19 najboljših nasvetov za pospešitev WordPressa (povečajte hitrost spletnega mesta za 200%)

Spletna mesta WordPress je enostavno prilagoditi, saj je na voljo z veliko vtičniki in temami. Zato je dobro, da lahko v nekaj minutah zgradite katero koli spletno stran. Negativna stran pa je, da lahko vaše spletno mesto enostavno upočasnite, če ga ne optimizirate dobro. Kot druge stvari tudi to potrebuje vzdrževanje. Dobra stvar je, da lahko Pospešite spletno mesto WordPress enostavno. V tem članku bom obravnaval devetnajst Najboljši načini za povečanje hitrosti spletnega mesta da povečati svoj SEO.


Zakaj je WordPress hitrost strani pomembna za SEO?

Po mnenju mnogih uporabnikov, SEO pomembna je le uporaba pravih ključnih besed v vaši vsebini in ustvarjanje povratnih povezav, da se vaše spletno mesto uvrsti na vrh lestvice iskalnikov. Toda eno najbolj pomembnih dejstev za SEO, ki jih ne zanima, je “Hitrost spletnega mesta”

40% ljudi opusti spletno mesto, ki traja več kot 3 sekunde. Nihče ne mara počasnega spletnega mesta, čeprav imate na svojem spletnem mestu kakovostno vsebino.

Po navedbah Google, 1-sekundna zamuda pri odzivu strani lahko povzroči 7-odstotno zmanjšanje konverzij. Podobno izgubite položaj iz rezultatov iskalnikov.

Aprila 2010 je Google uradno sporočil, da je „pospešitev spletnih strani pomembna – ne samo za lastnike spletnih mest, ampak za vse uporabnike interneta. Kot del teh prizadevanj danes v svoje algoritme za razvrstitev pri iskanju vključujemo nov signal: hitrost spletnega mesta. Hitrost spletnega mesta odraža, kako hitro se spletno mesto odziva na spletne zahteve. ”

Kako preveriti hitrost spletnega mesta?

Na voljo je veliko orodij za testiranje hitrosti spletnega mesta, ki vam pomagajo izboljšati in spremeniti hitrost spletnega mesta. GTmetrix in Pingdom sta najboljša orodja za preverjanje hitrosti strani na spletni strani. Google je svoje orodje Page Speed ​​Speed ​​predstavil tudi leta 2010. Od tam lahko preverite, kaj morate resnično optimizirati in katere funkcije povzročajo težave. 

Preden začnete…

Toplo vam priporočamo, da opravite test hitrosti iz teh orodij- Google PageSpeed ​​vpogled v stran, GTmetrix ali Pingdom. Po testu rezultate zaznami ali posnamej posnetek zaslona. Nato naredite naslednje metode, ki so opisane spodaj, in nato ponovno preizkusite hitrost. Primerjaj te rezultate.

Čas je, da Pospešite spletno mesto WordPress.

19 najboljših nasvetov za pospešitev spletnega mesta WordPress

“(Povečajte hitrost spletnega mesta za 200%)”

Povečajte hitrost spletnega mesta

Kazalo:

 1. Pridobite dober spletni gostitelj
 2. Pridobite Premium temo
 3. Uporaba omrežja za pošiljanje vsebine (CDN)
 4. Uporabite vtičnik predpomnilnika
 5. Optimizirajte slike
 6. Omogoči stiskanje Gzip-a
 7. Zmanjšajte HTML, CSS, JavaScript
 8. Vzpostavite predpomnilnik brskalnika
 9. Lazy Load Slike, video posnetki, komentarji
 10. Onemogoči sledilne in povratne kode
 11. Onemogoči vroče povezovanje
 12. Zmanjšajte zahteve HTTP
 13. Optimizirajte WordPress Database
 14. Omejite popravke objav
 15. Zmanjšajte preusmeritve
 16. Posodobite WordPress
 17. Zmanjšajte vtičnike za WordPress
 18. Optimizirajte domačo stran
 19. Zmanjšanje dimenzij slike

# 1 Preklopite na boljšega spletnega gostitelja

No, izbira boljšega gostovanja na spletu ni enostavna, saj so na voljo tone spletnih podjetij za gostovanje. Zagotavljajo zelo poceni gostovanje, tudi 1,5 USD / pm. Tako običajno največ uporabnikov začne uporabljati slabše kakovosti spletnega gostitelja in od dneva začnejo trpeti. 

Zlahka opazite razliko med poceni gostiteljem in strežnikom, optimiziranim za WordPress. WordPress gostovanje je bolj priročno, zanesljivo in dobro optimizirano Pohiti vaše spletno mesto.

Preverite naš priporočeni WordPress hosting, ki je veliko boljši od skupnega gostovanja.

Moje mnenje: Uporabili smo tudi poceni načrt od Godaddyja. Toda po nekaj dneh, ko sem svojo stran 3krat osvežil trikrat naenkrat, je moje spletno mesto postajalo brez povezave (pomanjkanje virov). Potem je bila izbira popolnega spletnega gostovanja zame zelo težka, saj sem imela pomanjkanje denarja. Velikokrat sem iskal to in na koncu kupil spletno gostovanje. In zdaj sem tako vesel in moje spletno mesto je 100% spletno, nikoli nisem videl izpadov. Oglejte si mnenja SiteGround.

Če želite upravljano gostovanje v WordPress-u, pojdite naprej WPEngine.

Rad bi šel za SiteGround Rad bi šel za WPEngine

# 2 Uporabite trden okvir / temo

WordPress ima dvajset petnajst tem, ki je zelo lahka in se naloži tako hitro. Kadar gre za bloganje, si vedno želimo prilagoditi po lastni izbiri.

Za zagon običajno uporabljamo brezplačno temo. Ko se vaš promet povečuje, bolje preklopite na uporabo Premium teme, ki je zgrajena s trdnim okvirom. Zlahka opazite, da imajo največ brezplačnih tem nekaj omejitev pri uporabi vseh funkcij in včasih močno upočasni vaše spletno mesto.

Toda tema dobrega Premium je vedno zanesljiva, SEO prijazna, Pospešite spletno mesto WordPress in zgradili profesionalni razvijalci. Zavedati se morate tudi, da vse teme Premium niso dobre, saj veliko tematskih podjetij doda več funkcij, da privabi več strank, kjer je njihova kakovost teme zelo slaba.

Oglejte si nekatere priporočene teme WordPress Premium za bloganje. Uporabite ga in se nikoli ne ozirajte nazaj.

# 3 Začnite uporabljati omrežje za pošiljanje vsebine (CDN)

Če ne uporabljate omrežja za pošiljanje vsebine (CDN), jo morate zdaj uporabiti za Pospešite spletno mesto WordPress. CDN shranjuje vse statične datoteke, ki vključujejo HTML, CSS, JavaScript, slike itd., In jih posreduje gledalcem iz njihove najbližje regije. Na primer, vaše spletno mesto v regiji Florida (ZDA), ko obiskovalec obišče vašo spletno stran iz Londona (Združeno kraljestvo), bo CDN obiskovalcu posredoval vse statične datoteke.

Tako se vaše spletno mesto naloži tako hitro in prihrani tudi pasovno širino vašega strežnika. Da ne omenjam, tako lahko povečati hitrost spletnega mesta.

Preberite, 5 najboljših ponudnikov CDN za pospešitev vašega spletnega mesta WordPress

Priporočamo: Če iščete CDN, vam bomo predlagali KeyCDN. Je eden močnih ponudnikov CDN in se lahko preprosto vključite v svoj WordPress. Ima načrte Pay as You Go in cena se začne samo 0,04 USD / 1GB.

# 4 Uporabite vtičnik predpomnilnika

Vtičnik predpomnilnika uporabniku omogoča shranjevanje začasnih statičnih spletnih datotek v svoji napravi. Ko obiskovalec obišče vašo spletno stran, brskalnik prikaže spletno vsebino iz lokalnega pomnilnika namesto originalnega spletnega strežnika. Tako lahko shranite tako pasovno širino in zmanjšate pritisk na spletni strežnik.

Priporočamo za uporabo W3 vtičnik predpomnilnika. Uporaba in upravljanje vseh vrst funkcij predpomnjenja je preprosto. Glejte, kako nastaviti Word Wress vtičnik predpomnilnika za WordPress.

Če niste seznanjeni s predpomnilnikom W3 Total, potem preverite druge vtičnike predpomnilnika.

# 5 Optimiziranje slik

Optimizacija slik je še en pomemben del Pospeševanje vaše spletno mesto. Če spletnega mesta ne optimizirate dobro, bo trajalo veliko časa in običajno poveča stopnjo obiskov.

Poleg tega je optimizacija slik ločeno dolgotrajno delo. Tako lahko z uporabo vtičnika Optimizer vse slike enostavno optimizirate. Uporabljamo ShortPixel za optimizacijo slik in deluje dobro na vseh vrstah slik. Oglejte si 7 najboljših vtičnikov za optimizacijo slik za WordPress za povečanje hitrosti spletnega mesta.

Priporočamo, da uporabite Orodje za optimiziranje slik ShortPixel. Stisne lahko vse vrste slik, ne da bi pri tem izgubil kakovost. Prav tako lahko naredite masivni obkladek.

# 6 Omogoči stiskanje Gzip

Gzip stiskanje je metoda, ki stisne vse vaše spletne datoteke in jih nato zmanjša in pošlje v brskalnik. Na primer, če je vaša velikost strani 500 KB, potem bo stisnil vaše spletne datoteke in poslal samo 50 KB. Tako lahko ta postopek zmanjšati velikost strani in povečati hitrost spletnega mesta. Prav tako lahko prihranite 50% vaše pasovne širine.

preverite stiskanje gzip

Na zgornji sliki lahko vidite, da sem že stisnil svojo stran in zmanjšal 76% velikost strani. Če ste omogočili Gzip Compression omogočeno, lahko preverite Gzip Compression.

Če ne veste, kako omogočiti stiskanje Gzip, si oglejte ta tečaj, kako omogočiti Gzip stiskanje.

# 7 Zmanjšajte HTML, CSS, JavaScript

Vsako spletno mesto naloži veliko datotek, ki vsebujejo HTML, CSS in JavaScript itd. Večina datotek vsebuje nepotrebne znake. Ko se spletno mesto naloži, znatno poveča čas nalaganja.

Z Zmanjševanjem HTML, CSS, JavaScript lahko povečati hitrost spletnega mesta. Minifikacija odstrani naslednje nepotrebne znake:

 • beli presledki
 •  novi vrstici
 • komentarji
 •  blokatorji ločil.

Obstaja nekaj WordPress vtičnikov, s katerimi lahko preprosto Minify HTML, CSS, JS, Inline in Defer CSS. Samodejno optimizirajte je najboljši vtičnik za povečanje vseh teh stvari.

Glej, Kako minimizirati HTML, CSS in JavaScript z uporabo samodejnega optimiziranja vtičnika.

# 8 Predvajanje brskalnika za vzvod

Vztrajanje v brskalniškem predelu je pravilo, ki določa, kako dolgo naj brskalniki hranijo slike, CSS in JS lokalno. Vsakič, ko uporabnik obišče vaše spletno mesto, mora brskalnik prenesti celotne spletne datoteke, da pravilno prikaže stran.

Vzpostavite predpomnilnik v brskalnike in uporabnikom omogoča shranjevanje statične vsebine v svoji napravi. Glej, Kako vplivati ​​na brskanje po brskalniku. Tudi to pomaga Pospešite spletno mesto WordPress.

# 9 Uporabite leni nakladalni vtičnik

Lazy Load je tehnika, ki nalaga slike, ko si jih uporabniki ogledajo s pomikanjem. Če na primer vaša stran vsebuje 10 slik, se običajno naloži veliko časa. Torej Lazy Loading plugin bo naložila tiste slike, ki so vidne uporabnikom. Tako lahko povečati hitrost spletnega mesta in shranite pasovno širino.

Z vtičnikom WordPress Lazy Loading lahko preprosto leno naložite vse slike, videoposnetke in celo komentarje. Oglejte si 7 najboljših vtičnikov za leno nalaganje WordPress.

# 10 Onemogoči sledilne in povratne kode

Včasih lahko povratne in pingbakove počasne strani. To pomeni, da vaše spletno mesto potrebuje dodatno pasovno širino in čas, da pravilno naloži stran / objavo. Čeprav je 99% Pingbacks označenih kot SPAM. Poleg tega lahko škodi tudi vašemu SEO. 

Če želite onemogočiti sledilne in povratne kode na svojem spletnem mestu, pojdite na svojo nadzorno ploščo WordPress. Potem pojdite na Nastavitve> Diskusija in počistite polje ta možnost. 

Onemogoči sledilne in povratne kode

Preberite, kako onemogočiti povratne in povratne povezave?

Z nadzorne plošče WordPress lahko enostavno Onemogoči pingback in povratne povratne informacije.

Zaustavitev Self Pings: Toda v večini primerov, ko povežete svoje objave na spletnem dnevniku ali ustvarjate SEO na strani, potem vaše spletno mesto dobi pinging znotraj bloga. To se imenuje »Self Pings«. Za onemogočanje samoplačniki, prenesi ta vtičnik. Samo aktivirajte ga in začelo bo svoje delo. Če onemogočite Self Pings, lahko Povečajte hitrost spletnega mesta.

# 11 Onemogočanje vročega povezovanja

Hotlinking znan tudi kot “Kraja pasovne širine“Je neposredna povezava z datotekami drugega spletnega mesta, npr. Slikami, videoposnetki, mp3-ji itd. Na primer, uporabniku je všeč slika vašega spletnega mesta in želi prikazati to sliko na svojem spletnem mestu. Če uporabnik doda vaš polni URL slike, da prikaže to sliko na svojem spletnem mestu, bo slika naložena z vašega spletnega mesta. To pomeni, da ko bodo obiskovalci obiskali njegovo spletno mesto, bo slika uporabila pasovno širino vašega strežnika. Običajno bo vaše spletno mesto postalo počasno.

To je res slabo, če nekdo ukrade vašo pasovno širino in imate na svojem strežniku omejeno pasovno širino. Zaradi tega boste morda morali plačati dodaten denar za razširitev pasovne širine.

Da se tega znebite “Hotlinking“, Morate dodati nekaj vrstic v svoje .htaccess mapa.

NapisatiEngine naprej
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www \.)? Tvojeite.com [NC]
RewriteRule \. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [NC, F, L]

Samo dodajte te vrstice v datoteko .htaccess in jo shranite. Nihče vam ne more ukrasti pasovne širine, po drugi strani pa lahko Pospešite spletno mesto WordPress.

# 12 Zmanjšajte zahteve HTTP

Zahteve HTTP temeljijo na tem, koliko spletnih datotek imate. Ko uporabnik obišče vaše spletno mesto, potem brskalnik prenese vse datoteke za prikaz in odvisno je od tega, koliko informacij imate na svojem spletnem mestu. Te informacije vsebujejo različne vrste datotek, HTML, CSS, JS, vtičnike, oglase itd., Prav tako pa so odvisne tudi od tega, kako se je vaše spletno mesto razvilo.

Zmanjšati HTTP zahtevkov, lahko s svojega spletnega mesta odstranite vse nepotrebne elemente, zmanjšate število oglasov in pasic. Kot smo omenili, obstajajo tudi drugi načini, kako spremeniti HTML, CSS, JavaScript.

Poleg tega lahko tudi zmanjšati zahtevo HTTP z uporabo WordPress-a vključiti in povečati hitrost spletnega mesta.

# 13 Optimiziranje baze podatkov WordPress

Ko spremenite svoje spletno mesto, se v vaši zbirki podatkov WordPress ustvari nekaj tabel. Podobno se zgodi, ko namestite poljubne vtičnike. Toda po odstranitvi vtičnika ti nepotrebni podatki še vedno ostanejo v vaši bazi podatkov. Podobno vse vaše neželene pošte in nepotrjeni komentarji dodajo dodatne nepotrebne tabele v vašo bazo podatkov. Tako je vaša velikost baze podatkov povečala in traja dodatni čas za nalaganje.

S čiščenjem vseh teh nepotrebnih podatkov lahko znatno zmanjšate velikost vaše baze in lahko Pospeši spletno mesto tudi. 

WP-Sweep je najboljši vtičnik Očistite bazo podatkov WordPress. Odstranila bo vse nepotrebne podatke, npr. komentarji, ki jih je poškodoval / odobril / nezaželeno pošiljal, nepomembne podatke, pingbake, povratne poti in prehodne možnosti s potekom veljavnosti samo z enim klikom. Običajno lahko povečati hitrost spletnega mesta.

Glej, Kako optimizirati bazo podatkov WordPress.

# 14 Omejite popravke objave WordPress-a

Vsakič, ko uredite ali shranite svojo objavo na spletnem dnevniku, WordPress samodejno shrani vse revizije v bazo podatkov. Na primer, objavo ste uredili 5-krat, tako da bo WordPress shranil skupno 6 revizij v bazo. Zdaj pa pomislite, če je vsaka vaša velikost objave na spletnem dnevniku 100 KB in ste jo uredili 5-krat. Torej skupaj 500 KB bo shranjena v vaši bazi podatkov. In če imate skupno 20 objav v dnevniku in ste storili enako kot za druge objave na spletnem dnevniku, bo torej skupna velikost popravkov 500 × 20 = 10.000 KB = 10 MB

Če želite omejiti popravke svojih objav na spletnem dnevniku, lahko uporabite ta vtičnik. Ta vtičnik vam omogoča enostavno omejevanje sprememb v objavi spletnega dnevnika / strani. Najprej ga vključite in v nastavitvah lahko nadzirate objavo, popravke strani.

# 15 Zmanjšajte preusmeritve

Z zmanjšanjem preusmeritev lahko povečati hitrost spletnega mesta WordPress.

Ko obiskovalec vpiše URL vašega spletnega mesta tako, da doda www ali ne-www, WordPress poskuša najti pravilen URL in uporabnika preusmeri na določeno stran. Bolj zapleteno je, če nastavite spletno mesto za reševanje s pomočjo HTTPS. S tem še bolj zapleteno in prisiliš, da se ves promet preusmeri s HTTP na predponiran URL HTTPS. Ta postopek običajno traja dodatne čase kot običajno.

Do zmanjšati preusmeritve v WordPressu, poskrbite, da bo vaša domena rešena z več kot enimi preusmeritvami in nikoli ne ustvarite nepotrebnih preusmeritev. Nekaj ​​najboljših struktur domen najvišje ravni, ki se rešijo brez preusmeritev.

»Http://example.com ali, http://www.example.com

https://example.com ali, https://www.example.com ”.

# 16 Naj bo WordPress posodobljen

Eno glavnih dejstev za Pospešitev mesta WordPress je, da WordPress posodabljamo. Večina uporabnikov se sploh ne zanima za novo različico WordPress-a in nadaljuje z uporabo starejše različice WordPress-a. 

Če boste kdaj pogledali seznam sprememb, boste opazili, kaj se spreminja in katere nove funkcije so vključene v novi različici. Poleg tega lahko starejša različica WordPress vsebuje predmete ranljivosti, ki škodijo vašemu spletnemu mestu. Torej, v novi različici posodobitve se vse stvari popravijo in povečati hitrost spletnega mesta.

Podobno morate tudi vi posodobite vtičnike WordPress tudi.

Na nadzorno ploščo lahko posodobite najnovejšo različico programa WordPress, vendar najprej naredite varnostno kopijo datotek in baze podatkov. Če se ne želite posodobiti na nadzorni plošči WordPress, lahko vprašate svojo ponudnik gostovanja storiti z njihovega konca ali pa lahko omogočite Samodejno posodabljanje funkcijo iz vašega gostovanje cPanel.

# 17 Zmanjšanje vtičnikov za WordPress

Ko zaženemo novo spletno mesto, namestimo različne vrste vtičnikov, ne da bi vedeli, da je funkcionalnost. Ko ne deluje tako, kot smo pričakovali, običajno vstavimo ta vtičnik. Tako se mnogo nepotrebnih predmetov shrani v naši podatkovni zbirki in počasneje se odziva. Omenili smo že, kako odstraniti vse nepotrebne predmete s spletnega mesta Database in Speed ​​Up.

Podobno lahko preveč vtičnikov vpliva na uspešnost vašega spletnega mesta in poveča čas nalaganja. Torej, hranite tiste vtičnike, ki so uporabni za vaše spletno mesto ali jih odstranite. Tu je seznam 20 najboljših in uporabnih WordPress vtičnikov, ki so bistveni za vsak Blogger.

# 18 Optimiziranje domače strani

Do Pospešite spletno mesto WordPress, vedno morate optimizirati svojo domačo stran in druge strani. Če preverite hitrost nalaganja spletnega mesta, boste videli, da se nalaga počasi, tudi če uporabljate dobrega spletnega gostitelja. 

Če želite to optimizirati, naredite nekaj preprostih korakov, to je:

 • Zmanjšajte pojavna okna na svoji strani ali načrtujte njihov čas po nekaj sekundah.
 • Zmanjšajte oglase.
 • Odstranite vtičnike, ki imajo dodatno pasovno širino.
 • Oddelek za glavic naj bo čist, lenobne nalaganje slik in videoposnetkov.
 • Obdrži 4-5 objav, ki se prikazujejo na domači strani.
 • Na domači strani ne uporabljajte gumba za skupni delež.
 • Odstranite zunanje skripte.

Z optimizacijo strani lahko znatno povečati hitrost spletnega mesta.

# 19 Zmanjšanje dimenzij slike

Včasih slike visokih dimenzij upočasnijo vašo hitrost nalaganja, če ne uporabljate dobrega WordPress Upravljanje gostovanje. Najprej morate uporabiti slike z majhnimi dimenzijami. Prav tako se razlikuje glede na možnosti teme. Iz naših možnosti teme lahko na primer uporabimo slike nizke in polne dimenzije.

Lahko preprosto odprete našo domačo stran in preverite, ali so vse uporabljene slike slikovnih pik zelo nizke dimenzije (370 × 290). S pravilno optimizacijo slike lahko slike manjše velikosti povečati hitrost spletnega mesta.

Zaključek

V tej vadnici smo pokazali Kako pospešiti spletno mesto WordPress. Če ste hitrost spletnega mesta preverjali prej, kot smo že omenili, lahko zdaj vidite, da je bil rezultat izboljšan in da se vaše spletno mesto nalaga pod 1,5 sekunde.

Toda k temu povečati hitrost spletnega mesta a Upravljavec WordPress gostitelja, CDN, tema so mora, saj avtomobil potrebuje močan motor, dobrega voznika in dobro pot, da vozi hitreje. To je prva in zadnja stvar. Pozabljamo, da spletno mesto WordPress potrebuje tudi optimizacijo, saj avtomobil potrebuje vzdrževanje.

Če vam ta vadnica pomaga Povečajte hitrost spletnega mesta WordPress, prosim delite naprej Facebook, Twitter, Google+. Če imate kakršno koli vprašanje ali mnenje o spletnem mestu Speed ​​UpWordPress, prosimo, spišite komentar spodaj.

povezani članki,

 • 5 najboljših upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress za mesta z velikim prometom
 • 7 najboljših tem za WordPress za Bloggerje (izdaja 2017)
 • Kako očistiti bazo podatkov WordPress z uporabo vtičnika WP-Optimize
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map