YouTube SEO: Sådan optimeres dine videoer for at rangere højere i både YouTube og Google (Baseret på YouTubes faktorer for søgerangering)

03.06.2020
YouTube SEO 'YouTube SEO: Sådan optimeres dine videoer for at rangere højere i både YouTube og Google (Baseret på YouTubes faktorer for søgerangering)
0 10 мин.

Jeg er ingen YouTube-sensation, men jeg har fået 50.000+ visninger af mange af mine videoer. Jeg bidrager med dette til YouTube-video SEO.


Naturligvis skal du bruge nøgleordet i videotitlen, beskrivelsen, filnavnet og uploade en dejlig brugerdefineret miniature, men YouTube er også meget afhængig af engagement signaler for at rangere videoer. Derfor er det så vigtigt at sigte i 10+ minutter, skrive et script og promovere din video.

Det er også derfor, jeg kan lide oprette videoer i forbindelse med mit webstedsindhold (Indlejring af videoen på min blog giver den flere visninger, se tid, kan lide osv.). Videoen forbedrer også mit blogindhold og hjælper med at tiltrække links, delinger og folk tilbringer mere tid på mit websted. Det er en win-win.

Her er hvad man skal gøre.

1. YouTube-rankingfaktorer

youtube-video-seo-ranking-faktorer-infografik

2. Vælg et video-nøgleord i autofuldførelse

De bedste video-nøgleord er specifikke (langhale) sætninger, der vises i både YouTube og Google Autocomplete. På denne måde kan du rangere din video begge steder og få mere trafik. Begynd med at indtaste et nøgleord på YouTube, og det afslutter sætningen, eller brug understregetegnet _ for at få det til at udfylde det tomme med flere ideer. Du kan gøre dette hvor som helst i sætningen.

Vælg specifikke sætninger – Målretning mod brede søgeord kan du få flere visninger, men er meget mere konkurrencedygtige end specifikke sætninger. Om du skal målrette mod brede eller specifikke sætninger afhænger af søgeords konkurrence, videokvalitet, og hvor godt du optimerer din video.

YouTube-Nøgleord

Video-Keyword-Forskning

Google Trends er et andet sted at finde video-nøgleord:

YouTube-nøgleord - Google Trends

3. Lær nøgleordets konkurrence

MozBar Chrome-udvidelse – installer udvidelsen på Google Chrome. Google nu dit nøgleord, mens du søger på YouTube, sådan: site: www.youtube.com dit søgeudtryk. Hvis topresultater har en højere PA (sideautoritet), er nøgleordet mere konkurrencedygtigt. Brede søgeord er naturligvis mere konkurrencedygtige og kræver, at du laver en bedre video, så vælg en bestemt sætning fra YouTube / Google Autocomplete og opret en bedre video end de bedste resultater.

Video-Keyword-konkurrence

vidIQ Chrome-udvidelse – installer denne Google-udvidelse, søg dit søgeord på YouTube og tjek et par videoer i de bedste resultater. Du vil se en SEO-score baseret på hvor mange kunne lide, ikke lide, visninger, kommentarer, sociale delinger, abonnenter, visningstider, videoengagement og andre beregninger om videoen. Du kan også se, hvilke tags der bruges, og videobeskrivelseslængden.

YouTube-video-konkurrence

Du kan se de fleste signaler uden udvidelsen:

YouTube-SEO-konkurrence

4. Opret din video

Sig dit søgeord – At sige dit nøgleord verbalt et par gange er ligesom nøgleordstæthed for videoer. Sig det naturligt, sig ikke bare for at sige det. Det er også godt at medtage partielle kampe.

Længde er styrke – dette gælder både videoer og indhold på dit websted. Længere videoer rangerer højt, fordi folk kan finde alt, hvad de leder efter, især tutorials og anmeldelser. Folk bruger mere tid på at se din video, og du får sandsynligvis mere engagement. Der er ingen perfekt længde, men prøv at lave videoer mindst 10 minutter, så får du bedre resultater.

HD-kvalitet – du kan bruge din telefon, men et dejligt HD-videokamera gør en stor forskel. Hvis du optager din computer, skal du kontrollere indstillingerne for optimal video + lyd.

Kom til sagen – rediger ALLE unødvendige pauser (jeg bruger Screencast-O-Matic) og være kortfattet. Jeg er super kræsne over dette og bemærkede en enorm forskel i min videos engagement.

Lav dine Betters – bedre end hvem der er i topresultaterne, det er hvad SEO handler om.

Kortkort er den lille i (information) -knap. Disse kan linke til relaterede videoer, et tilknyttet websted, afstemninger, donationer eller en anden YouTube-kanal. De er mobilvenlige (i modsætning til YouTubes forældede kommentarer), og du kan tilføje dem i YouTubes videobehandling.

YouTube-kort-relaterede-video

YouTube-Foreslået-Video-kort

YouTube-kort

5. Brug nøgleordet i filnavnet

Før uploade din video, mærk videofilen som dit søgeord. Hvis du allerede har uploadet videoen, er der desværre ingen måde at ændre på (det er dog kun en lille rangeringsfaktor).

YouTube-video-Filnavn

6. Skriv en beskrivende, søgeordsrig titel

En god titel har to ting: dit søgeord og en lokkende overskrift. Google viser typisk de første 50–60 tegn, så prøv at holde dig inden for dette interval. Du behøver ikke ALLTID at bruge en nøjagtig matchning af dit søgeord, men hvert enkelt ord skal mindst være til stede i videotitlen.

Youtube-video-titel

Lange beskrivelser er fremragende til YouTube-video SEO og giver dig et sted at tilføje tidsstempler, nyttige links og en samlet oversigt. Tekst er meget vigtig for rangering af enhver type indhold.

Youtube-video-beskrivelse

Inkluder søgeord i den første sætning – Både YouTube og Google bruger de første 160 tegn som metabeskrivelsen, der vises i søgeresultaterne. Lav denne sætning (eller to) klogt, da folk læser denne for at afgøre, om de klikker på din video. En tommelfingerregel er at naturligt bruge dit søgeord cirka 2-3 gange i din videobeskrivelse.

Youtube-Meta-beskrivelse

Youtube-SEO-Meta-beskrivelse

tidsstempler – lader seerne hoppe til sektioner af videoen, så de kan finde, hvad de leder efter, hvilket også forbedrer engagementet med din video. Dette er især nyttigt til lange videoer.

eksempler

 • : 21 (21 sekunder)
 • 1:21 (1 minut og 21 sekunder)
 • 1:30:21 (1 time, 30 minutter og 21 sekunder)

Links – Google følger links for at bestemme relevansen af ​​en video (svarende til interne links på dit websted). Tilføj et par nyttige links til dine andre videoer, blogartikler eller nyttige ressourcer.

8. Tilføj tags (konservativt)

Må ikke stå over dette, bare tilføj et par …

Youtube tags

9. Design en dejlig brugerdefineret miniaturebillede

Upload en brugerdefineret miniature i video manager under Info & Indstillinger (du skal Bekræft din konto først). Dimensionerne skal være 1280 (w) x 720 (h) pixels. Dette vises i søgeresultater og afsnittet “relaterede søgninger” på YouTube. Prøv at skrive noget i STORE BREV.

Youtube-Brugerdefineret-miniaturebillede

10. Upload et udskrift

Google gør ikke et godt stykke arbejde med at transkribere videoer til tekst (se, hvor slurvet det er på billedet). Du bliver nødt til at transkribere det manuelt, ellers går de søgeord, du nævner i din video, til spilde. Du kan også outsource dette til en freelancer til billige på upwork.com.

Youtube-Undertekster

Youtube-video-udskrift

Youtube-video-Transcriber

11. Tilføj en placering (Lokal SEO)

Hvis din video indeholder et lokaliseret nøgleord som “Chicago Wedding Photographer”, eller du bare ønsker at målrette mod en placering, kan du specificere dette i videobehandleren under Avancerede indstillinger. Husk bare at medtage det lokaliserede nøgleord i din titel, beskrivelse, filnavn osv.

Youtbe video placering

12. Opret et blogindlæg, der er målrettet mod det samme søgeord

Video-Blog-Post

Hvorfor du skulle gøre det

 • Både video + blogindlægget kan rangeres på Google’s første side
 • Trafik til dit blogindlæg = visninger til din video, og vice versa
 • Du har allerede oprettet videoen, så indlægget skal være relativt let
 • Tilføjelse af videoer til dit websted / blog forbedrer dets engagement + SEO
 • Giver dig flere visninger, likes, embeds og metrics, der bruges i YouTube-rankingfaktorer

13. Tip til integrering af videoer

Tweaking The Iframe

Mulighed 1: Kopier YouTube-linket, og indsæt det på dit indhold (WordPress gør resten).

Valgmulighed 2: Gå til YouTube-videoen, du vil integrere, og kopier og indsæt derefter indlejringskoden i din HTML. Denne metode giver dig mulighed for at specificere videoens bredde og højde:

Integrer en YouTube-video

Valgmulighed 3: Åbn en video, når du klikker på et link ved hjælp af WP Video Lightbox-plugin.

Skjul YouTube-videotitel

Skjul YouTube-videokontroller

14. Svar på kommentarer

Hvad får videoer til at rangere højere? Kommentarer. Hvad får flere kommentarer? Svar!

YouTube-kommentarer

15. Marker din YouTube-video

Du skal promover din video – synspunkter kommer ikke bare af sig selv. Integrer det på din hjemmeside / blog. Del det på sociale medier, og brug det i dit nyhedsbrev og markedsføringsmateriale.

16. Design din kanal

YouTube-kanalbanner

Opret en bannercanvas.com gør dette let. Billedet skal være 2560 (w) x 1440 (h) pixels.

Kanals hjemmeside – upload logo, udfyld ca afsnit, tilføj en Fremhævet video. Ikke så hårdt.

Afspilningslister – Hvis du opretter en videoserie, kan du overveje at oprette en omfattende videospilningsliste.

17. Resultater = 1. side på YouTube og Google

Denne video er temmelig gammel, men min blog (eller video) findes stadig på side 1 på YouTube og Google.

Youtube-video-SEO

YouTube-video-SEO

18. Udstyr, jeg bruger

 • HD-kamera (en god telefon fungerer)
 • Redigeringsprogram (jeg bruger Screencast-O-Matic)
 • Grundlæggende færdigheder i grafisk design (til en brugerdefineret miniature) – Jeg bruger GIMP
 • $ 25 for at ansætte en freelancer til videotranskription (sparer tid)
 • En blog (jeg bruger StudioPress-temaer og SiteGround’s vært hvem er det også brugt af Yoast)

Og sådan rangerer du YouTube-videoer højere i både YouTube og Google! Jeg er en 1-mand-show, så 100.000 visninger mellem mine videoer er et godt beløb for mig. Sikkert, hvis du har en lille virksomhed og folk, der kan hjælpe med dette, kan du også gøre det. Hvis du har spørgsmål, skal du efterlade en kommentar, så hjælper jeg dig med det. Og hvis du fandt dette nyttigt, skal du give det en del.

Ofte stillede spørgsmål

&# X1f34e; Hvad er 5 topfaktorer ved YouTube SEO?

At finde nøgleord (i YouTube Autocomplete) og analysere nøgleordets konkurrence er 2 vigtige faktorer og hjælper dig med at lære, om du endda vil være i stand til at rangere efter et specifikt nøgleord. Brug derefter nøgleordet i titlen, beskrivelsen og opret dybdegående videoer for at forbedre engagementet er tre andre faktorer. En iøjnefaldende titel og miniature hjælper.

&# X1f34e; Hvordan lærer jeg konkurrencen med et video-nøgleord?

Søg på nøgleordet på YouTube og se på de bedste resultater for at se, hvor mange engagementssignaler de bedste videoer har. VidIQ Chrome-udvidelsen er også et godt værktøj til at lære konkurrencen med video-nøgleord.

&# X1f34e; Hvor finder jeg nøgleord til YouTube-videoer?

YouTube-autofuldførelse er et godt sted at finde video-nøgleord. Prøv at bruge det udfyldte-tom-trick (vist i denne vejledning) for at finde endnu flere søgeordsidéer.

&# X1f34e; Hvor bruger jeg mit nøgleord?

Brug dit nøgleord i filnavnet (før du uploader videoen), titlen og et par gange i videobeskrivelsen.

&# X1f34e; Hvor vigtigt er engagement i videoen?

YouTube er meget afhængig af forlovelsessignaler for at bestemme, hvor nyttig en video er, og hvor høj den skal rangeres. Derfor er likes, kommentarer, visninger, se tid og delinger nøglen.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector