13 načinov, kako popraviti počasno administratorsko ploščo WordPress (trajno)

Ali se vaš skrbniški panel WordPress nalaga tako počasi?


No, to je pogosto vprašanje, s katerim se srečujejo številni lastniki WordPress strani. Obstaja več razlogov, ki lahko povzročijo počasno skrbništvo WordPressa, na primer vtičniki, težki za vire, stara različica PHP, če ne uporabljate vtičnika za predpomnilnik, zastareli WordPress, nekvalitetno spletno gostovanje in še veliko več.

Zelo je nadležno, ko ste razpoložljivi za razpoložljivost in imate velik seznam dela, vendar se vaša nadzorna plošča WordPress nalaga tako počasi ali se celo preneha odzivati ​​(vem, kako se počuti).

Ampak, ne skrbite. Pomagali bomo pospešiti vašo skrbniško ploščo WordPress.

V tem članku bomo najprej naleteli na nekaj razlogov, zakaj imate počasno skrbniško ploščo WordPress. Nato bomo preučili 13 korakov za odpravljanje težav in vam pomagali pospešiti vaše WordPress spletno mesto in nadzorno ploščo.

Ko sem prejel podatke o prijavi, sem se prijavil na njegovo skrbniško ploščo WordPress in preveril, ali se armaturna plošča nalaga počasi ali ne. 

Potem sem vodil njegovo spletno stran Vpogled v hitrost Googlove strani, GTMetrix in Pingdom da preverite, kaj upočasnjuje spletno mesto. 

Preveril sem njegovo spletno mesto WordPress, pa tudi skrbniško ploščo in obe sta precej počasni. Tu sem dal rezultate hitrosti na spletnem mestu in vključil tudi rezultate po optimizaciji.

# 1. Rezultati vpogleda v Googlovo stran (pred in po optimizaciji): Google primerja rezultate strani # 2. Rezultati GTmetrix (pred in po optimizaciji): Gtmetrix primerjava hitrosti # 3. Rezultati Pingdoma (pred in po optimizaciji): Rezultat testa hitrosti Pingdom

Zakaj imate počasen skrbniški panel WordPress?

Obstaja več razlogov, zakaj se skrbniška plošča WordPress in spletna stran počasi nalagata. Spodaj so navedeni splošni razlogi, ki večinoma povzročajo počasno vrnitev programa WordPress:

 • vtičniki, vtičniki
 • starejša različica PHP-ja
 • nizka omejitev pomnilnika WordPress
 • ne uporabljate vtičnika predpomnilnika in CDN
 • zastarela WordPress
 • zamašena baza podatkov
 • nepotrebne WordPress gradnike
 • nekvalitetno spletno gostovanje

Zdaj pospešimo nadzorno ploščo WordPress.

Kako pospešiti skrbniško ploščo WordPress (nadzorna plošča)

Popravljanje upravne plošče WordPress Počasno

1. Prepoznajte in odstranite vtičnike za visoko uporabo CPU-ja

Ko ste prvič namestili WordPress, se je vaša nadzorna plošča WordPress uporabljala za hitro nalaganje.

Toda zdaj je zelo počasi.

Razlog bi lahko bili vtičniki, ki so zelo močni. Na vašem spletnem mestu so lahko vtičniki z visoko uporabo CPU-ja, ki običajno potrebujejo veliko virov. Kot rezultat, vaše spletno mesto WordPress potrebuje več časa, da odgovori.

Najpogostejši počasni vtičniki so zemljevidi, statistika, sorodna objava, prekinjeno preverjanje povezav, drsnik za slike, oblikovalec strani ali kateri koli vtičnik, ki na vašem spletnem mestu pogosto zažene skeniranje ali obdelavo..

Kako lahko v WordPressu poiščete vtičnike, ki so zelo potrebni za vire?

Tako preprosto je poizvedovalnik WordPress vtičnik.

Query Monitor je vtičnik, ki vam omogoča odpravljanje napak v zbirki podatkov, napake PHP, klice HTTP API in najpomembneje prikazuje najpočasnejše vtičnike za nalaganje.

Poizvedbeni monitor WordPress Vtičnik

Ko je nameščen in aktiviran, pojdite na nadzorno ploščo WordPress.

Na vrhu strani si lahko ogledate statistiko vtičnika. Kliknite na »Poizvedbe po komponenti« možnost za ogled najpočasnejših vtičnikov za nalaganje. Ko najdete najpočasnejše vtičnike za nalaganje, jih odstranite s svojega spletnega mesta.

Tu je nekaj lahkih vtičnikov WordPress, ki jih priporočamo:

Nazaj na seznam

 

2. Nadgradite svoj PHP na najnovejšo različico

WordPress je narejen s PHP-om, njegovo različico pa je postavilo vaše gostovalno podjetje. 

Tako kot posodabljate svoje WordPress vtičnike in temo, je pomembno tudi, da svoj WordPress PHP posodobite na najnovejšo različico. V glavnem sta dva razloga, da morate posodobiti svojo različico PHP:

 • Vaše spletno mesto WordPress bo hitrejše: Nova različica PHP (trenutno 7.4) je učinkovitejša. Poveča lahko delovanje vašega spletnega mesta do 3 ali 4 hitreje.
 • Vaše spletno mesto bo bolj varno: WordPress je najbolj priljubljen CMS in zgrajen s PHP. Zato postane tarča hekerjev. Z nadgradnjo PHP boste imeli najnovejše varnostne funkcije, ki jih v starejši različici PHP manjkajo. Zato je zelo pomembno, da posodobite svoj PHP na najnovejšo različico.

Na žalost več kot 60% vseh WordPress uporabnikov trenutno uporablja različice PHP, ki niso več podprte. Statistika različic WordPress PHP

Kako preveriti svojo trenutno različico PHP?

Če uporabljate WordPress 5.0 ali novejšo različico, lahko preverite svojo PHP različico Orodja > Zdravje spletnega mesta z armaturne plošče.

WordPress Preverite različico PHP

Preden začnete posodabljati svojo različico PHP, morate preveriti, ali so vtičniki in teme združljivi z najnovejšo različico PHP-a.

> Kako pa lahko preverite, ali je vtičnik ali tema združljiva z različico PHP?

No, za to morate namestiti Preverjevalec združljivosti PHP vključiti.

Pojdi do Orodja > Preverjevalec združljivosti PHP in izberite najnovejše “Različica PHP” in »Skenirajte samo aktivne vtičnike in teme« iz stanja vtičnikov / tem.

Nato kliknite na Skeniraj spletno mesto gumb za zagon skeniranja.

PHP vtičnik za preverjanje združljivosti PHP

To bo trajalo minuto ali približno. Po tem lahko vidite, ali so vtičniki in teme združljivi z najnovejšo različico PHP-ja.

Če ugotovite, da vtičnik ali tema ni združljiva z najnovejšo različico PHP-ja, je bolje, da preklopite na drug vtičnik.

Priporočamo vam tudi uporabo vtičnikov ali tem, ki se redno posodabljajo.

Kako nadgraditi svojo različico PHP?

Preden začnete posodabljati svojo različico PHP, toplo priporočamo, da vzamete varnostno kopijo spletnega mesta in baze podatkov. Če gre kaj narobe, lahko spletno mesto obnovite iz varnostne kopije.

Posodobite PHP s svojega gostovalnega cPanela 

Če vaš ponudnik gostovanja ponuja cPanel, lahko svojo različico PHP nadgradite zelo enostavno.

Najprej se prijavite v račun cPanel svojega gostitelja. Nato pojdite na »Izberite Upravitelj različicMožnost. V tem primeru uporabljam spletno gostovanje.

SiteGround cPanel PHP Upravitelj različic

Izberite svoje spletno mesto, za katerega želite spremeniti različico PHP.

SiteGround PHP različica nadgraditi

S seznama izberite želeno različico PHP in kliknite Shrani.

Najboljše pri spletnem gostovanju SiteGround je, da posodabljajo svoje strežnike z najnovejšo različico PHP, kadar koli je na voljo.

Da, Siteground podpira najnovejšo različico PHP 7.4.

PHP grafikon SiteGround

Če pa ponudnik gostovanja ne ponuja cPanela ali druge možnosti za nadgradnjo različice PHP, se morate obrniti na ekipo za podporo vašega ponudnika gostovanja.

Ustvari podporno vozovnico in napiši tole:

Pozdravljeni, sem uporabnik [vašega gostovanja] in trenutno vodim spletno mesto, ki je [vaše spletno mesto]. Preveril sem, da je PHP različica mojega mesta 7.2, ki ni posodobljena. Zanima me, ali bi lahko posodobili različico PHP na 7,3, kar bo izboljšalo delovanje mojega spletnega mesta in varnost. Sporočite mi tudi, kdaj bo posodobljen. Hvala,

Vaše podjetje za gostovanje bo nadgradilo PHP različico.

Nazaj na seznam

 

3. Izbrišite neuporabljene vtičnike in teme

Če ne uporabljate vtičnikov in tem, lahko vaše spletno mesto postane ranljivo, pa tudi vaše spletno mesto počasno.

Te neuporabljene teme in vtičniki zahtevajo več prostora na vašem strežniku, večina armaturne plošče pa je videti neurejena. Tudi WordPress priporoča brisanje neuporabljenih ali starih vtičnikov za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta WordPress.

Če izbrišete neuporabljene vtičnike in teme, lahko izboljšate delovanje svojega spletnega mesta.

Če želite izbrisati vtičnik, pojdite na Vtičniki > Nameščeni vtičniki > Neaktivno > Izberite neaktivne vtičnike in potem izbrisati.

Izbrišite vtičnike WordPress

Podobno poiščite še neuporabljene teme Videz > Teme.

Nato kliknite katero koli neaktivno temo. Na dnu desne strani lahko vidite možnost Izbriši. Preprosto kliknite na Gumb za brisanje za brisanje teme.

Brisanje WordPress teme

Nazaj na seznam

 

4. Posodobite WordPress, vtičnike in teme

Zelo priporočljivo je, da posodobite WordPress, vtičnike in tudi temo. Z najnovejšo posodobitvijo razvijalci WordPress vključujejo nove funkcije, odpravljajo težave z varnostjo, odpravljajo napake in najpomembnejše izboljšave delovanja, zaradi katerih bo vaše WordPress spletno mesto hitrejše.

Pred posodabljanjem varnostno kopirajte bazo podatkov in datotek.

Posodobitve za WordPress

Če želite posodobiti svoje WordPress spletno mesto, se prijavite v WordPress Armaturna plošča > Posodobitve.

Tam lahko vidite, ali so na voljo kakšne posodobitve. Če vidite, da je za vaše jedro, vtičnik ali temo WordPress na voljo nova posodobitev, jo preprosto posodobite s klikom na gumb Posodobi.

Preberite, kako ročno posodobiti WordPress, vtičnike in teme

Nazaj na seznam

5. Povečajte omejitev pomnilnika WordPress

Veliko ponudnikov gostovanja vaš spomin WordPress omeji na 32 MB, kar včasih ni dovolj, še posebej, če imate na svojem spletnem mestu nameščene veliko vtičnikov.

Morda opazite, ko na svojem spletnem mestu karkoli obdelujete, vaš WordPress skrbnik se tako počasi odzove ali celo pokaže, da je WordPress spomin izčrpana napaka.

To je zato, ker vaše spletno mesto potrebuje več pomnilnika za učinkovito izvajanje drugačne naloge.

S povečanjem omejitve pomnilnika WordPress lahko popravite počasno skrbniško ploščo WordPress.

Najprej preverite, kakšen je trenutni limit pomnilnika, ki ga je postavil vaš ponudnik gostovanja. 

Če uporabljate WordPress različice 5.0 ali novejšo, jo lahko preprosto preverite. Pojdi do Orodja > Zdravje spletnega mesta > Informacije in se pomaknite navzdol do Strežnik odsek.

Omejitev pomnilnika WordPress

Zdaj se prijavite v svoj hosting cPanel in nato File Manager. Pojdite v korenski imenik spletnega mesta WordPress.

Poišči “Wp-config.php” datoteko in pred vrstico dodajte to kodo: “/ * To je vse, prenehajte z urejanjem! Srečno bloganje. * / ”.

definiraj (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);
Povečanje omejitve pomnilnika PHP za WordPress

Ne pozabite shraniti datoteke.

Vendar gostovanje omogoča, da uporabnikom ne dovolijo dostopa do datoteke za spremembe. V tem primeru se morate za povečanje omejitve pomnilnika PHP obrniti na ponudnika gostovanja.

Nazaj na seznam

 

6. Začnite uporabljati vtičnik predpomnilnika

Vtičnik za predpomnilnik samodejno ustvari statično datoteko vsebine vašega spletnega mesta na vašem strežniku. Ko obiskovalec obišče vaše spletno mesto, vtičnik predpomnilnika služi statični datoteki, namesto da naloži težje skripte PHP.

Statične strani se na splošno hitro naložijo v brskalnikih in na splošno povečajo učinkovitost vašega spletnega mesta.

WP Rocket je najboljši vtičnik za predpomnilnik za WordPress. Stane samo 49 dolarjev (enkratna naložba) in ponuja številne uporabne funkcije, ki jih drugi vtičniki predpomnilnika ne ponujajo.

Tu je razlog, zakaj je WP Rocket najboljši vtičnik za predpomnilnik za WordPress.

Značilnosti vtičnika WP Rocket cache

Zakaj mi je všeč WP Rocket:

 • Nastavitev je zelo enostavna
 • Omogoča vam leno nalaganje slik
 • Omogoča vam omejitev srčnega utripa WordPressa
 • WordPress bazo lahko enostavno optimiziram
 • Zelo enostavno integracijo s CDN
 • Hitrost mojega mesta se je povečala
 • Njihova podpora strankam je super

Kaj drugi uporabniki pravijo o WP Rocket:

1. mesto na različnih Facebook anketah

Anketa WP raketa FaceBook

WP-Rocket-Facebook-Anketa 02

WP-Rocket-Facebook-Anketa 03

WP-Rocket-Facebook-Poll.4

Ocene trustov pilota:

Več kot 500 uporabnikov WP Rocket jih je ocenilo 4,9 od 5. 

Evo, kaj pravijo o WP Rocket:

Pregled WP Rocket Trustpilot6

Pregled WP Rocket Trustpilot6

In obstaja več.

Pridobite WP Rocket Plugin

Nazaj na seznam

 

7. Onemogočite ali omejite WordPress srčni utrip

WordPress Heartbeat API je funkcija, ki omogoča brskalniku komunikacijo s strežnikom in zagotavljanje informacij v realnem času na nadzorni plošči WordPress..

V bistvu WordPress Heartbeat API:

 • samodejno shrani napredek, ki ste ga dosegli v urejevalniku strani / objave
 • omogoča vtičnike podatke na nadzorni plošči v realnem času

Čeprav ta funkcija pomaga na več načinov, lahko tudi drastično upočasni vaše spletno mesto.

Heartbeat API vsakih 15 sekund strežniku pošlje zahteve AJAX z uporabo „/wp-admin/admin-ajax.php“. To lahko ustvari visoko porabo CPE-ja na vašem strežniku.

Zdaj, če ste na skupnem strežniku gostovanja in povzroča visoko porabo CPE-ja, bo vaše podjetje za gostovanje najverjetneje ukinilo vaš račun.

Kako preveriti API za srčni utrip?

Optično preglejte svoje spletno mesto GTmetrix. Ko je pregled končan, pojdite na zavihek Slap in preverite grafikon, če obstaja kakšna zahteva “POST admin-ajax.php”.

post admin ajax

Na možnosti “POST admin-ajax.php” preverite zavihek Response in poiščite krivca za krivca.

Tu sem ugotovil, da vtičnik za skupno rabo družbe, ki povzroča klice API, in mojo spletno stran zavleče za 2,3 sekunde.

Kako onemogočiti ali omejiti WordPress srčni utrip?

Če uporabljate vtičnik za predpomnilnik WP Rocket, potem lahko preprosto onemogočite ali omejite WordPress Heartbeat.

WP Rocket Onemogoči ali nadzoruje srčni utrip

Nadomestni vtičnik,

Če ne uporabljate vtičnika WP Rocket, lahko še vedno onemogočite ali omejite WordPress Heartbeat z namestitvijo Nadzor srčnega utripa vključiti. Ko je aktivirano, pojdite na nastavitve > Nadzor srčnega utripa.

Vtičnik za nadzor srčnega utripa

Priporočamo, da ga onemogočite povsod.

Nazaj na seznam

8. Optimizirajte bazo podatkov WordPress

Kadar koli spremenite svoje spletno mesto, na primer namestite vtičnik, uredite stran ali objavo, ko uporabnik pusti komentar itd., Vaša baza podatkov WordPress shrani vse.

Vendar pa WordPress zbirka podatkov shranjuje tudi nepotrebne stvari, kot so revizije strani / objave, tabele odstranjenih vtičnikov, neodobreni / neželeni komentarji itd. S tem časom se je vaša WordPress baza podatkov prikrila s temi nepotrebnimi podatki in kot rezultat tega vaše spletno mesto WordPress več časa za odziv.

To lahko odpravite tako, da izbrišete svojo bazo podatkov WordPress.

Preden začnete, priporočam, da vzamete varnostno kopijo baze podatkov.

Če uporabljate WP Rocker, lahko preprosto optimizirate svojo bazo podatkov WordPress.

WP Rocket Clean Database

Na nadzorni plošči WordPress pojdite na Nastavitve > Raketa WP in kliknite zavihek Database.

Priporočam, da preverite vse možnosti in zaženete postopek optimiziranja.

Obstaja tudi možnost načrtovanja čiščenja baze podatkov, vendar ne priporočam, da omogočite to možnost, saj lahko prekine vaše spletno mesto. Boljši je postopek ročnega čiščenja baze podatkov, ki ga lahko izvajate enkrat na mesec.

Nadomestni vtičnik,

Če ne uporabljate vtičnika WP Rocket, lahko tudi počistite svojo bazo podatkov WordPress z uporabo WP-Optimizirajte vključiti.

WP Optimizirajte čisto bazo podatkov

Namestite vtičnik in pojdite na svojo nadzorno ploščo WordPress. Od tam kliknite na možnost WP-Optimize in počistite svojo WordPress bazo.

Nazaj na seznam

 

9. Onemogoči predpomnilnik predmetov in baz podatkov v skupnem predpomnilniku W3

W3 Total Cache je odličen vtičnik za pospešitev vašega spletnega mesta WordPress.

Če pa ni pravilno nastavljena, lahko upočasni vaše spletno mesto.

Če uporabljate vtičnik za predpomnilnik W3, priporočamo, da Onemogoči predmet in Predvajanje podatkovnih baz.

Pojdi do “Izvedba > Splošne nastavitve” in onemogočite predpomnilnik baze podatkov in predpomnilnik.

Onemogoči predpomnilnik predmetov in baz podatkov v skupnem predpomnilniku W3

Nazaj na seznam

10. Dodajte svoje spletno mesto v Cloudflare CDN

Mreža za pošiljanje vsebine (CDN) je sistem, ki v bistvu predpomni vsebino vašega spletnega mesta in dostavi gledalcem z njihove najbližje geografske lokacije. CDN prav tako pospeši vašo WordPress skrbniško območje, ščiti vaše spletno mesto pred napadi DDoS, prihrani vire vašega gostitelja in kar je najpomembneje izboljša uporabniško izkušnjo.

Cloudflare je brezplačna storitev CDN, ki zajema 200 mest v več kot 90 državah.

Korak 1, Najprej morate prijavi se za Cloudflare in dodajte svoje spletno mesto.

2. korak, Izberite brezplačni načrt

3. korak, Nadaljujte na strani zapisov DNS

4. korak, Usmerite svoje spletno mesto na strežnike imen Cloudflare

Cloudflare Change Nameservers

5. korak, Preverite svoje imenike

Preberite naš poglobljeni vodnik o tem, kako dodati Cloudflare CDN na svoje WordPress spletno mesto

Če pa uporabljate spletno gostovanje, lahko dodate Cloudflare s samo enim klikom (traja manj kot 5 sekund)

Možnost cPanel Cloudflare Siteground

Nazaj na seznam

11. Dodajte pravila strani Cloudflare

Cloudflare priporoča onemogočanje njegovih funkcij na strani skrbnika. To lahko storite tako, da v račun Cloudflare dodate pravila strani.

Prijavite se v svoj račun Cloudflare in odprite aplikacijo Page Rule.

Vnesite vaš skrbniški URL WordPress, ki je “example.com/wp-admin/”. Pred in za URL, kot je * example.com / wp-admin / *, dodajte *. Nato vnesite naslednja pravila strani.

Ustvari pravila strani Cloudflare

 

Ko končate, kliknite gumb Shrani in razmesti.

Nazaj na seznam

 

12. Onemogočite nepotrebne pripomočke nadzorne plošče

Privzeto je na nadzorni plošči WordPress na voljo veliko pripomočkov, kot so plošča dobrodošlice, na prvi pogled, WordPress dogodki in novice, dejavnost itd..

Vsakič, ko naložite nadzorno ploščo WordPress, ti pripomočki izvedejo zunanje klice, da vam pokažejo informacije, kar upočasni vašo skrbniško ploščo WordPress.

Če opazite, da se vaš WordPress administrator nalaga tako počasi, lahko onemogočite nepotrebne pripomočke nadzorne plošče, ki jih ne uporabljate. Če želite onemogočiti nepotrebne pripomočke, lahko uporabite Widget Onemogoči vključiti.

Ko namestite in aktivirate, pojdite na Videz > Onemogoči pripomoček. Nato preklopite na kartico Onemogoči pripomočke in izberite pripomočke, ki jih želite onemogočiti.

Onemogoči pripomočke nadzorne plošče v WordPressu

Ko je izbrana, kliknite na shrani spremembe.

Nazaj na seznam

13. Razmislite o nadgradnji ali spremembi gostovanja v WordPressu

Če je vaš WordPress skrbnik še vedno počasen, je čas, da nadgradite ali spremenite spletno gostovanje. WordPress pravi spletno gostovanje ima velik vpliv na uspešnost vašega spletnega mesta.

Siteground je najvišje ocenjeno gostovanje v WordPressu, ki ga uradno priporoča tudi WordPress.org.

WordPress priporoča SiteGround

V vsaki anketi na Facebooku so # 1. 

Sitegound-Facebook-Anketa-1

Anketa 2 na Facebooku

Anketa 03 na Facebooku

Anketa 05 na Facebooku

Raziskava 6 na spletnem mestu Facebook

Anketa 7 na spletnem mestu Facebook

Sitegound Facebook Poll00

Facebook Anketa .4. Anketa

Raziskava Facebook na spletnem mestu 9

Raziskava 010 na spletnem mestu Facebook

Raziskava na spletnem mestu Facebook Anketa 011

Twitter Ocene 0

Ocene spletnega mesta Twitter 01

Ocene spletnega mesta Twitter 02

Ocene spletnega mesta Twitter 05

Ocene spletnega mesta Twitter 06

Ocene spletnega mesta Twitter 7

Ocene spletnega mesta Twitter 9

Ocene spletnega mesta Twitter 10

Ocene spletnega mesta Twitter 12

Ocene spletnega mesta Twitter 13

Ocene spletnega mesta Twitter 14

Ocene spletnega mesta Twitter 15

Ocene spletnega mesta Twitter 16

Ocene spletnega mesta Twitter 017

 

Pregled spletnega mesta Trustpilot0

Siteground ShopperApproved pregled

 

 

Njihova zelo hitra platforma ponuja neverjetno hitro storitev gostovanja. Uporabljajo najnovejšo programsko opremo, protokole in povečujejo hitrost tehnologije zaradi česar je vaše spletno mesto WordPress izjemno hitro.

Kaj je posebnega pri spletnem gostovanju?

 • Vaše spletno mesto bodo brezplačno premaknili na strežnik (brez izpadov)
 • Vaše spletno mesto WordPress bo izjemno hitro (lahko vidite rezultate drugih uporabnikov, ki so jih dali v skupno rabo)
 • Zagotavljajo najnovejšo različico PHP 7.4
 • Svoje spletno mesto lahko hitro dodate v Cloudflare CDN (traja manj kot 5 sekund)
 • Ponujajo požarni zid spletne aplikacije (WAF), ki pomaga zaščititi vaše spletno mesto pred hekerji
 • AI anti-bot proti zlonamernemu prometu
 • Ponujajo samodejno dnevno varnostno kopiranje
 • Njihova podpora strankam je zelo hitra in koristna

Imajo 3 različne načrte. Njihovi načrti za gostovanje v WordPressu se začnejo že od 3,95 dolarja na mesec, kar je dovolj za začetnike.

Če potrebujete več virov, lahko izberete načrt GrowBig ali GoGeek.

Cena gostovanja spletnega mesta WordPress

Vsak načrt vključuje neomejen prenos podatkov, samodejno posodabljanje WordPressa, brezplačno dnevno varnostno kopiranje, brezplačno Cloudflare CDN, brezplačno SSL in HTTPS ter še veliko več. Njihove celotne funkcije si lahko ogledate tukaj.

Nazaj na seznam

Počasen zaledje WordPress je pogosta težava, s katero se srečuje večina lastnikov WordPress strani. Počasno spletno mesto lahko škodi vašemu SEO, zniža stopnjo pretvorbe in ustvari slabo uporabniško izkušnjo.

Ampak, ne skrbite. Lahko pospešite svoje WordPress spletno mesto in nadzorno ploščo (zelo enostavno).

V tej vadnici sem delil 13 najboljših nasvetov, ki vam bodo pomagali popraviti počasno administratorsko ploščo WordPress. To je zelo enostavno uporabiti. Vse, kar potrebujete, je, da temeljito preberete te korake in jih izvedete na svojem mestu WordPress.

Zdaj želim vedeti hitrost vašega spletnega mesta WordPress. Testirajte svoje spletno mesto na GTmetrix ali Pingdom orodje in mi sporočite. Čakam. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map