kohdistaa laajoihin vai tiettyihin lauseisiin, riippuu avainsanan kilpailu, videon laatu ja kuinka hyvin optimoit videosi.

YouTube-avainsanat

Video-Avainsanatason Tutkimus

Google-trendit on toinen paikka videon avainsanojen löytämiseen:

YouTube-avainsanat - Google-trendit

3. Opi Avainsanan kilpailu

MozBar-Chrome-laajennus – asenna laajennus Google Chromeen. Nyt Google-avainsanasi etsiessäsi YouTubesta, kuten tämä: sivusto: www.youtube.com hakutermi. Jos huipputuloksissa on korkeampi PA (sivun auktoriteetti), avainsana on kilpailukykyisempi. Laajat avainsanat ovat luonnollisesti kilpailukykyisempiä ja vaativat paremman videon tekemistä, joten valitse tietty lause fraasista YouTube / Google Autocomplete ja luo parempi video kuin parhaat tulokset.

Video-Avainsana-kilpailu

vidIQ Chrome -laajennus – asenna tämä Google-laajennus, etsi avainsanasi YouTubessa ja katso muutama video parhaan tuloksen joukosta. Näet SEO-pistemäärän sen perusteella, kuinka monta tykkäämistä, epäonnistumisia, katseluja, kommentteja, sosiaalisia osuuksia, tilaajia, katseluaikoja, videon sitoutumista ja muita videota koskevia tietoja. Voit myös nähdä mitä tunnisteita käytetään ja videon kuvauksen pituus.

YouTube-video-kilpailu

Voit nähdä useimmat signaalit ilman laajennusta:

YouTube-SEO-kilpailun

4. Luo video

Sano avainsanasi – avainsanan sanaminen muutaman kerran on kuin videoiden avainsanan tiheys. Sano se luonnollisesti, älä vain sano sitä sanoaksesi. Osittaisten otteluiden sisällyttäminen on myös hyvä.

Pituus on voimaa – tämä koskee sekä videoitasi että sivustosi sisältöä. Pidemmät videot ovat korkealla sijalla, koska ihmiset voivat löytää kaiken etsimänsä, erityisesti oppaat ja arvostelut. Ihmiset viettävät enemmän aikaa videoiden katseluun ja saat todennäköisesti enemmän sitoutumista. Ei ole täydellistä pituutta, mutta yritä tehdä videoita vähintään 10 minuuttia, niin saat parempia tuloksia.

HD-laatu – Voit käyttää puhelintasi, mutta mukavalla HD-videokameralla on suuri ero. Jos tallennat tietokonettasi, varmista, että tarkistat optimaalisen video + äänen asetukset.

Mennä asiaan – muokkaa KAIKKI tarpeettomat tauot (käytän Screencast-O-Matic) ja olla tiivis. Olen erittäin nirso tästä ja huomasin valtavan eron videoni kiinnostuksessa.

Tee paremmiksi – parempaa kuin kuka on huipputuloksissa, siitä SEO tarkoittaa.

Kortitkortit ovat pikku i (tiedot) -painiketta. Ne voivat linkittää liittyviin videoihin, liittyvään verkkosivustoon, kyselyihin, lahjoituksiin tai muuhun YouTube-kanavaan. Ne ovat mobiiliystävällisiä (toisin kuin YouTuben vanhentuneet merkinnät) ja voit lisätä ne YouTuben videohallintaan.

YouTube-kortit liittyvä-video

YouTube-Ehdotetut-video-kortit

YouTube-kortit

5. Käytä avainsanaa tiedostonimessä

Ennen lataamalla videosi, merkitse videotiedosto avainsanasi. Jos olet jo lähettänyt videon, tätä ei valitettavasti ole mahdollista muuttaa (se on kuitenkin vain pieni sijoituskerroin).

YouTube-video-Tiedoston

6. Kirjoita kuvaava, avainsanoilla rikas otsikko

Hyvällä nimikkeellä on 2 asiaa: avainsana ja houkutteleva otsikko. Google näyttää yleensä ensimmäiset 50–60 merkkiä, joten yritä pysyä tällä alueella. Sinun ei aina tarvitse käyttää avainsanasi tarkkaa hakua, mutta jokaisen yksittäisen sanan tulisi olla ainakin läsnä videon otsikossa.

Youtube-video-osaston

7. Kirjoita pitkä kuvaus avainsanoilla, aikaleimoilla, linkkeillä

Pitkät kuvaukset ovat hienoja YouTube-videoiden hakukoneoptimoinnille ja antavat sinulle paikan lisätä aikaleimoja, hyödyllisiä linkkejä ja yleisen yhteenvedon. Teksti on erittäin tärkeä kaiken tyyppisen sisällön luokittelussa.

Youtube-video-kuvaus

Lisää avainsana ensimmäiseen lauseeseen – Sekä YouTube että Google käyttävät ensimmäisiä 160 merkkiä metatietokuvauksena, joka näkyy hakutuloksissa. Käsittele tätä (tai kahta) lausetta viisaasti, koska ihmiset lukevat tämän selvittääkseen napsauttavatko videota. Nyrkkisääntönä on käyttää avainsanaasi luonnollisesti noin 2-3 kertaa videon kuvauksessa.

Youtube-Meta-kuvaus

Youtube-SEO-metakuvauksella

aikaleimat – antaa katsojien siirtyä videon osiin, jotta he voivat löytää etsimänsä, mikä parantaa myös sitoutumista videoosi. Tämä on erityisen hyödyllinen pitkille videoille.

esimerkit

 • : 21 (21 sekuntia)
 • 1:21 (1 minuutti kaksikymmentäyksi sekunniksi)
 • 1:30:21 (1 tunti, 30 minuuttia ja 21 sekuntia)

Linkit – Google seuraa linkkejä videon osuvuuden määrittämiseksi (samanlainen kuin verkkosivustosi sisäiset linkit). Lisää muutama hyödyllinen linkki muihin videoihisi, blogiartikkeleihisi tai hyödyllisiin lähteisiin.

8. Lisää tunnisteita (konservatiivisesti)

Älä tahdo tästä, lisää vain muutama …

Youtube-tunnisteet

9. Suunnittele mukava mukautettu pikkukuva

Lataa a mukautettu pikkukuva että videohallinta kohdassa Info & Asetukset (sinun on vahvista tilisi ensimmäinen). Mitojen tulee olla 1280 (w) x 720 (h) pikseliä. Tämä näkyy YouTube-hakutuloksissa ja ”liittyvät haut” -osiossa. Kokeile kirjoittaa jotain isoilla kirjeillä.

Youtube-Custom-pikkukuva

10. Lataa kopio

Googlella ei ole hyvää työtä videoiden tekstittämisessä tekstiksi (katso kuinka huolimaton valokuvassa). Sinun on kirjoitettava se manuaalisesti, muuten videossasi mainitsemasi avainsanat menevät hukkaan. Voit myös ulkoista tämä freelancerille halvalla upwork.com-sivustolla.

Youtube-Tekstitykset

Youtube-video-tekstinä

Youtube-video-Transcriberiä

11. Lisää sijainti (paikallinen SEO)

Jos videosi sisältää lokalisoidun avainsanan, kuten ”Chicago Wedding Photographer”, tai haluat vain kohdistaa sijaintiin, voit määrittää sen videohallinnassa kohdassa Lisäasetukset. Muista myös sisällyttää lokalisoitu avainsana otsikkoosi, kuvaukseen, tiedostonimeen jne.

Youtbe-videon sijainti

12. Luo samaan avainsanaan kohdistava blogi-viesti

Video-blogi-Post

Miksi sinun pitäisi tehdä se

 • Sekä video + blogi-viesti voi sijoittua Googlen 1. sivulle
 • Liikenne blogiisi postitse = videosi katselukerrat ja päinvastoin
 • Olet jo luonut videon, joten viestin pitäisi olla suhteellisen helppoa
 • Videoiden lisääminen verkkosivustoosi / blogiin parantaa sen sitoutumista + hakukoneoptimointia
 • Antaa sinulle enemmän katseluja, tykkäyksiä, upotuksia ja tietoja, joita käytetään YouTube-sijoituskertoimissa

13. Vinkkejä videoiden upottamiseen

Iframe-säätimen säätäminen

Vaihtoehto 1: Kopioi YouTube-linkki ja liitä se sisältöösi (WordPress tekee loput).

Vaihtoehto 2: Siirry upotettavaan YouTube-videoon ja kopioi ja liitä sitten upotuskoodi HTML-koodiin. Tämän menetelmän avulla voit määrittää videon leveyden ja korkeuden:

Upota YouTube-video

Vaihtoehto 3: Avaa video napsauttamalla linkkiä WP Video Lightbox -laajennus.

Piilota YouTube-videon otsikko

Piilota YouTube-videonohjaimet

14. Vastaa kommentteihin

Mikä saa videot paremmaksi? Kommentit. Mikä saa lisää kommentteja? Vastaukset!

YouTube-kommentit

15. Mainosta YouTube-videosi

Sinun täytyy mainosta videosi – näkymät eivät tule vain itsestään. Upota se verkkosivustoosi / blogiisi. Jaa se sosiaalisessa mediassa ja käytä sitä uutiskirjeessäsi ja markkinointimateriaaleissasi.

16. Suunnittele kanavasi

YouTube-kanavan banneri

Luo bannericanvas.com tekee tästä helpon. Kuvan tulee olla 2560 (w) x 1440 (h) pikseliä.

Kanavan kotisivu – lataa logo, täytä noin kohta, lisää a esitelty video. Ei niin kova.

soittolistoja – jos olet luomassa videosarjaa, harkitse laajan tuottoa videon soittolista.

17. Tulokset = 1. sivu YouTubessa ja Googlessa

Tuo video on aika vanha, mutta blogini (tai videoni) on edelleen YouTuben ja Googlen sivulla 1.

Youtube-video-SEO

YouTube-video-SEO

18. Käytetyt laitteet

Ja näin sijoitat YouTube-videot paremmin sekä YouTubessa että Googlessa! Olen yhden miehen näyttely, joten 100 000 katselua videoideni välillä on minulle hyvä summa. Jos sinulla on pieni yritys ja ihmisiä auttamaan tässä, voit myös tehdä sen. Jos sinulla on kysyttävää, jätä minulle kommentti ja autan mielelläni. Ja jos pidit tästä hyödyllistä, kerro siitä sille.

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X1f34e; Mitkä ovat YouTube SEO SEO: n viisi tärkeintä tekijää?

Avainsanojen etsiminen (YouTube Autocomplete -sovelluksessa) ja avainsanojen kilpailun analysointi ovat kaksi tärkeää tekijää, ja ne auttavat sinua oppimaan, pystytkö jopa sijoittautumaan tietylle avainsanalle. Seuraavaksi käytä tätä avainsanaa otsikossa, kuvauksessa ja luo perusteellisia videoita sitoutumisen parantamiseksi. Nämä ovat 3 muuta tekijää. Tarttuva otsikko ja pikkukuvat auttavat.

&# X1f34e; Kuinka opit videon avainsanan kilpailun?

Etsi avainsanalla YouTubessa ja katso parhaat tulokset nähdäksesi kuinka monta sitoutumissignaalia parhailla videoilla on. VidIQ Chrome -laajennus on myös hieno työkalu videon avainsanojen kilpailun oppimiseen.

&# X1f34e; Mistä löydän avainsanoja YouTube-videoille?

YouTuben automaattinen täydennys on loistava paikka videon avainsanojen löytämiseen. Kokeile tyhjän tyhjennys tempun avulla (esitetty tässä oppaassa) löytääksesi lisää avainsanaideoita.

&# X1f34e; Missä käytän avainsanani?

Käytä avainsanaasi tiedostonimessä (ennen videon lähettämistä), otsikossa ja muutaman kerran videon kuvauksessa.

&# X1f34e; Kuinka tärkeää on sitoutuminen videoon?

YouTube luottaa vahvasti sitoutumista koskeviin signaaleihin määritelläkseen, kuinka hyödyllinen video on ja kuinka korkeaan sen tulee sijoittua. Siksi tykkäykset, kommentit, näkymät, katseluaika ja jakamiset ovat avainasemassa.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector